Jeli tko zainteresiran,
za dolazece ljeto,
ili u Zadru npr.?
Printable View
Jeli tko zainteresiran,
za dolazece ljeto,
ili u Zadru npr.?
moze novalja ,ja ionako ljetujem na pagu :D
Ja dolazim jedino ako budu opet one orgije na Zrću :notooth:
to se lako napravi ;D
malaaaaaaaa,to je zločesto,još si premlada za takve stvari...
ali ja nisam:spin:
ja cu samo gledati :klap:
može,subota kod frenda,nemoj zajeb....:thumbup:
Mala - voajer. I to je zločesto ;D
a sta cu kad nesmijem nista drugo :D
tako je,ne smiješ,drinkaj fantu ,gledaj i šuti(ovo zadnje nije nužno):spin:
Pa šta ste se svi okomili na Malu??
@smogovac: valjda si htio reć da ništo nije nužno od toga što si naveo, a ne samo zadnje... ;) ;) :spin:
Čovječe, vi tu već o okupljanju forumaša, ovog ljeta, a ja mezna ni di ću bit u 5-om mjesecu...
ma ne 5mj, sredina 7. ;)
smogi pa u petak dodi u khalu,rekli smo da idemo skupa van,nemoj sad...
na zrcu cemo se svi izgubit :) vodim vas ja kod sebe doma,fino domace vino,smokve,janjetina ;D
Ma to sam ja rekao da neznam ni di ću biti idući mjesec, a kamoli di ću biti ovo ljeto...= Citat =:
Izvorno postao mala
A šta nemaš ništa "jače" od vina?? ;)
ima svega, :D cak rakije od narande ;)
Ima li bureka :cry:
radi bureke covjek rodom iz bosne ;) dakle dobri su ;D
a tak i ta sam ovo ljeto ponovno i 5 godinu zaredom radno u papayi
zato tko bude tamo neka se javi na šank!
ja dolazim prvi u papayu,
javim se nebrini
Al se jos nismo dogovorili za meeting......
Kako kaze Mala, ja isto imam oko 2000litara domaceg vina,
mislim da bi trebalo biti dovoljno
s obzirom da sam iz novalje, to neće biti problem......
Damgol, može li se do šanka prošvercat ovo vino pa da još i zaradimo? :notooth:
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
A Mile Care,
kako se ja toga nisam sitija.
Nevjerovatno.
= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
A striče moj, ideja nije konačna. Prepusti mašti šta se sve može prošvercat i zaradit s obzirom na Zrće :rotfl::rotfl: :rotfl:
Biti ću i ja možda dan, dva u Novalji ovo ljeto, samo ne znam kako ćemo se svi naštimati u isto vrijeme :)
Ne znam više za Novalju, inače sam otišao tamo na koji dan, čisto radi zabave, ali sad je to postalo koma. Gužve svugdje. U gradu, na cestsama, parkinzima, plaži, moru... nemreš si mjesto za ručnik naći, a da ti nije bicikl od nekog čeha iznad glave, ili da nema staklovinja i šprica okolo...
A navečer parking na Zrču - moraš biti bolestan da tamo ostaviš auto, ekipa se naroka pa divlja, skače po autima, baca flaše...
A na šanku (u više-manje svim 'klubovima') se čeka prosječno sat vremena da bi došao na red i da dobiješ cugu. U međuvremenu se oznojiš, dehidriraš i izgubiš volju za životom. O WC-u neću niti govoriti. Koma.
Ja kad sam bio prošle godine nije bilo tako strašno, dosta smo rano izašli van tako da sam se čak i s autom spustio na parking, nisam čak niti za cugu morao čekati, bili smo u nekoj pripizdini donjoj jer nismo imali ništa rezervirano :) Kupati se nisam išao na zrče jer mi je to bilo previše :rolleyes:
Možda mi nije bila gužva jer je isti dan bio koncert Thompsona pa je ekipa otišla na stadion :rotfl: