Trebalo je samo tjedan dana da TELE2 odgovori na pojavu tomata, ponudivši objektivno bolju tarifu. Za što ćete se opredijeliti?
Printable View
Trebalo je samo tjedan dana da TELE2 odgovori na pojavu tomata, ponudivši objektivno bolju tarifu. Za što ćete se opredijeliti?
Tele2 iz već (barem) 100x navedenih razloga iz 99 topica. :D
EDIT: a tarifu ne mislim mijenjati jer summa summarum - nije mi neka jača promjena za ono što meni treba. I dalje sam na onoj od 39 lipa
Kombiniram prepaid i postpaid na Tele2 tako da mi se sve isplati :)
meni je sad super sa tarifom 39 :D
Meni bi bila idealna tarifa 29 lipa poruke 60lipa zvanje na domaće i 1kn za zvanje ostalih mreža...
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Potpis. ;) Zato i ostajem na ovoj 39.. Nekako je najbliža tome. ;D
Ostajem na tarifi 0, znam da su veće cijene al sumnjam da će mi se na kraju isplatit taj prelazak s postpaida na prepaid.. A i nemoram kupovat bonove :D
btw do 1.10 je dug period, još se da razmisliti o prelasku iako imam blagi filing da će na kraju profitirati preplatnici :-/
Treba kupit još jedan tele2 broj i s njega zvat ostale mreže,a ovi ostavit za teletovce.Iako bi najidealnije bilo kupit još jedan start paket za 95 kn sa 145 kn na računu uz tarifu 39 ali bojim se da njega nema i njega koristit za tele 2,a ovi stari broj koristit za ostale mreže,ljudi te zovu na stari a ti njih (teletovce)sa novog broja u tarifi 39 i samo teletovcima objaviš novi broj samo za njih
Postavi upit na hr.ponuda.gsm pa ti možda neko proda karticu sa tarifom 39.= Citat =:
Izvorno postao web
Definitivno Tele2 :) Čim nešto para legne, kupujem Tele2 Bla Bla :)
Moram se složiti, razmišlao sam neko vrijeme i odlučio kupiti Tele2 start paket danas.= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Nemam običaj, a niti volju nositi dva moba uz sebe tako da sam sada prešao skroz na tele2, jer nemam razloga više ostati na vipu.
Tele2 se sredio donekle i pristojno pruža uslge i imaju dosljednu politiku. Htio sam ostati na vipu i naravno bilo mi je žao broja, ali eto neću plačati i do 3 puta veću cijenu zato da bi imao neki broj pod kojim me znaju ljudi.
Več sam rekao da će Tomato naći svoje kroisnike i da je dobra ideja, samo mislim da se vip ili zeznuo s time ili je pametinji nego što mislim. Vip postiže uvođenjem tomatoa i držanjem striktne politike 091 mreže (dakle skupo, ali imaš usluge koje trebaš i ne trebaš+ kvaliteta) efekt da nezahtjevni, dakle privatni korisnici (a to se ponajprije odnosi na bonaše) prelaze na tomato. E, tu vip nije napravio računicu sa tele2 i ljudi prelaze sada na tele2 zato što nude istu stvar samo po povoljnijim uvjetime (+perspktiva uvođenja novih usluga, dakle MMS i GPRS), ako se na stvar tako gleda vip se zeznuo, jer se odriće bonaša u korst tele2.
Naravno potoji i mogučnost da se vip želi novo orjentirati i dati još veći naglasak poslovnoj strani (koji je po meni i do sada bio jak). Ne znam koliku su im prihodi iz pre-paid sektora a koliko iz post paid, ali predpostavljam da su prihodi iz sekotra onaša mali i da se time ne isplati "rušiti" psovni ugled firme, pa su se odlučili napraviti brand tomato koji daje bonašima što treba, male cijne i malo usluga. Time se lijepo ogradili vip od bonaša i mogu nesmetano iči u business segment bez toga da bonaši kukaju kako je vipme skup.
Ideja kao takva je dobra, vip se više etabllira u poslovnom svijetu a bonaši sretni i opet u igru dolazi tele2 koji je odlućio uzeti vipove bonaše k sebi nudeći isto po boljim uvjetima.
Stoga, potez od vipa bi ocjenio sa 4. Siguran sam da imaju svoju računicu i da će zaraditi velike novce na poslonim korisnicima kojima se sada intenzivnije okreću, ali eto nije 5 jer su ovo sa bonašima mogli riješiti elegantije.
Zaključak definitivno Tele2!
ostajem na tele 2 tarifi 85kn malo sam racuno sa potrosnjom koju imam prosao bih na vrucoj tarifi jeftinije za cijenu radijske frekvencije..a sad mi se neda vracat na bonove jer mislim da bi povratak naplatili posto sam pred 6mj presao sa bonova na pretplatu pa sad nazad..(ak se ne varam postoji pravilo jedanput u godinu dana besplatno)
Sve pet, ali ima i dosta prepaidovaca koji koriste i MMS i GPRS i SMS usluge, poput plaćanja parkinga, kupovanja ulaznica i slično, a ništa od toga neće moći dobiti na tomatou... Znači, jednostavno, njemu će se okrenuti oni koji jedino telefoniraju, eventualno šalju poruke i makar je takvih ponajviše, neće se mnogi postojeći korisnici odlučiti uzeti samo tomato da bi jeftinije prošli... Uzet će ga oni koji još nemaju mobove (klinci, umirovljenici, oni slabije kupovne moći) i eventualno još oni koji će ga koristiti kao alternativu uz T-Mobile, VIP ili Tele2... Mene osobno Tomato ne zanima... Pogotovo sada kada je Tele2 odgovorio sa svojom vrućom tarifom...= Citat =:
Izvorno postao supercom
Ja ostajem na svojoj tarifi 39. Ipak se isplatilo širiti radosnu vijest i nagovoriti jedan dio ljudi da prijeđu na Teletinu, tako da mi se sad ovo po čunu prema svima ne isplati.
ostajem na tarifi 85(stara) jer mi je i dalje najpovoljnija.
Koristim tele2 tarifu od 39 i stvarno sam PRE zadovoljan , prvo sam se neckao oko toga dal da prelazim na drugu mrezu jer sam u t-mobu imal dosta dugo broj pa mi je bilo cudno da ga vise nema.... Onda sam na kraju odlučio umjesto bona kupiti tele2 paket i stvarno mi se isplatilo , najviše mi odgovara što su poruke jeftine!! 98 broj imam u drugom mobu i samo ga još imam zbog toga ak mi se neko još javi ko ne zna moj novi broj da ga preusmjerim. BTW sad mi t-com zblokirao odlazne pozive jer ne obnavljam racun :turn: al nema veze.
Što se tiće tomata , ono ok su mi cijene al ne znam jednostavno nije me privuklo ko tele2 pa ono. Možda se riješim 98 broja pa piknem tomatoa :)
Pa mozda bi ti bilo jos bolje uzeti drugi Tele2 broj i na njega aktivirati VRUCU TARIFU koja je ipak bolja od Tomata.= Citat =:
Izvorno postao RS_BuRnOuT
Ja imam Tarifu 0 (postpaid) koja, kolko vidim, ima iste cijene kao i Tarifa 39 (prepaid). Jel se mogu nekako prebacit na prepaid kako bih izbjegao plaćanje radijske frekvencije?
Mozes, ali provjeri da li ces biti tarifa 39 ili moze samo "s mukte brojem"= Citat =:
Izvorno postao domy_os
Kratko i jasno, samo na tarifu s mukte brojem tj. ne možeš zadržati iste cijene.= Citat =:
Izvorno postao domy_os
ja uzimam TELE2 vrucu tarifu...ipak je povoljnije zbog obracunske jedinice...:thumbup:
TELE2 je bolji.
Tele 2 je daleko bolja i povoljnija ponuda...Iako mislim da korisnicima kojima je Tomato namjenjen ove razlike neće biti toliko bitne.
Mislim da nije stvar u tome tko je bolji. Kao što znamo T2 je došao na tržište nedavno, a VIP je taj tomato izbacio kad se osjetio ugroženim . Npr. mogao je VIP izbaciti tarife tomata prije par godine , pa zašto nije? Jer mu nije bilo dosta para? S tomatom ili nečim sličnim je vip mogao konkurirati Cronetu (T.mobu) , al oni ko da su dogovarali tarife. he he :thumbup: :thumbup:
Produžena je mogućnost aktivacije Vruće tarife do 31.10. :thumbup:
ovo je super potez.sigurno je usluga dobro prihvacena pa produzuju.