http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10385
:thumbup:
Printable View
zakon je! e ovo moram imat, kad tad. ovo je napokon jedan rijetki telefon koji me fascinirao dizajnom. jednostavnost i ravne linije. funkcije ionako sve ima, kvaliteta nije bitna, to je mobitel a ne auto. kako bi ja dobro pisao review za mobil,a! :D
Jako lijep mobitel, sviđa mi se evo printa se ide na zid :)= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
nema kameru. :P
sve 5 al kaj s kamerama:)
Pa to je poslovni mob, a njema ne treba kamera.Ustalom u neke firme niti se ne moze uci sa mob. koji ima kameru ( industrijska spijunaza )
Ma koji vrag će mi kamera na takvom mobitelu... Ako čovjek ima love za to onda sigurno ima i za neki fotić!
Čisto poslovan mob i zato mi nije napet. Jbg, navikao sam se imati kameru na mobu, a i ta tipkovnica mi ne pasira... Zapravo, izgleda mi prije kao nekakav prototip...
meni netreba kamera na mobu, napokon...
netreba nikome, to je samo navika...
A i to što veliš ;)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Evo i link na gsmarenu. h**p://www.gsmarena.com/sony_ericsson_m600-1425.php
Malo mi je samo sirok, dizajn je inace predobar. Inace ima Symbian OS 9.1.
Sto se kamere tice, ne treba.
...meni treba;D ;D ;D ;D= Citat =:
= Citat =:
A čuj, ne treba nam ni mobitel, to start with... Kako smo funkcionirali prije 5-10 godina? Ja razmišljam da ako već dajem malo bolje novce za mob, onda želim i kameru na njemu, ne zbog šminke, već da ju koristim... A to da poslovnim ljudima ne bi kamera dobro došla mi je malo nebuloza... Ovim se mobom mogu lako slati mejlovi, a kad bi u njega još mogao ubaciti upravo uslikanu fotografiju, bilo bi još i bolje... Obična VGA kamera ne bi skoro ništa digla cijenu uređaja obzirom da ju imaju i low-end modeli...
bez obzira na sve mora imati kameru od barem 2mpx.
znao sam da ce netko to rec, a pretpostavljao sam da bi mogo ti ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ja recimo imam digitalac pa mi netreba vise kamera na mobitelu. ali da je dobro imat onako za usput, je.
:) dakle -svi čekamo P990 ako sam dobro shvatio ekipu:)
Meni je kamera na mobu totalno nepotrebna, tako da je ovaj telefon baš zato ok - nepostojanje (po meni) nepotrebne kamere smanjuje masu i debljinu telefona.
Lijep je telefon ali malo preširok :)
Niti meni se baš ne sviđa tipkovnica, no to je ionako uređaj koji prvenstveno cilja na poslovnu klasu sa e-mail mogućnostima.
= Citat =:
Niz standardnih i zakonom zaštićenih push e-mail aplikacija, koje operaterima omogućavaju podešavanje, razvijaju se zajedno s brojnim partnerima. To su:
Altexia
BlackBerry Connect
Ericsson Mobile Office (EMO) (Try and Buy)
iAnywhere Onebridge
Intellisync
Microsoft Exchange ActiveSync
Seven
Visto
Standard Email - IMAP IDLE (rješenje koje radi na svim kompatibilnim serverima)
Ni meni sad kamera nije "zivotno potrebna" al volim imati ak nest bude zanimljivo da slikam, a nebi htio da bude neka male rezolucije, tj. da kamera nevalja ;)
nego ontopic
mob mi se ne svida bas, pogotovo tipkovnica, al sam uvijek htio probati Symbian. Izgleda da cu ipak sacekati K800, bio on bez ili sa symbianom
Mobitel je predobar, ali nedostatak kamere mi nije jasan. Da ima kameru, bio bi gotovo siguran da je to moj slijedeci mob.
Mobitel izgleda odlično, jako mi se svida, ali me muči nedostatak kamere. Zato ću ipak uzeti k 800.
Prekrasan telefon. (Ljubav na prvi pogled ....he he) :love:
http://img80.imageshack.us/img80/816...ystalwhit1.jpg
stvarno je lijep,a takva ce mu biti i cijena...!
Po nekoj mojoj slobodnoj procjeni P990i ce u ducanu kostati 6000kn, a ovo cudo, koje nema wlan, kameru, dodatnu kameru za videopozive te jos neke sitnice, bi trebalo doc nekih 4 do 4.5 tisuca kuna u ducanu.
Email telefoni iz SonyEricssona
SonyEricsson je predstavio dva nova modela mobilnih telefona koji se ističu naprednom podrškom za upravljanje elektroničkom poštom. P990 je već ranije predstavljen, no sada su najavljene nove aplikacije koje će biti ponuđene kada stigne na tržište, dok je M600 potpuno novi model. Oba telefona podržavaju mobilne mreže treće generacije (UMTS), i podržavaju brojna rješenja za push mail, uključujući BlackBerry Connect i Microsoft Exchange ActiveSync.
http://www.bug.hr/slikeid/cache/7058...FalseFalse.jpg http://www.bug.hr/slikeid/cache/7058...FalseFalse.jpg http://www.bug.hr/slikeid/cache/7058...FalseFalse.jpg
Ostale zajedničke karakteristike uključuju operativni sustav Sybian 9.1 sa sučeljem UIQ 3.0, imaju integrirane preglednike najčešćih uredskih aplikacija, preglednik Interneta Opera 8.0, napredne multimedijalne mogućnosti, te mogućnost proširenja memorijskim karticama. Za oba telefona dostupne su i brojne dodatne aplikacije, poput antivirusnog softvera, VPN klijenta i kriptografskog softvera.
Ostale funkcije M600 uključuju proširenu tipkovnicu, vrlo tanko kućište, i relativno veliki ekran u QVGA razlučivosti sposoban prikazati 262 tisuće boja. Ranije predstavljeni P990 nasljednik je modela P910 koji uz gore spomenute mogućnosti nudi i podršku za lokalne bežične mreže Wi-Fi (802.11b). Oba telefona u prodaji bi trebala biti tokom drugog kvartala.
Skinuto sa bug online.
Samo mi ta QWERTY tipkovnica ne djeluje previše upotrebljivo... Jako zbijeno...