Eto, da i ja postavim moj uradak ovdje . Namjenjene su isključivo za korisnike siemens mobilnih telefona (bar za sada). NAdam se da Vam mogu pomoći na bilo koji način
Printable View
Eto, da i ja postavim moj uradak ovdje . Namjenjene su isključivo za korisnike siemens mobilnih telefona (bar za sada). NAdam se da Vam mogu pomoći na bilo koji način
nije lose, mogo bi malo poradit na dizajnu
sadrzajno jako dobre stranice
mislio sam malo urediti stranicu sad kad prođu ispiti, ali ljeto je pred vratima :)
Ali hoću, hoću, čim bude malo više vremena.
ne moras se ti zuriti...prvenstveno je vazan sadrzaj a tek onda dizajn IMO
ma da znam, tome i služi na kraju svega, a ne za gledanje (konkretno mislim na stranice sa ovakvim i sličnim sadržajem)
Moj prijedlog , izbaci početnu stranicu. Čemu uopće služi, ako sam već došal onda ću i ući na stranicu. Sadržajno dobra , ali trebalo bi to malo sortirati, jer će postati nepregledna.
OK! thanks svima na konstruktivnim savjetima
ma nista, zato i sluzi forum da se savjetujem ;)
pa mislim... naravno :) :)
Pohvale naravno!
Onaj grafički menu sa onom kantom za smeće ti je od V O Y A G E R A ! Živa istina...tako da možeš maknuti nepoznatog autora :)
@viki
ok
zna li tko kako mogu napraviti da se može downloadati direktno sa moje web stranice na mob.
Trebas napravit mozda WAP verziju stranice...
Odi na www.tagtag.com napravi WAP stranicu i povuci linkove. Tako je napravil Viki i ja sam počel, ali nikako da završim :D
imam stranicu na tagtag, tek sam je stavia, pa još nisam ništa probao, malo ću se probati poigrati s tim, pa ako ne uspijem, onda ću ponovo pitati...
OK hajdemo se zajedno s tim poigrat pa da obojica naučimo više.
može, ali sad imam stvarno malo vremena...
moram nešto zaraditi preko ljeta, pa sam si našao neki sezonski posao :( ali definitivno, sve novo što skužim u vezi s tim, javim!!
stranice premještene na http://tau6.web1000.com
moj savjet ti je da das pare i imas normalnu adresu, jer to stranica zasluzuje
da, bilo bi lijepo, ali trenutno ne radim nigdje, i svaka kn mi dobro dođe. Ali razmišljao sam o tome; možda i budem nešto napravia...
Mozda ce ti jedini trosak biti domena...
Pitaj www.fdhost.net da ti daju besplatan prostor. Reci da ces ti samo kupiti domenu i da ces im u zamjenu za prostor dati reklamu na stranici.
Probaj doci do osobe - Ivan Čačija iz www.fdhost.net. Reci da sam te ja poslao kod njih (spomenes moj site samo).
OK, probati cu nesto iskemijati
Fala puno ;)
Nemoj slati mail. Sad sam saznao da je dosao sa skijanja.
BROJ JE: 84449358
broj cega? ICQ pretpostavljam, ali da budem siguran...