edit by zappan: fotke se nalaze na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=2325 gdje možete dodavati nove fotke, a raspravu o njima nastaviti ovdje
ah da whiteboy...
ovo slobodno zalijepi na vrh
Printable View
edit by zappan: fotke se nalaze na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=2325 gdje možete dodavati nove fotke, a raspravu o njima nastaviti ovdje
ah da whiteboy...
ovo slobodno zalijepi na vrh
Neka se nitko ne uvrijedi ali to ne izgleda onako dobro kao neke od Šljakinih slika svojevremeno postavljenih na nekom thredu.
Pa manja je reza...
vrlo slabo...bez uvrede ali to nije zadovoljavajuca kvaliteta...boje nisu realne i vjerodostojne...a rezolucija je zbilja premala....neka se uvredljivi ljute ali to nije nesto sto moze biti standard pa cak ni u pionirsko doba all in one uredjaja...
zar ta kamera nema rezu 640x480?
ne...to nitko nije ni rekao na ovom forumu..
meni su slike 352*288 sasvim solidne... iako ih je najbolje koristiti samo na mobitelu ;)
u redu...mislim da tu rezoluciju i ne mozes nizasto drugo koristiti...
ma naci cu ja primjenu tih slika ;)
@Sezam, sorry to tel ju ali mislim da mi je sadas puno jasnija ona super povoljna cijena od 3 kilokune.
******, ali slike stvarno nisu za nsta drugo osim na telefonu!
Koliko ja znam spominjana kamera na 7250 je prilično iskritizirana, a o NOKIA sistemu formiranja cijena ne bih ovom prilikom.
Treba jednostavno usporediti dva tri telefonteka po istim uvjetima. Ono što si nam pokazao mi se ne sviđa i šta mogu.
Voli bih vidjeti te tvoje motive slikane s N3650 ili Siemens s55.;)
pa moze posluziti i za druge stvari!
MMS i nista drugo....
kako nista drugo????
Wallpaper? Screensaver? (na mobu)
moze i to ali za mene nepotrebno....i to se moglo i bez integrirane kamere putem kabla ili irda itd...
kako bez kamere???
bez kamere nisi mogao slikati sta god zelis i staviti kao background ili pridruziti sliku nekom kontaktu iz Imenika...
da zakljucimo, kamera je dovoljna za mms na drugi mob(ne na e-mail) i sa sve na mobitelu, nije dovoljna za pregledavanje na kompu
ps daj probaj slikati neciju facu pa da vidimo!
@coma...tocno samo za mob i mms.
Slikat cu neku facu pa cu poslat
to i mene zanima, slikaj facu necju, kao portret... to je vazno za pridruzivanje u imeniku... slazem se, slike su samo za mob, ali niti ti ne treba za nista drugo, za sve ostalo kupi digitalac... :)
Osim toga, ova manja reza je standard za mms... i biti ce jos dugo, veca reza, jedna slike vise zauzima kb... a mms je ogranicen na 32kb... ili tak nesto, neka me netko ispravi...
imam vec jednu sliku u mobu i izgleda super za pridruzivanje kontaktu
pa daj ju stavi da vidimo...meni se cini da su slike ok za danasnje standarde...
ma necu nju staviti... stavit cu jednu drugu kad uslikam
Slažem se, dovoljna je MMS uporaba i pozadine/wallpaper.:)
Ja sam isto razočaran slikama. Bez obzira na rezu vidio sam i manje slike s puno više realnosti, bolje zasićenih boja, a ove su i mutne i detalji se jedva naziru. Kažem ovo nema ni veze s rezom nego s kvalitetom jer sam vidio i mnogo manje slike koje su bile puno čišće.