Nazalost samo za Medjimurje:-/
http://www.novi-net.hr/cijene_stalni.html
http://www.novi-net.hr/cijene_wdsl.html
Printable View
Nazalost samo za Medjimurje:-/
http://www.novi-net.hr/cijene_stalni.html
http://www.novi-net.hr/cijene_wdsl.html
Cijene za privatne korisnike nisu loše, ali uslugu još ne nude ...
Netko zna kad bi WiMax mogao u Zagreb?
šuška se ne jesen
Ovo su samo (buduće) cijene jer "Wdsl usluga trenutno nije dostupna. O dostupnosti usluge ćemo Vas pravovremeno obavijestiti putem weba"
izgleda jeftinije od adsla...
Samo se pitam hoce li veza uvijek ici 100%, buduci da je bezicno....
Pa pise ispod da garantiraju brzinu.
skupo tj,isto ko t-com
Samo sto T-com ne nudi Wimax, pitao bi te ja da zivis u nekoj zabiti pa da ne mozes dobiti ADSL dali je to skupo.Lako je sa tudjom stvari lupati po stolu;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao maRxium
Skupo? Možda, ali je sigurno jeftinije od MaxADSL-a, obzirom da za nešto malo manje novaca mjesečno dobio bih 1024/512 kbit/s brzinu, u usporedbi sa 512/128 koju imam na ADSL-u...= Citat =:
Izvorno postao maRxium
kako je to isto?= Citat =:
Izvorno postao maRxium
kod maxadsl-a za 99kn dobijes brzinu 512/128 i 512MB prometa, a kod wdsl-a za istu cijenu dobiješ brzinu 256/128 i neograničen promet!:evil:
Točno, s tim da kad imaš flatrate nije ni bitno (bar meni) što je brzina manja.= Citat =:
Izvorno postao nijala
samo za poslovne korisnike= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Tako je. Pitam se kada će to biti dostupno...
btw. Središte tvrtke je možda 3km od mene pa će kod mene valjda biti dobar signal ;D
To ovisi. Ja bi recimo imao veću brzinu nego flatrate jel bitnija mi je brzina od količine.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
I BTW ak živiš u selendri ni WiMAX ti neće pomoći da brže ideš na net brže od 56k
@cybersphere
Istina, sve ovisi od toga što ti treba. Meni ovaj jadni maxadsl služi za surfanje i eventualno malo skidanja albuma i videa preko emulea, pa da imam flat, brzina mi ne bi igrala preveliku ulogu, jer bi znao da će mi se 'King Kong' kad-tad skinut. Ti vjerojatno imaš drugačije potrebe. Makar, kad bi uskoro ponudili tu uslugu i takve cijene na nacionalnoj razini, to bi stvarno puno toga promijenilo. Vidio sam da je netko na forumu postao vijest da H1 do kraja godine kreće sa svojom triple play uslugom (telefon-flatrate za Hrvatsku, internet-također flat, TV) za 199kn mjesečno. E, još ako se to ostvari...
Ovaj tvoj post mi stavrno nije jasan???Pa zar Wimax nije namjenjen manjim mjestima, bas zato jer se tamo ne isplati vuci kablove.Po tvojem razmisljanju niti GSM ( GPRS ) ne bi bio dostupan u manjim mjestima!!Evo pokusati cu ti jednostavnim rijecnikom to pojasniti.Isparvi me ako grijesim!?= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Teorija kaze ovako;
WiMAX domet 50 km,brzina prijenosa 109Mbit/s frekventni raspon 3.410-3594 MHz
GSM 900 domet 32 km, brzina prijenosa 14,4 MBits/s, frekventi raspon 890,1-914,9 MHz i 935,1-959,9 MHz
GSM 1800 domet 16 Km,brzina prijenosa kao i GSM900, frekventni raspon 1.710-1.785 MHz i 1.805 - 1.880 MHz
Znaci WiMAX ima puno veci domet nego GSM, pa ako u zabitim selima ima GSM signala ne vidim razloga zasto ne bi bilo i WiMAX-a
Sto se tice flat rate ili brzina ja sam vise za flat rate
Vidim da niko nije primjetio jedokratnu naknadu za privatne korisnike od 599,00Kn
Pa da ali šta će Štefu u Pušćoj Bistri internet brzine 109Mbit/s??
To što ima mobitel je zato što je to kod nas sad popularno. Nisam ja rekao da nije moguće nego ISP-u neće biti isplativo pokrivati ta područja. Normalno je da će prvo pokrivati veće gradove jel će tamo imati veću zaradu nego pokrivanjem manjih gradova/sela
Nije samo Stef u pitanju;D Inace sve vise velikih firmi seli iz gradova na selo.Zbog manjih nameta ( porez, prirez, brdsko planinska podrucja, podrucja od posebne drzavne skribi i sl.)Recimo primjer ti je TDR koji je iz Rovinja otisao u Kanfanar ( probaj ga naci na karti Hrvatske ;D;D;D ), a recimo takvoj firmi je jako bitan net i to ne bilo kakvom brzinom, vec onom najvecom.Uz ostalo iznenenadio bi se kada bi znao koliko Stefa koristi i znaju o racunalima;D;D= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
cijena će biti viša, to sa 199kn je samo bila glupa interpretacija jednog novinara. Mislim da će cijena biti cca 400kn.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
opet dobro. 512 flat je 380kn, sto znaci za 20 kn i bespla telefoniranje, jedino sto ce biti puno brze od 512, ne?
Da i ja mislim da će cijena biti negdje oko 400,00 kn, što po meni i nije puno za sve što će se nudit (kako sada govore), pogotovo ne za ljude koji puno vise (i skidaju) na internetu, i koji telefoniraju mnogo :)
Jedvo čekam tu usluga H1, zato sam se i prebacio kod njih... navodno će biti dostupna krajem već krajem 9. mj. za fizičke osobe
Cijene su na njihovoj stranici,a ne od novinara= Citat =:
Izvorno postao jay
Ja na njihovoj stranici nigdje nisam vidio cijenu za pakete (meni su rekli da još planiraju pakete)... a na njihovim stranicama ima anketa, koja naravno ništa ne govori.
http://www.novi-net.hr/cijene_wdsl.html= Citat =:
Izvorno postao SEguy
mi govorimo o h1 :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao RAUL