Ispunite anketu... Ako ste ljevak jeste li imali problema s tim kada?
Ja sam ljevak , sjedio sam sa ljevakom uvijek... Kad jedem na čelu sam stola i sve 5...
Printable View
Ispunite anketu... Ako ste ljevak jeste li imali problema s tim kada?
Ja sam ljevak , sjedio sam sa ljevakom uvijek... Kad jedem na čelu sam stola i sve 5...
ja sam dešnjak
ja sam desnjak...i jedno vrijeme sam sjedila s curom koja je bila ljevak...i bas je razrednica ( :creep: ) odredila da mi sjedi s desna i nikako nismo mogle funkcionirat :D
pa nas je nakon stalnih svada raska zamjenila... :D
:( za sad jedini sam ljevak ovdje...
svasta.....
ja sam srednjak :p
ja sam ljevak!
i da, glupa tema!:-/
Ljevak. I nikakvih problema s tim nikad nisam imao. Samo prednosti ;D
a kakvih to prednosti? ;D= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Ljevak.
b.t.w. lijecnici kazu da je nama ljevacima, bolje razvijena polutka mozga zaduzena za komunikaciju i te spike...a desnjacima za apstraktnu stranu...
Nikad problema nisam imao..iako rukomet igram s desnom rukom,a nogomet lijevom nogom heh
:spin:
ISTINA....= Citat =:
Izvorno postao ILOVETECHNO
Paa, od onih karakteristicnih za sve ljevake (razvijenija desna mozdana polutka-veca kreativnost, masta i sl. ;D ), do onih specificnijih (to mi je bila velika prednost dok sam trenirao kosarku, a i u ono malo puta sto sam se potukao u zivotu moje "ljevastvo" dobro mi je doslo ).
...dešnjak...
ove teme na ovom forumu su sve bolje i bolje
evo otvorih i ja jednu zgodnu temu hahahahhahahaha
pa kad sam ja tu hahahahahahaah= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Ja imam multitasking. Mozak mi šalje odvojene signale u obje ruke, tak da bez problema mogu istovremeno desnom rukom raditi, a lijevom kopati nos, uho, češati jaja i ostale potrepštine:mega:
Dešnjak, ali nakon jednog perioda vrlo bolnog desnog lakta, prebacio sam miša na live ruku i sada mi je to normalno. Jednom prilikom am dugo imao ozlijeđenu desnu ruku. Skroz sam se prilagodio upotrebi lijeve, osim pisanja...nije mi bila baš toliko ozlijeđena.
ja sam dešnjak i kakve sam sreće uvijek kad su kontrollni i takva čuda ja ozljedim ruku :D ali lijevu :(
Ja sam ljevakinja i ponosna sam na to.:thumbup:
Nikad nisam imala nikakvih problema sa lijevom rukom.Mogu pisati i desnom rukom,ali jedva,vježbam :rolleyes:
Jedem desnom rukom,i koristim miš sa desnom rukom,a ostalo sa lijevom rukom,sve 5!:kitty: :king: :comp:
ja također, računalom se služim kao i svaki dešnjak, dok sve (veliku večinu) radim lijevom rukom.. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
ja ne znam jest lijevom rukom :D
ja sam dešnjak ali znam dosta stvari radit i sa lijevom rukom
;D samo desno..
Onda sam ja iznimka :D :D= Citat =:
Izvorno postao ILOVETECHNO
Ja sam ljevak..
ja desnjak..i mogu rec da sam skoro potpuni invalid za lijevu ruku,jedva mogu radit nesto,sve mi ispada,amozda i zadto sto mi ljeva ruka puno slabija od desne jer sam 10godina tenis trenirala(a reket drzim u desnoj ruci ) pa mozda i zbog toga :dunno: ko ce znati...