Anketa !
Evo da vidimo trenutnu zastupljenost proizvodaca ...
Svi OBAVEZNO sudjelovati !!! :bat:
@zappan: Mozes li ovo zalijepiti na vrh ?
Printable View
Anketa !
Evo da vidimo trenutnu zastupljenost proizvodaca ...
Svi OBAVEZNO sudjelovati !!! :bat:
@zappan: Mozes li ovo zalijepiti na vrh ?
Siemens, Siemens :jump:
Ehaj a zašto nema i Bosch naveden... :D
Dobro, dobro ondak Siemens (ovu anketu sam več negdje popunjavao)...
MISLIM DA JE BITNO za interpretaciju rezultata ankete, to što netko trenutno koristi ne znači da je to i njegova trenutna želja.
Onda cemo otvoriti jos jednu ...
Koji mobi bi volio imati :-)
Nažalost može se samo za jedan glasati.Koristim još,osim T68 i Nokiu 6510. ;D
trebao si Mi5h0 pri postavljanju ankete označiti onu kućicu da se više odgovora prihvaća..:)
Eh, 'newbie' ...:-/
pa valjda si ti ovdje moderator= Citat =:
Poslao: whiteboy
trebao si Mi5h0 pri postavljanju ankete označiti onu kućicu da se više odgovora prihvaća..:)
Da ali nije mi ponuđena ta kućica kada naknadno uđem u anketu.
Ma nema veze, nek ljudi označe telefon koji češće koriste od dva ili više njih koje posjeduju...
Anketa je dobra samo kad bi bar stvarno svi glasali... ovako se nakon 11 glasova ne može zaključiti baš ništa. Ma čak ni glasačko tjelo od svih 500-tinjak glasova članova nije dovoljno reprezentabilno.
svejedno vidi se ko vodi! :D
tako je ;)
zimenz :)
Eh, a ipak kupojes Nokiu :D != Citat =:
Poslao: sezam-picika
tako je ;)
BTW: Ja mijenjam svoj glas ...
Nije vise Siemens ME45 vec NOKIA 3650 !!!
Jupii :jump:
mozda i ja ovog ljeta promjenim mob. naime vidio sam P800 za 600 CAD, pa ako nadem kakav poslic malo da zaradim (starci pridodaju) i onda ga kupujem!
Ne kupujem samo nokiju nego vise toga, ono sto prvo dodje uzimam...nisam ja strastven siemensovac= Citat =:
Poslao: Mi5h0
Eh, a ipak kupojes Nokiu :D !
BTW: Ja mijenjam svoj glas ...
Nije vise Siemens ME45 vec NOKIA 3650 !!!
Jupii :jump:
Ja sam ponosan vlasnik svog "fake" SE!
hehe :lol:
= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
mozda i ja ovog ljeta promjenim mob. naime vidio sam P800 za 600 CAD, pa ako nadem kakav poslic malo da zaradim (starci pridodaju) i onda ga kupujem!
onda dođi fino k nama da ti ga tuniramo (kao što smo to napravili u jednom od prijašnjih brojeva) i imat češ najbolji mob....a možda će i šljakat.
Nokia...
ja sam strastven siemens-ovac, ali danas stvarno postoji toliki veliki izbor podjednako dobrih mobitela da jednostavno neznaš kojeg bi uzeo (mislim kad se ima para)
Baš tako! Ja sam strastveni SE-ovac ali ovaj mali SL 55 mi je tako primamljiv...;)
Jučer sam ga imao u rukama, prodavač se nije odlijepio od mene a ispod mojih ruku je držao svoje , da mi slučajno ne ispadne telefontek, ali 3200 je paprena cijena i to je to.
pogledajte SE drzi se ko i Nokia,a Nokia se najbolje prodaje!!!!!!!!!?????????>>>>>><<<<<
SE rulez!