Znali iko kolika je cjena Sonyericsson W810i u EURIMA?
Hvala
Printable View
Znali iko kolika je cjena Sonyericsson W810i u EURIMA?
Hvala
U oglasniku je negdje od 400 do 500 eura. :thumbup:
400 Eura
a postoji vise tema o W810 i mogao si i tamo postaviti pitanje, treba samo malo pretraziti forum
ja sam kupio za 350€ od švercera= Citat =:
Izvorno postao Stefan 13
evo i cijene u T-mobile, samo uredaj : 2498,00 kn
jel zakljucan i da li ima ono smece od t-mobile menia?
ma nije bitno jeli zaključan...
bitno je da na njemu nema nikakvih oznaka ugraviranih
nabavim VIPov za 320E :) ako netko hoce
evo i t-mobile link i ostale cijene:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...?sifra=SEW810I
ja sam kupio u oglasniku za 310 eura, sa pisanom garancijom pola godine od neke trgovine mobitelima na malesnici...
U Vipu je 3100 kuna,:-/
Čekat ću da se malo spusti pa ću ga kupiti:rolleyes:
Ima u HGspotu za 2949kn!
EDIT:sad vidim da je prrodano sve, ali dobivaju ga slijedeći tjedan po istoj cijeni!
= Citat =:
Izvorno postao cvita
:chatter:
Koja tvrtka? Adresa?:smurf:
Hvala.:king:
jel zna netko, jel ima gdje za kupiti W810 na rate (a da nije t-mobile ili VIP)?
Imaš u hg spotu, nebrandiran, nekodiran za 2,5k kn.
sad sam trazio tamo, nema nista u cjeniku :(= Citat =:
Izvorno postao konan1
sad sam zvao u hgspotu tip nešto priča da će sad imat neko velko sniženje za mobove pa sačekaj par dana pa vidi ako je istina,nije im sve u cjeniku al ga imaju u dućanu
Baš i ja gledam, maknuli su ga iz cjenika.
evo zvao HG spot. dobit ce ga za 2-3 dana, cijena 3000 kn, na rate ili cekove 3400 kn :(
To je preskupo.Imaš u svijetu medija za 3000kn.
http://www.svijet-medija.hr/product_...e=GSM_uredjaji
Najbolje sjedni u auto i u Sl. Brod u t-mobil po mobitel.2500k kn je realna cijena za taj mob.
da, ovo je preskupo u HG spotu i vipu. nema ih ni u SB, jel kad sam jucer zvao SZK, nije spomenuo SB, da je spomenuo, vec bi se sad igrao s novim mobom :)
Nadji u imeniku broj telefona od t-mobila u sl. brodu i nazovi i pitaj.Vjerujem da imaju.
Evo ja sam sad pokušao naći njihov broj da ih pitam, ali ne mogu naći ni na netu ni na 988 informacijama... Uvijek mi kaže onaj 0800 9000. Imatic, evo ja ću otići do T-Centra pogledati imaju li ga, ali sumnjam jer još 2 T-Mobile shopa u Brodu ga nemaju. :-/ Uglavnom provjerit ću osobno kod njih, ali to stignem tek popodne.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Odi tamo preko puta kina.Taj je glavni.
e puno ti hvala. nije mi problem doci do broda, pola sata i 50 kn goriva :)= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox