Dakle, jeste li se nadali boljoj/povoljnijoj ponudi mobilnih aparata ovih blagdana - odnosi se na sve operatere??
Jeste li kupili/dobili novi aparat?
Printable View
Dakle, jeste li se nadali boljoj/povoljnijoj ponudi mobilnih aparata ovih blagdana - odnosi se na sve operatere??
Jeste li kupili/dobili novi aparat?
nadao sam se k750i u tele2 na postpaidu, ali vidite i sami da nije došo, pa sam ga kupio prek oglasnika...
Jesam.Mislim,nadao sam se.
Pa jesi vidio što se nudilo?I VIP,a pogotovo Cronet su se rješavali smeća.Ni Tele2 nije baš zablistao.Ruku na srce, da im nije bilo one Nokije 6170 ne bih niti slova trošio jer im je ponuda katastrofa.
E,ljudi,kad ćemo dočekati-Nokia N70 uz ugovor na 24 mjeseca,za-JEDNU kunu!Uz nju dobijete i besplatan VIPme/Simpa/Tele2 paket.
Razočaravajuća ponuda, iako sam se ogrebao za k700 za 500 kn. Najvećom nebulozom smatram to što se na pojedine uredaje koje su punom parom reklamirali moralo čekati jer ih nije bil dovoljno na zalihi.
Totalno razocaravajuce - i to svi jednako . t-mobile najvise zbog glupe reklame i to kaj jedno reklamiraju a drugo prodaju , vip jer te hoce vezati na sto duze sa kramom od aparata , a tele2 zato jer nema vise k300 :)
ja ukebah K750i na onoj trodnevnoj akciji za obrtnike, inače da nije bilo toga zaista mršava ponuda.....možda mi i nismo oni koji bi o tome trebali puno pričati. Imao sam priliku slušati "prosječne" korisnike koji su ponudu ocjenjivali zbunjujuće dobrom i bogatom
jednom rijecju KATASTROFA
steta jer ovo sto nude nije zadovoljavajuce! Jednom prilikom sam napisao da mislim da je ovo sve, oko onog trenutka kad je Tele2 izdao neke mobitelice... u dubini duse sam se nadao da se varam, ali izgleda da sam ipak, nazalost, bio u pravu :(
potpuna katastrofa!
ovo što nam nude je povratak osnovama , kao ponovo otkrijte svijet mobitela s osnovnim modelima- tuga,jad i čemer
Kao veliki obožavatelj Motorole serije V, mogu reći da mi je ponuda sasvim zadovoljavajuća.
Kad ćemo dočekati npr. d600 u vipme ili simpa paketu???:-/
Nikad,možda ni tada........
Ma oćemo za 2-3 godine kad im količine ostanu davat će ih za 800-900 kn u simpa paketu samo da ih se riješe...........kao što sada prodaju n-gage,7650 itd...
Ok, to je iznimka. Mislim da se radi o ponudi V360v u Vipovom paketu za 1.291,00 kn... to mi je sestra ubrala, i moram priznat da mi je mobitel sasvim u redu, čak i više od toga :)= Citat =:
Izvorno postao goran.matic
Ali u pravilu, sve ostalo je žali BOže!
...to je jedina dobra ponuda u zadnjih 6mj. ...= Citat =:
Izvorno postao SEguy
samo motorola L6 od zadnjih modela... drugo nije nista posebno...
evo ja sam iz vipa kupio božićni k300i
Da, sad vidim da Djed Mraz stvarno ne postoji :-/
Ništa nisu skoro ponudili, ali čisto sumnjam da će ikad biti u prepaid ponudi neke zvijeri od mobiteka, što je normalno, jer ako nemaš za i najmanju pretplatu, kako možeš imati za mob od 3 ili 4 soma kuna?
Očito im (operaterima) je bio cilj što više kartica prodati i što više korisnika "zarobiti". Pa taman s najjeftinijim mobitelima, jer im se tako najviše isplati.
ali glupo je da je mob bez kartice skupji od onog s karticom
Glupo tebi, njima naravno nije. Sa karticom imaju korisnike za ubuduće. Bez kartice nemaju ništa.
svejedno je to jadno.ako t-mobile u njemackoj moze imati niske cijene high end telefona,zasto to ne moze,odnosno nece i ovaj u hr???:wall:
To sam čitao u jednom našem magazinu-ne isplati im se,ni T-Mobileu ni VIPu jer Hrvati jako malo koriste dodatne pogodnosti-npr. prijenos podataka,VPN,video-call,da jednostavno ne bi bili za njih (za operatere) isplativi ti sponzorirani mobiteli.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Čovječe,pa kamo sreće da neki operater ponudi,npr. Motorolu E1000 za 1 kunu.
Pa normalno da smo "nezainteresirani" kad su cijene navedenog astronomske.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
To je jako diskutabilno. Da oni daju prijenos podataka po razumnim cijenama, odnodno da isti bude pristupačan i za pre-paid korisnike, možda bi ti isti Hrvati više koristili prijenos podataka i samim time i druge telefone.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy