par modela, a ja se ne mogu odluciti.. kupovao bih na crno ili polovno zbog manje cijene.
d 500 znam da je stariji, cini mi se ok omjer cijena i kvaliteta
d 820 najvise mi se svidja izgledom
d 600 kamera najbolja (nije da mi to puno znaci)
Printable View
par modela, a ja se ne mogu odluciti.. kupovao bih na crno ili polovno zbog manje cijene.
d 500 znam da je stariji, cini mi se ok omjer cijena i kvaliteta
d 820 najvise mi se svidja izgledom
d 600 kamera najbolja (nije da mi to puno znaci)
ja bi uzeo d820, ova 2 su jajastog i ženskastog oblika, prevelika im je cijena, kvalitetom ne odstupaju od d820, a inače i ne preferiram male mobitele.
Makar je o ovome već bilo puno govora na forumu...preporučam ti da ne uzimaš Samsung na crno, jer se taj slide, odnosno flat kabel dosta kvati,a ako ga uzmeš na crno, možeš itekako popušiti...
Gle ak ti se D820 najvise svidja uzmi njega. Cijena mu je tu negdje sa D600, a razlika je u dizajnu i u kameri. Samsung ko samsung, svi se razlikuju po kameri, a u biti identicni sto se tice soft-a, tako da u principu biras samo oblik i izgled mobitela, a unutrasnjost im je svima ista.
D600 sam imao, tako da moj glas ide D820, zbog debljine moba. Nakon tanke L7ice ne vidim kako cu se vratiti na "debele mobitele" od 2 cm debljine:)
thx na komentarima..
da budem iskren, do sada sam uvijek imao nokiu al mi je dodijala, nokijini klizni su uzasno klimavi pa zbog toga samsung..
jel istina da na d500 ima dosta sitnih softverskih problema?
tog me strah pa zato bi nesto novije..
ima li netko kakvu preporuku gdje kupiti d820, sto povoljnije :)
imao sam d500 dva puta i i nije imao nikakvih softverskih problema.
D600 zbog kamere sa "blicom"... Ako ti kamera i blic nisu na prvom mjestu, onda definitivno D820, jer je D500 već "stari" model...
d600 bez razmisljanja
iako mi se d820 više sviđa, zbog kamere i flešerice ipak je d600 bolji.. ako možeš nabavi d870, way beter kamera (3.2MP) i 2mm veći display.. ostalo je sve isti k**..
d870 jos nije u prodaji.
a kada ce doc
u evropi nije krenuo u prodaju,a ko zna kad ce kod nas.
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ja sam d500 bila na crno uzela i cim bi poklopila mob on bi se zblesiro sve bi postalo bijelo i to nakon skoro svakog otvraranja tj. zatvaranja...:retard:
kupi d600, evo ja ga imam i mob je:headbang:
kupi si d820...
vjeruj mi,nemoj kupovat d500 ima mali miljon grešaka u softveru-kad ga ideš zatvarat,zabijeli ti se sve-totalna blokada,možeš riješiti samo vađenjem baterije
nakon pol godine počnu ti se mješat boje,bude ti sve šareno... teško rješiv problem,otišo cijeli zaslon...
ima previše sra... u njemu za moj ukus,kupi si d820 mob radi besprijekorno,a ima ti u pevecu ak ti je blizu za 2700kn i dobiješ još i dres od hrvatske...garancija 24 mjeseca
d600 je imho najisplatljiviji mob za sada jer omjer cjene /performanse je jako dobar.
d820 je najljepsi a d500 je vec ostario iako imam d500 i moram reci da je meni d500 najljepsi od "jajastih" kliznih modela.
kupi si d820 mob radi besprijekorno,a ima ti u pevecu ak ti je blizu za 2700kn i dobiješ još i dres od hrvatske...garancija 24 mjeseca[/QUOTE]
jel dres orginal
da pa ga njima furaj na garaciju ak ti se nekaj s*ebe...
bez razmišljanja d820. kad idem ulicom svaki drugi čovjek ima d600 ili d500, malo mi je glupo to. d820 je najljepši od ove trojke i najnoviji. d820:jesus: a d600 i d500:cry:
e pa sad,o ukusima se ne raspravlja.ne svidja se svima d820.
meni se osobno nesvidja pa ti kazem d600
...pa na koju osnovu vi uzimate mob - na osnovu vanjskog izgleda ili funkcija :-/ ...
ja uzimam obzir na sve zato ako je mob ruzan a zvijerka iznutra ja ga necu kupiti,nego cu naci neki mob koji me zadovoljava po svemu
dakle d820 :) a ovaj d870 je lijep ali tko zna kad ce doci i kolkika ce mu cijena biti.. hvala na komentarima
cestitam na kupnji,i mislim da bih ova tema trebala biti:closed:
-------------------
edit by moderator: ne žuri, neka javi kad kupi, dotad će tema biti otvorena, i ne moraš javljat da se tema zatvori, to je moj posao (NHF) tako da ne bi ispalo da nabijaš postove.