Koliko je ustvari 6680 bolja,
imam 6630 ali mi se nesvidja oblik, zelim je mijenjati.
Printable View
Koliko je ustvari 6680 bolja,
imam 6630 ali mi se nesvidja oblik, zelim je mijenjati.
Ja sam još davno pitao jednog dilera da mi zamijeni moju 6630 za tada novu 6680. On mi je kazao-Nemaš je razloga mijenjati! To sam dobro upamtio jer taj čovjek prodaje bilo što samo da dobije lovu... Kad mi je jedan diler to savjetovao, onda znaš o čemu se radi.
A sad to što ti se mob ne sviđa izgledom je sasvim druga priča... Tu ti na želost nitko ne može pomoći...
Ma nije mi bas tako ruzan, nego tesko je ustvari opisati, onaj polukrug gdje su tipke me malo nervira.
Dakle to su u biti mobitel sa slicnim mogucnostima, ako je tako onda cu ostat na ovoj nokiji. Neisplati mi se nadoplacivati jos.
Sorry za gresku.
= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
Da, ostani na 6630. Mislim, da mijenjaš za nešto hiper novo, pa ni tada ti ne bih savjetovao zamjenu. Ta tvoja Nokija je napravljena predobro, da sigurno može još neko vrijeme voditi bitku i s "najjačima".
Promjenu 6630 za 6680 smatram jednom od svojih većih životnih pogrešaka.
'Nuff said.
mislim da bi kod tebe bio isti slučaj kao i kod marka6630 i moje mišljenje je da ti je bolje ostati na 6630,moje mišljenje,ali odluka je tvoja.= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
Ma zamjenio sam je za nesto drugo,
ajd bar nisam za 6680.
Thx. na pomoci.
6680 ima bolji procesor i stabilnija je sto se tice instalacije programa..
ja se dvoumim izmedju ta dva mobacha i iz prve ruke sam saznao da je 6680 bolji izbor...covjek ima oba mobitela i pokazao mi je u cemu je razlika...
6680 ima intelov proc i malo je sve oko instalacije i jos nekih stvari drugacije rijeseno tako da je stabilnija
hrpa gluposti,nista od toga nije istina,isti procesor a ovo "stabilnija instalacija" uopče neču komentirat jel je totalna nebuloza.
Ne znam ako da to pristojno kažem, stoga; ovo je jedna velika hrpa gluposti.= Citat =:
Izvorno postao robee
6630 i 6680 imaju ISTI procesor, dok po SPMarku 6630 daje 2x bolje rezultate, dakle duplo je brža!!!
Imao sam i ja oba, i ne bi mi palo napamet ovakve savjete dijeliti...
EDIt: Sodom me pretekao;D
Da ne otvaram novi topic, ovako, znate da sam ostao bez Symbića i da očekujem N80.
Evo, danas mi je frend ponudio 6630, TIMovu za 1300kn. Pa ne znam, pocnuti je ili pričekati? Sada imam 6170 koja je,a recimo za dovoljan (2)...:-/ :rolleyes:
što se mene tiče ja ništa nebi čeko, sigurno je sigurno,uzmi 6630 i uživaj ako češ kasnije uzimat n80 ,6630 češ lako prodat.
cekaj N80!! kad si di sad mozes i jos par dana!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
hm...ja nisam nista lose misliO :)= Citat =:
Izvorno postao marko6630
samo sam napisao sto mi je rekao taj covjek i sto sam vidio ...
Neki su malo krivo shvatili..ne djelim savjete o onome u sto nisam siguran, tako da nisam napisao da netko OBAVEZNO kupi 6680!
Onda reci tom liku da se ne kuži jedan k... u mobitele, šta si to vidio?= Citat =:
Izvorno postao robee
Ne dijeliš savjet ali si napisao nešto u šta nisi siguran:
SORRY svima, ako sam uneo malo nereda u symbian svijet :)
Slažem se sa marko6630. Zašto 'savršen' mob mijenjat za 'dobar'. A ako tebe nervira taj polukrug na N6630, šta bi ja trebao reći za moju N3650 (pogledaj mi avatar)
Meni je taj polukrug super.Mob mi bolje leži u ruci nego 6680
Na dva foruma sam istu stvar pročitao... A istina je. 6630, kako god nekome čudno izgledala, u biti ima jako dobar dizajn, jer gotovo ne postoji mogućnost da je ispustiš iz ruke...
O dizajnu 6630-ke se može raspravljat do besvjesti... Nekaima je ružan, nekima se sviđa, nekima je odličan... Iskreno, meni je dizaj 6630 dobra, malo iskače iz "mase" mobitela baš zbog tog "polukruga"...
Što se tiče zamjene 6630 za 6680: ne bi mijenjao, osim ako bi mi druga kamera (ona za videorazgovore) bila baš nužna... To se može riješiti i na 6630 sa onim stalkom sa kamerom... Ako su koristiš puno te video-poive onda mijenjaj... U ostalim slučajevima ne bi mijenjao, da sam na tvom mjestu...
zamejna sa 6630 na 6680 je glupost...
ali kad kupujes mob onda naravno 6680...
U jebote dramatike!!!:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Super ako ti je TO bila jedna od većih pogreška nadam se da će i ostati!:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao atlantique
kaje?
Pizdimo jer znamo da je 6630 brži mob od 6680?
Ubuduće ako nemaš kaj postat pametnoga onda se ni ne javljaj.
On topic:
Kao što je več rećeno:
6630-brži mob.
6680- sporiji,ali bolji ekran+ više funkcija.
Dakle: ako vam treba brzina rada+ symbian onda 6630,a ako bap morate imat mob s full 3g supportom-čitaj 2 kamere onda 6680.
Da rezimiramo, jer kolega forumaš koji je autor teme je ipak kupio nešto drugo.
Ako ne računamo N-seriju do sada (a to su dva mobitela trenutno), 6630 i 6680 ostaju jako dobar izbor.
Lijepo je vidjeti da je Nokia napravila jako dobar posao, pa se 6630 može i dan danas uspoređivati s recimo N80.
To što je jedna brža ili sporija, nikome neće biti presudan faktor (baš zbog toga uzeti/ostaviti).
Gle ovako.Nisam imao 6630 ali sam imao 6680 dugo vremena i mogu ti nesto rec o njoj.
(+) Mob je dosta brz,ima odlican stereo zvuk,prilicno dobre slike a i tu je bljeskalica koja je strasno jaka,mozda cak i malo prejaka.Ima dosta dobre tipke.maska izmjenjiva.
(-) Moras stalno otvarat zadnji poklopac da bi slikao(brzo se rasklima),prednja kamera ima onaj plasticni krug(to je takva maska,ali mi je u hlacama 100 puta otpao pa sam ga ljepio),cijena.
To su one osnovne karakteristike koje sam primjetio,a mogu rec samo jos nesto.Probao sam Jbenchmark 1.0 i 2.0 i rezultati su mi bili ovakvi:
Jbenchmark 1.0 = 5000
Jbenchmark 2.0 = 160
SPMARK nisam stigao na zalost probat,ali ako je neko probao nek napise.
Oba phona su super!Pa ti odluci.:thumbup: