Ljudi, di ste za doček?
Printable View
Ljudi, di ste za doček?
a jeda bi volio znati :D
kako stvari stoje, nigdje...
svi sve obecavaju,a na kraju nista ne naprave od toga...sto se tice zagrebackih klubova (tako sam cuo)
za one koji nemaju gdje .. na velesajmu ce bit 8 florova (stvaro)a cjena samo 150 kn..
ja inace cu na jedan od dva tulluma , neznam sad jos , nije definirano .. vjerovatno ce frend koji slavi rodedan isti dan ko ja radit nes pa cu s njim..
sto se velesajma tice, juce se cuo s jednim od organizatora i vrlo malo je karat ostalo,a i subota, 24.12. je zadnji dan prodaje karata i sve ce biti rasprodano= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
takoder za 150 kn je ulaz na 6 florova :thumbup:
vise na
http://www.ny-wonderland.com/index_flash.html
http://www.ny-wonderland.com/forum/
ja i decko idemo u bratislavu... :)
ja idem na soltu, i kako mi se cini ziva cu se smrznit:) mrzim za novu ic u birtije i jos platit 300-400kn za to:spin:
Ja idem u taj Wonderland i čujem da je za 150 kn samo jedno piće uključeno ostalo plaćaš sam. Vkosalec jeli to istina??
istina je. pit prije wonderlanda!
@WB da onda mi to jedino preostaje. Najvjerojatnije ću se urokat i onda otić unutra;D. Prošle godine bio u Maxi Pubu na okretištu Borongaj. Bilo je kao i ovo ali sam tamo za još 100kn(znači 250kn) pio cijelu noć jer nas je bilo oko 20 a od toga 10 cura.
Dajte ljudi molim vas, napišite svako mjesto u Zagrebu za koje znate da organizira doček, i ako znate cijenu, da li je neograničena cuga itd. Dakle nekakvi bircevi, restaći, hale i sl. I da je do 300 kn. HITNO!!!
malo si se kasno sjetio al nadam se da ces naci :)
imas PAPAYA, AQUARIUS, SALOON, PIRANHA, u Bocarskom ce bit ELEMENTAL i IVANA KINDL (kazu da ce bit dobro), WONDERLAND, prakticki svaki malo poznatiji kafic ti organizira, ROKO, AKADEMIJA,itd...
za cijene i ostalo, otvoris imenik, nazves i pitas ili pogledas na webu ponudu..
pozdrav
Ja ću dizat nečiji golf u zrak....ono da odleti točno kad kaže NULA!!!!
Bocarskom Domu Nastupaju Ivana Kindl & Elemental, Cijena Je 299 Kn! U Cijenu Je UkljuČena Cuga I Klopa Cijelu Noc!tematski Party Chicago Style...hostese, Shootersi Itd!biti Ce Super!za Karte Nazovi Mene Na 091 4644 264, Branko!!!i Ako Mozete Probajte Skupiti Sto Vise Ljudi Pa Nek Zovu!!!!
:xmas: :thumbup: pretpostavljam da dole imaš nekoga/nešto ili netko iz društva ima. uzmete :guitar: , malo :drink: i šta vam više treba......= Citat =:
Izvorno postao raveillusion
Ja sam na velesajmu... 150 kn, 15 kn rezervacij mjesta za stolom, 1 cuga....
Ma za ovo sve znam jer je to jedino što se može naći na netu, al' evo cura hoda danas po gradu i uredno zapisuje tako da ćemo već nešto riješiti, ima dobrih ponuda. Stvar je u tome da ako ona i ja neš' ne poduzmemo svi bi valjda zaglavili doma gledati novogodišnji program koliko su nesposobni (i tako to svaki put kada treba nešto organizirati). Svejedno, hvala na trudu!= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
ja bum izgleda bil na moru ali ponijet ću petarde možda nešto čujete
moram priznat da ti tamo uređuju paviljon opasno= Citat =:
Izvorno postao gog
ono sve se dimi iz njega i od svjetla nemogu uopće vozit kad
prolazim pored njega;D
ne ozbiljno brijem da ti neće biti žao fakat će to biti
broj jedan mjesto u zagrebu za dočekat novu 2006:thumbup:
ajde drago mi je to čut... ;)
Ja se nadam ;D Tnx, na info-u, ovo me baš razveselilo...
ma mjuza i sad trešti i fakat tamo rade punom parom
vidiš da sam znao bi ti uslikao koju fotku da znaš kam ideš;)
budem ak se sjetim sutra.....
@gog ja isto idem tam pa se možda sretnemo;D