Vidim da se on stvarno trudi u ovome dijelu foruma. I ne samo da se trudi, on mnogo zna o racunalima. Ja smatram da bi on mogao dobro izvrsavati moderatorske duznosti.:comp:
Printable View
Vidim da se on stvarno trudi u ovome dijelu foruma. I ne samo da se trudi, on mnogo zna o racunalima. Ja smatram da bi on mogao dobro izvrsavati moderatorske duznosti.:comp:
Čovjek zna znanje, a ako mu nije pored administratorskoga posla
na drugome forumu puno biti i moderator ovdje totalno podržavam!!
http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/156/265.png
podržavam 110%, jer se razumije u hardware, više nego svi mi zajedno na ovom forumu..
apsolutno podrzavam...
potpisujem
podrzavam.
Vjerojatno mu nece biti lako biti administrator na www.racunala.org (ako se nevaram) i na ovome forumu moderator.
U zadnje vrijeme primjetio sam nered u stolna racunala... pa moje osobno misljenje je da ga triba odrzavati.
Krompirko je kao stvoren za taj posao.:thumbup:
ja nekako mu ne mogu oprostiti sto kad sam prodavao graf. karticu je odgovarao potencijalnog kupca i gotovo me nazivao prevarantom jer sam trazio za grafu 1400kn a kostala je 1150kn , a prodao sam je za 1450 2 dana poslije. iako je moderator obrisao njegov neprikladan post, ja imam slonovsko pamcenje . :)
ali , vecina odlucuje i covjek se dosta kuzi u hardware , a i netko mora i to odraditi . pa sam recimo 90% za njega :)
Decko je ok , kuzi se u te stvar i ipodrzavam ga.
Slažem se!
Moj šef je naj bolji!!!!(jedino neznam kako će sjedit na 2 stolca(šala)
podržavam !!!!!!!!
Zas mene nitko nije pitao?
Šala...
Nema beda...
Ja inace radim vec dosta dugo sa računalima. Bavim se nabavom, testiranjem i prodajom hardware-a pa se zbog toga dosta razumijem u hardware...
Osim toga, većinu svog dana sam za računalom, jer se bavim i web dizajnom i programiranjem pa dosta sati dnevno radim za njim. Non-stop visim na internetu i imam dovoljno vremena za nadgledanje tuđih i pisanje vlastitih ideja o hardwareu, pa ako se admin i moderatori slože, ja sam za...
ja sam za (10 znakova)
ja sam za
EDIT: molim malo ozbiljnosti. wb
i ja sam za..... :thumbup:
ja sam za :D,pravo mjesto za tebe :)
Može proć ;D
palac gore
...ne znam, pored amin. posla na svom forumu mislim da baš i nije pametno da još i ovdje ima obveze...ali pošto je već iskazao da može sve stići, podržavam ga, jer se stvarno razumije u tu tematiku, ... stoga, ako može, nek mu bude...
Podrzavam ovo, necu mu SCCT zaboravit :thumbup:
Podrzavam ;)
Podržavam Krompirka,naravno!!!!!:beer:
podržavam of korz!
Sad se samo treba admin oglasiti... I ja podržavam!
Izgleda da je zappan zaspao. Ja mislim da je skupljen velik broj glasova.