-
Problem s V_Klay-om
Evo,pošto danas pada kiša malo sam se ulovio patchinga na CX70!
U V_Klayu nema mog modela pa sam napravio loader u Papuasu.Namjestio sam postavke, stisnuo Read Memory i pojavila mi se ova greška:
Reading phone driver file: it is not exist a critical parameter:MCUMemFuBu
Stisnem ok i ništa se ne događa!
Šta bi trebao sad napravit da uspijem nekako isčitati FUBU i ubaciti patcheve?
PS.Pohvala za još detaljnije opisan način za otljučavanje siemens mobitela!
Samo tako nastavite!;)
-
Napravi loader sa Smelterom,ja sam imao isti problem. Samo jedna napomena,Smelter ce napraviti loader za C75,ali radi. Tako da te ne zbuni.
-
A što trebam upisati pod PhoneID?Probao sam 322 i 00000000 ali ne valja!
-
Ja bi htio znat taj PhoneID, šta da napišem?
-
nemoj nista napisati... nije to bez veze, nek ti ga neki od programa izracuna...
-
A skojim programom da ga izračunam, mislim da u papui i smelteru nema te opcije???
-
-
Eh, tek sam sad skužio da je Phone ID=ESN!
Napravio sam loader i sve radi!
Prije nego što sam skužio da je ID=ESN, napravio sam loader s Papuom za V_Klay 3.0 i isto je radilo!
OT:
Loader mi se zove po mom IMEI-u, je li tako dobro ili?
FUBU sam spremio na komp i ima 32MB,ali mi se prilikom iščitavanja FF-a javljao error when recieving data-reading again... (ne u posebnom prozoru nego u prozoru gdje piše stanje isčitavanja), sad neznam ako je dobar FUBU!
Ali mislim da je jer mi ga je smelter normalno učitao!;)
-
Loader ima ime po IMEI-u, to je u redu. Ako V-klay prepoznaje mobitel loader je u redu, a za ovu grešku stvarno ne znam. FUBU ima 32 MB.
Ček malo, zar nisi u drugoj temi napisao da ti je mob mrtav? Probaj taj FUBU vratiti natrag, ali obavezno u opcijama uključi flashanje Bootcore sekcije.
-
Da sad mi je mrtav, ali kad sam to pisao je bilo ok!
Stvari se brzo mjenjaju;)
Ajde probat ću vratit FUBU!
-
Ako sam dobro skužio FUBU se vraća s opcijom upiši memoriju je tako?
Kad to stisnrm prepozna mob, ali napiše ovo:
http://img268.imageshack.us/img268/4374/error0xs.png
Šta da radim???
-
Nisam siguran, ali moje je mišljenje da ti je FUBU neispravan.
Meni nije problem poslati FUBU, samo ne znam da li ga možeš primiti mailom ili da ga zapržim na CD i pošaljem poštom.
-
Evo opet imam jedan problem s V_Klay-om!
Napravio sa loader s smelterom još prije i V_Klay prepoznaje mob,ali kad idem nešto radit u programu(ubacit patch,isčitat FUBU,...) ne mogu, tj pojavljuje se ova greška:
http://img118.imageshack.us/img118/1517/error6de.jpg
Šta sad?
-
ocito loader nije dobar... napravi loader za x65flasherom, pa onda opet probaj...
-
Kako sam kažeš, napravio si prije. Prije popravka pretpostavljam. Napravi ga ponovo.
-
Smelter mi izračuna boot ključeve, ali kad stisnem OK pojavi se ova greška:
http://img356.imageshack.us/img356/2087/error29lq.png
Kako da napravim loader s x65flasherom,koliko znam on ima loadere u .bin formatu?
I zašto ovaj stari loader prepozna mob,ali neće ništa drugo?
x65flasher isčita 5,09MB FUBU-a i onda dođe error:Lost connection to mobile!
-
-
od kad to? meni x65flasher redovito napravi loader u vkd formatu i s njima nisam nikad imao problema, dok sa loaderima iz smeltera jesam...
papua bi također trebala napraviti dobar loader, ali kako sam rekao x65flasher radi dobre loader-a za V_KLay...
-
p.s. ako ti na pola procesa prekine rad, mozda nesto nije u redu s kabelom ili cak sa mobitelom??
-
A kako da napravim loader sa x65flasherom?
i šta bi moglo bit s mobitelom, nedavno je doša iz servisa i mislim da nebi trebalo bit problema, a kabel je dobar jer puni bateriju i normalno spaja s kompom!
-
kae sa www.siemensfrekas.com?
meni se otvara neka zelena komercijalna stranica?!?
-
Ta stranica više nije od 3aTmr-a, bilo je na forumu!
Napravio sam loader s x65flasherom ali opet ista stvar!!!??:(
-
hmmm... da mozda ne trebas napraviti TP... neznam sto bi moglo biti, osim da mozda nisu zalemili kako spada...
-
Evo, uspio ja!:)
Samo sam podiga brzinu na 921600 i sve je proradilo, i stari loaderi!
-
e sad, da nisam zabranio sad bi nešto napisao ;D ,
toliko puta su neke postavke ponovljene da jednostavno smatramo da se neke stvari podrazumijevaju, ali izgleda da se varamo.:D