Ja namjeravam kupiti DVD snimač.Imam dvd čitač i cd snimač,još mi fali dvd snimač.
Koji je najbolji,koja mu je cijena i di da ga kupim?Koja marka je najbolja?
Unaprijed hvala
Printable View
Ja namjeravam kupiti DVD snimač.Imam dvd čitač i cd snimač,još mi fali dvd snimač.
Koji je najbolji,koja mu je cijena i di da ga kupim?Koja marka je najbolja?
Unaprijed hvala
Ja preporučam LG jer ima 2 godine garancije
Koja mu je cijena i di ga ima kupiti?
Ljudi slobodno recite,ima vremena da kupim,samo zelim kupiti neki dobar i kvalitetan DVD snimač
imaš u vemilu www.ve-mil.hr
cijena je oko 350kn neznam točno
ja ti preporučam pioner on je meni vrlo dobar a i brz je ako je u pitanju brzina
Kakav je to snimač,sipe?Znači i Lg i Pioneer
O kvaliteti Pioneera govori ovo
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16748
Joj vidim da i Lg i Pioneer ne valjaju,pa koji da onda uzmem?
pioneer ima odlične uređaje, koristio sam mnoge i svi odreda radili su savrseno,pa tako bi mogao preporučiti pioneer dok sa druge strane nemogu lg smislit,..zbog cd pržilica i romova koji su dolazili prije sa najjeftinijim konfiguracijama...čitači nisu bili u stanju pročitat mastan cd,totalna koma,kao takve sam ih zapamtio i nikad više.
osobno koristim necovu dvd pržilicu pa možda da pogledaš to kao alternativu...
joj... je, pioneer ne valja :thumbup:
mislim, koji zakljućci...
radi se o pojedinim modelima koji su imali neke probleme. ja imam stariji pioneer i taj radi bez cik pauze. ljudi se zale da imaju problema sa stodesetkom no u dosta slucajevu je potreban samo novi firmware.
ako ti novac nije problem a zelis nesto stvarno mocno, pouzdano, poznato i skupo onda plextor
Meni LG isto nije baš drag ali garancija od 2 / 3 godine ovisno o dućanu to mi je bitno.
Izbjegavaj Samsung (imao jednom cdrw i nikad više, riknuo za 3 mj. i nisu priznali garanciju a platio sam ga 900kn)
Plextor?Koji je to dvd snimač?Koliko košta?Znaš li di ga ima kupiti?Joj pioneer otpada isto i Lg(valjda)
Ok Tommek,hvala na upozorenju,znači samsung pioneer i lg otpadaju.Valjda jos ima nekej
što ti vrijedi garancija kad on čita svaki 5 cd,oni tamo stave cd iz kutije i tvrde da je rom u ispravnom stanju dok ti doma nemožeš pročitat preprženi cd sa nekoliko crtica po plastici.= Citat =:
Izvorno postao Tommek
Pioneer je dobar ali model 109 za njega sam čuo samo pohvale, dok se na 110tku svi žale.
Plextor je odličan ali cijena mu je paprena (530kn je najjeftiniji). Možda Teac
LGev cdrom možda, ali mi tu govorimo o dvdrw. Ja ju osobno imam 6mj. i čita sve i prži bez greške. Jedan cdrw je riknuo prošlu godinu lgev, bio je star 2 godine i zahvaljujći garanc od 3 godine dobio sam novu pržilicu= Citat =:
Izvorno postao sodom
tommek i svi stariji modeli (ja imam 107) su vrlo slavni u svijetu
irena pa pogledaj po trgovinama sa racunalima o opremom (hgspot, vemil, nitel, links itd)
@Tommek
gledaj,nekoliko puta sam se gadno "opržio" na lg i tada sam odlučio kupit njihovu klimu a ne cd/dvd rom :)
Pioneer 109,razmisljam o njemu,a plextor je dosta skup.
Pioneer 109 se ne prodaje..
Kupi ASUS DRW-1608P2S
Ok Krompirko,thanks!Možda i taj kupim!
Zna li neko di ga uopće ima za kupiti=?
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=13448
zanimljivo je da su ga dobili...
ako ga slučajno nemaju, javiš mi se na PVT, ja ću ga kupiti ovdje kod nas u CC, i poslati, cijena kod nas je 350 kuna, a poštarina 20 Max
Uz njega se dobiva kutija, nero, dvd software, upute, sve... jako dobro pakovanje
a nec nd-4550a
ja imam nec i meni radi super
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=17614
ti imaš taj?koliko dugo ga imaš?Koliko košta?
Ja mislim kupiti ono sto su krompirko ili sipe predložili
Iskreno da vam kažem, što se opcenito tice pržilica i njihovog rada...
mnogi ovdje gledju, ova ti radi, ona ne, sa ovom se javljaju problemi...
To je moguće na svakoj pržilici... Ipak, pri prženju kad nastane problem, 70% je da je to softwarevski, dakle nešto sa XPom nije u redu, sa programom za prženje, a 30% da pržilica jednostavno neće to raditi zbog nepodržavanja, nekompaktibilnosti, te ona nakon što se stavi najnoviji firmware, ako su problemi postojani, treba razmišljati o format C...
imam 3500 ova je novija verzija= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
a moja 3500 meni super radi još me nije izdala spržio sam oko 20 dvd i 50 cd i dobro radi iako je ne koristim baš previše:thumbup: