dali neko zna di kupiti mini sd(to je trans flash,jel tak?)koji podržava d600, a da su veće od 256 mb?
Printable View
dali neko zna di kupiti mini sd(to je trans flash,jel tak?)koji podržava d600, a da su veće od 256 mb?
šta neitko ne zna di ima mini sd od 512 mb??
d600 koristi micro sd,a za sad su dostupne od 512 mb.
Najviše ih ima od 128 i od 256 MB. jedanput sam samo kod nas na netu vidio 512 MB i to je prodano....
pa šta nije isto micro i mini i zmija di si to vidio,ja bi sutra kupio a nemam pojma di:(
+dali je micro i mini sd isto??
Micro i mini NIJE isto.... Micro je naravno manja....
TransFlash je MICRO SD, a ne mini.
a u k.....pa tog nema nigdje....jer zna netko gdje bar ima 256...?
Ja ti neznam nemam takav mob, ali to pitanje pošalji na njihove službene stranice evo ti 2 linka, naša pa vidi i pošalji. Možeš onda i stavit odgovor što su ti odgovorili, ja sam ih jedanput nešto pito i nisu ništa, tebi možda budu. sretno!!!
http://www.et-mobile.net/web/etmobile.asp
http://www.europatrade.hr/hrv/page.asp?id=61&colID=6
Ve-Mil, "San Disk Trans Flash Memory Module"= Citat =:
Izvorno postao smogovac
evo ti link...u hg-shrotu ih imas od 256 mb...mini SecureDigital iliti mini SD...
cijena je 207kn za 256mb...
mislim da ova "San Disk Trans Flash Memory Module" nije kartica koju smogovac traži...= Citat =:
Izvorno postao Rocker
ali marko mini nije isto što i micro....
sorry...nisam procitao postove prije...al evo izgleda da je rocker u pravu...pogledaj ovo...
e baš sam,tu...e nigdje veće od 256....koma
Ne dođe ni puno koliko sam očekivao,
ali dajte nađimo od 512mb :D
krajem godine ce se navodno pojaviti i od 1gb.razlika izmedju micro sd(trans flash) i mini sd je bas u velicini i zato micro sd postaje sve popularniji.
ma čovječe pa nema nigdje za kupiti ni 256 ni je raspoloživo...ma ta micro je stvarno micro,kao gsm kartica od operatera
512MB jos nigdje nisam vidio u HR....= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Transflash memory module
S njim se dobije i adapter za klasicni SD slot.
Upola manja od kartice operatera...točnije...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
e,dobro kad smo ustanovili to,kdje to kupiti u zg?+ako netko zna di ima smsungovih stereo bluetooth sluški
treba provjeriti u Hami.
Bilo je u HG-spotu baš transflash (od 256 MB)....možda će ih opet dobit, a sigurno ih ima u Ve-Milu od 64, 128 i 256 MB (od 256 mb nema ih trenutno jer je prodano, naručeno je....)
bum se zaletio do hagača da ih pitam
Dobro jel ko uspio kupiti microSD TransFlash vecu od 256 Mb u Hrvatskoj????
Ako jeste di i po kojoj cijeni!
Meni treba 512Mb :))