Možda je ovaj thread već bio,al ja ga nisam vidio.
Stoga,što slušate?
Printable View
Možda je ovaj thread već bio,al ja ga nisam vidio.
Stoga,što slušate?
bio je, ali davno!
domaci rap uglavnom iako i nesto stranog
edo maajka rules!!
Pa uglavnom skoro sve vrste rock-a, al mi nije strana ni ostala glazba (od opere od techna); a uglavnom za dušu.
A kad se oću ubit ondak Dukati i Bogdan (uz "drenovaču").
uglavnom tehno
uglavnom sve!
me to! od mninee pa sve do lepe brene, edo majka-od hrv. a od stranog disco ritmovi 80', ponesto tehnoa, i nesto slicno stilu madone
Gudački orkestar HTV-a... ;D
Ja isto kao i Coma
metal i rock
Narodnjake i vako 'malo' Trance po strani
Većinom techno,strani rap,R&B.
Od naših,tamburaške.
eminem, 50 cent, snoop, dre i društvo su najbolji.
od domaćih edo maajka (već rečeno)
zakej onda imas napisano 'dj'?? pa sta nisi diđej ili onaj koji slusa takvu muziku a ne heb rap-hop!
Ček malo pa jel znaš šta znači DJ i od kad se ta riječ koristi i za koga??? Nema to veze s vrstom muzike prijatelju!
@ima ima prijatelju! ako nisi znao, to ime je vezano za muziku i nekto drugo . p.s. oko 90tih
Napisao sam da nema veze s VRSTOM muzike (naravno da ima veze s muzikom) jer nešto briješ da DJ-i nemaju veze s hip-hopom i sl... Vidim da baš i nisi upućen! Riječ je kao takva uvedena u americi oko 50-tih s početcima rock and rolla za osobe koje su na radio stanicama puštale i odabirale glazbu. Radi se o kratici koja znači 'Disk Jockey'. U stvari označava bilo koga tko pušta glazbu, bilo da se radi o radio stanicama, diskačima, selskim zabavama, mojem tulumu ili tehno partijima. Izgleda da imaš krivo poimanje zahvaljujući propagandi DJ-a u 90-tima nakon dolaska techna (onih DJ-a s vrlo zanimljivim nadimcima koji puštaju, slažu, miksaju (kako voliš) muziku na tehno partijima) - no termin DJ postoji od puuuno prije toga! DJ može puštati i rock, narodnjake, miksati ih zajedno s hip-hopom...
malo se pravimo pamenti al dobro. za mene DJ je tehno jer to sada prevladava. fala kaj si objasnio kaj je to.
btw zasto si potavio sta znaci DJ i kada se pojavio kad znas?!! aha zelis nas cimat!! hehe :D
Slušam trance, rap, techno, rock.
Narodnjake ne slušam.
@whiteboy: thanx
@vjeko: zakaj nebi mogo bit dj koji pušta hip hop stvari. Pa valjda si nekad bio u disku gdje se ne pušta samo techno, nego hitovi 80, r'n'b, rap, dance ....... znači- dj nemora isključivo puštat techno i trance stvari.
nisam na to mislio nogo za mene je dj sinonim za mix - doslovno receno kao stvaranje poboljsane verzije pjesme, no dosta o tome!!!!!
Ako sam ja skužio stanje stvari takve pjesme se nazivaju obrade ili remix, a ne DJ. A to što ti k'o moja žena jedno pričaš a drugo misliš...
Što bi moj stari reko: "Jedno je srat, a drugo je prdit!":thumbup:
a dj rade remixsove
A da niste OFF TOPIC?:angry:
2paca.