Jeste li zadovoljni kvalitetom slike na k750?.Ja nisam nikako.Dok sam imao D500 sa njim sam pravio kvalitetnije slike iako mu je kamera 1.3mp.Kakva su vasa iskustva?Pozdrav.
Printable View
Jeste li zadovoljni kvalitetom slike na k750?.Ja nisam nikako.Dok sam imao D500 sa njim sam pravio kvalitetnije slike iako mu je kamera 1.3mp.Kakva su vasa iskustva?Pozdrav.
Ako nisi, onda nešto ne valja sa kamerom ili pak verzijom fw-a... Slike na K/D750i su među najboljima od modela koji se nude na našem tržištu trenutno... Ja sam jako zadovoljan...
Vjerovatno imas neki problem s kamerom ili softverom, ja sam usporedivao slike od D500 i K750 i jako velika je razlika izmedu fotografija, slike sa K750 su puno bolje!! :thumbup:
jesu li ti postavke uredu? trebas stavit kvaliteta slike: visoka. :chatter:
k750 bi trebao imati bolju sliku nego d500 :rolleyes:
Jesi se igrao malo sa postavkama? Ja imam najstariji firmware i fotke su odlične.
Može lako bit do osvjetljenja u kojem si slikao ili čak do toga da na Samsungu slika jednostavno ljepše izgleda..ali samo na displeyu
Slika nikako nije bolja
Ja imam d750 i slike su jaaako dobre i puno bolje nego na d500, jedino mi d500 ima nekak bolji video:dunno:
A opet, možda čovjek ne zna da taj mobitel ima auto-focus, te da se sa njime slika kao i sa digitalnim fotoaparatima, da se pritisne do pola, dok ga ne izfokusira, pa se tek tada pritisne do kraja...
ma očito čovijek ne zna ništa,ili mu je netko prodao k700 i rekao da je to k750...:)
:lol: :lol: :lol: :wstupid:
Slike na k 750 su odlične, najbolje što sam do sada vidio od mobitela...
pa recimo da mozda slika moze bolje ispasti, recimo da je senzor na d500 kvalitetniji, i da je ''pogodio'' focus, tj udaljenost na kojoj je slika slikana sa d500 isfokusirana
Ma znam to za auto focus,imam digitalce vec dugi niz godina :licklips:
Kad sam pomenuo d500 mislio sam na samsung :chatter:
Bice da je do firmware-a,pokusat cu uraditi nesto po tom pitanju.Moze li netko od ako nije problem staviti ovdje neku sliku slikanu sa K750 da vidim kako bi to trebalo da izgleda.Pozdrav.
ma briješ koma,senzor na d500 bolji....?k750 radi bolje fotke od n90,i sad mi ti kažeš da d500 ima bolji senzor...:wstupid:
Tako je, gledajući fotke k 750 i n 90, ove slikane sa k 750 su mi bolje.
Ili čekiraj ovu temu...
A može biti da mu je kvaliteta slika postavljana na neku manju... A razlog zašto misli da su mu slike na D500 bolje nego kod D/K750 je možda u tome da ih je gledao na mobitelu, a nije ih prebacivao na komp... Na kompu bi se vidjela razlika, i vidjelo bi se da je slika sa k750 bolja...
i na mobu fotke puno bolje ispadaju kod k750,ni to nije upitno,pa ni d500 ni d600 nemaju prikaz preko cijelog ekrana-to je mene osobno užasno smetalo
Naravno da sam ih prebacivao na pc,ali ne znam sto je u pitanju.Probacu sa promijenom firmware-a.Pozdrav.
Fotka je dobra, ali na kompu kado gledam sliku su neki kao sitni ljubičasti kvadratiči,zapravo ima ih svakakvih boja, jel to samo kod meog frenda, ili...
Recimo na mojoj Motoroli nema kvadratiča, slika je čista.
Ali video na k750I je zakooooon, da bar ja mogu tako snimat i zumirat dok snimam. Pozdrav
Može biti da koristiš malo previši digitalni zoom... Tako je bilo i meni kod prvog digitalca koji je imao samo digitalni zoom... Ako dosta zumiraš, pojave ti se pixeli...
koristenje digitalnog zooma je nepotrebno i potpuno nekorisno jer drasticno kvari sliku,a usporedba sa d500 je smijesna.k750 ako izuzmemo sharp(proizvodi se u izuzetno malim serijama),jos i sad ima vjerojatno najbolju kameru na evropskom trzistu.
Sto ja znam, jos uvijek su daleko bolje slike na mom S700 (spor ali pih nema ga milion ljudi u gradu kao k750 ili k700 heeh) nego na k750 shitu (prodah ga jer nema bluetooth broswe ;D )
kvalitetnija kamera na s700 :P, a megapixeli (bolje se vidi ruznija slika, veca rezolucija:P) i autofokus...ne pomazu bas na k750 previse da su slike bolje od s700 :spin:
looool :creep:= Citat =:
Izvorno postao maximagnus
Zahvaljujem na obrisanim postovima!
Vidim kako ovdje cvate tolerancija nad onima koji pokušavaju nešto predložiti i pomoći!