Prvi put od kako pratim ovaj forum(a to je jos od puno prije nego sto sam se registrirao) sam jedini posjetitelj foruma :)
Zar svi spavate? :D
Ode ja na cs forum, tamo ima 17 clanova online :p
Printable View
Prvi put od kako pratim ovaj forum(a to je jos od puno prije nego sto sam se registrirao) sam jedini posjetitelj foruma :)
Zar svi spavate? :D
Ode ja na cs forum, tamo ima 17 clanova online :p
Pa nekako nema ni tebe sad u 7 sati... ;D
A di ste sad???? :D
Eve me...
:jump:
ah sad. Pola sata poslije :D
Malo se zanjeh na drugoj strani neta...
Moja isprika... ;D
Bijah na godišnjem do 18.08. i nakon toga forum nije radio pa sam tek jučer uspio malo dulje pregledavati.
pitat cu vas ja gdje ste veceras u 4, 4:30 :D
He he možda onda ja budem online.
ovdje :)= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
mozda se sretnemo na vipovom chatu opet!! :)= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
:thumbup: ja sam svaku vecer tamo, od 4-5 h ujutro po vasem vremenu :) pod nadimkom soldier, soulja, X-treme jednom od navedenih....= Citat =:
Poslao: coma_zgb
mozda se sretnemo na vipovom chatu opet!! :)
ja sam mozda petkom i subotom jer inace radim, pa kad se vratim iz vana neki puta odem
Ne znam kako nisam prije vidio ovaj post :D= Citat =:
Poslao: dmi
Pa nekako nema ni tebe sad u 7 sati... ;D
Ja nisam rekao da sam stalno tu, nego da je to prvi put da sam SAM tu :) Kuzis? :)
Pa budi svaki dan oko 7 na forumu i sam si... ;)
Je, a ko ce me probudit u 7 sati? :)
Ljudi baš ste mi nedostajali,vratih se u Ri prije dva dana i ima jedna divna novost=zaradih si za komp!!!!! Nema više jurcanja po knjiznici,internet kioscima i sl.
Sad sam na frendovom i ako me skuzi dok izađe iz tuša bit će svašta...
je a tko je taj frend koji se tušira a tebi je za to vrijeme zanimljiviji forum? ;)
:)
Evo i mene SADA!
Ali me uskoro neće biti.:D
A i ja sam sebe pojavio. Bila gužva oko sekini svatova pa dok dođem sebi.
Eh a baš sam mislio se javit negdje oko 4:10 u jutro kad sam odlučio zatvorit knjigu i ići na spavanja, ali bio sam preumoran... a sad me opet čeka ta ista knjiga! Eh, to vam je život medicinara...
A ti ćeš nama vadit mast i pit krv!?:lol: :lol: :lol: :lol:
Da! Buhahahah!! (onaj zloban smijeh) :three: :satan: :fried: ;D ;)
Evo jučer (danas) sam učio do 3:30 i probudio se u 6:00 da bi bio na ispitu u 7:00 - onkolozi iz vinogradske se drže one 'tko rano rani...' :rolleyes:
I evo, u 8:00 sam izašao iz bolnice s jednom peticom više u indeksu! I već me evo tu na forumu da se pohvalim ;)
Opa pa ti si forum-štreber...
'ajde još malo pa nas nečeš ni poznavat'... ;)