Kronet je već prešao na 099, a kad će vipnet?
Ima li tko informacije koji će to biti?
možda 092?
Printable View
Kronet je već prešao na 099, a kad će vipnet?
Ima li tko informacije koji će to biti?
možda 092?
wtf? kakav kronet? cronet odavno nije cronet nego t-mobile... i jos su na 098.
u kojem ti dobu živiš čovjeće?= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
i ipravljaš me za kronet što je stri naziv a ne znaš da su prešli na 099 već više od 4-5 mjeseci..mislim o čemu ti pričaš- :retard:
Kronet će zauvijek biti ukorjenjen u govoru i molim vas da se ne opeterećujete takvim glupostima jer je to zajedljivo i bespotrebno. Zna se na šta se misli.
@killa: bilo ti je i na forumu o 099
bilo je na forumu i o 092 :)
I zar je toliko važno kad će krenuti na 092 ili neki drugi predproj?
Kladim se da će i to uvođenje novog pozivnog broja iskoristiti kao markentinšku kampanju i od toga napravit halabuku. Vjerovatno do ljeta.
pa već su početkom prošle godine dobili predbroj 092. Bilo negdje na ovom forumu.
a dobili su 092? nisam znao..= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
znaci jel se zna kad to krece?
Mene samo zanima zašto je to toliko važno kada kreću sa novim predbrojem...
nisam imao pojma za 099 :retard: :retard: sad sam ja kao retardiran ;)
potpuno je nevazno kad ce predbroj 092 biti u opticaju!sta fali predbroju 091???
Mozda ce 092 biti za korisnike UMTS= Citat =:
Izvorno postao zmija
ce biti - mozda, ali sad nije
pa bitno je da ga ugrabim i da imam novi predbroj,vec mi dojadio ovaj 091.
A da uzmes 095 pa ces imati novi predbroj;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao khideg
Predbroj nema nikakve veze se GSM ili UMTS korisicima. Svatko tko ima UMTS telefon može ga i koristiti bez obzira na predbroj.
Nisam siguran, ali nesto davno se pricalo da ce korisnici 3G mreze kod Vip-a imati 092= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
A zašto bi prešao? 091 je njihov identitet. Na 091 "stane" teoretski 10 milijuna brojeva, kad se odbiju oni koji počinju s 0 i 7 (sa 7 su brojevi posebnih usluga) ostane cca 8 milijuna raspoloživih brojeva. VIP s hvali s 1,6 milijuna korisnika ... Cronet se u početku za*ebao jer su mu brojevi (i još uvijek neki jesu) šesteroznamenkasti, pa je naknadno dodavao 9-ku. Sad mu je i to malo ...
a što je sa Data brojevima kje imaju svi pretplatnici i sa fax brojevima. to povečava broj zauzetih brojeva ali ih istina još uvijek ima na pretek.
Štos je u tomu što korisnici žele birati brojeve po želji, recimo kao broj fiksnog ili neki zlatni ili srebrni.
Gle, po tvojoj logici VIP-ova UMTS mreža ne bi još uopće radila pošto nema 092 brojeva. Činjenica je da UMTS mreža radi komercijalno već više od godinu dana i da ju svatko tko ima UMTS telefon može i koristiti.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Istina, ali ne bas suvgdje.Ako se ne varam videopozivi jos nisu zazivjeli komercijalno, a i to je jedna od usluga UMTS;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
vec imam 095 broj, ali hocu novi predbroj u vipu, ko u kronetu 099= Citat =:
Izvorno postao RAUL
@RAUL, činjenica je da 3G radi i da je neovisan o pozivnim brojevima ;)
Prijenos podataka radi već oko godinu dana. Video pozivi su krenuli još 1.4.2005. ...= Citat =:
Izvorno postao RAUL