evo mogu dobiti neki od ovih mobitela iz njemačke (novih) pa me zanima koji je najbolji?
mislio sam na n90 al neznam, ak je neko zainteresiran mogu nabavit više komada nek se javi na PM
evo mogu dobiti neki od ovih mobitela iz njemačke (novih) pa me zanima koji je najbolji?
mislio sam na n90 al neznam, ak je neko zainteresiran mogu nabavit više komada nek se javi na PM
6680 i N70 su identicni mobaci,samo ih razlikuje dizajn,kad bi biro izmedju ovih modela uzeo bih N70
ja se ne bi mislio! n91 bi bio moj izbor! najveći razlog ona 4Gb:eek: memorije!
mislim ako to nije dovoljan razlog onda ne znam šta je!
6680 i n 70 NISU identnični mobiteli i ne razlikuje ih samo dizajn!!! n70 ima bolju kameru,radio,napredniji os...istina je da je n70 čisti nasljednik 6680...= Citat =:
Izvorno postao dario_web
ovdje je n92 definitivno najbolji(pogledaj malo ovu temu o n92 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15121)ako ti nesmeta veličina
mislim da u obzir možeš uzeti još i n91 jer je mob u najmanju ruku neobičan i vrlo dobar
ovo ostalo...ne baš
Eh da i n80 ulazi u igru, mogu ih dosta povoljno dobit pa moram to iskoristiti ;D
Moj izbor bi bio N92 bez obzira na veličinu, iako mi je i N80 vrlo zanimljiv
Ma dajte ljudi, pa odakle već N92 u šverc komercu?. Uozbiljite se.
pa i meni je to sve sumnjivo ko i ona n91 u oglasniku al eto kad čovjek kaže da može nabavit možda može (baš sam naivan ha??).
koja je cijena (navedi bar za nokie)
djelim ovo mišljenje u potpunosti,iako sumnjam da ce nabavit ove telefone u neko skoro vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Da sam na tvome mjestu uzeo bi N92, jer je mobitel strava!!
Pa evo zvijerki sam javio cijene, ja sljedeći tjedan naručujem N80 pa ću vam javit kaj bude s toga.
Za cijene mi se javite na PM, danas sam dobio mail i mobovi su novi s svim uputama i dodacima, s 2 godišnjim jamstvom al ne u hr tak da ne znači puno, rade na sve mreže, ak uzmete više komada veliki popust.
Ja bum uzel N80 ili N92 još razmišljam
Nisam uspio zaključit. Jel ti stigla N80 ili nije? Jednostavno pitanje. Ako je, šaljem odma PM.
ali mi stvarno nije jasno kako N80 kad je najavljen za sljedecu godinu (1Q)???
...obrisao sam dosta postova... vratite se na temu, ne ulazite u offtopic i ne obavljate ovdje nabavu - imate PM...
Danas sam poslao mail kolko treba da stigne N80 u HR pa javim= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
javi,javi...s nestrpljenjem čekamo...:)
Evo, da vam malo olakšam. Pratite ovu stranicu http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,96,00.html redovito i kad se pojavi pod "Latest Support Sites" N80 support, onda znači da će proć 15-30 dana dok ne dođe u dućane.
javi cim stigne.. iako mislim da je od tih najbolja n80..
Tommek-u ni traga ni glasa u ovome threadu,sigurno se zabavlja sa svojim mobitelima:D
Iskreno, meni je to malo sumnjivo, kao i n91 od king illidana.....
koristim N90 i osim što je velik (za mušku ruku taman-ha ha) fakat je superiornih foto i video mogučnosti,to do sada nisam doživio od moba a nisam ni sanjao da jednostvno printam slike na HP-u i praktično nemam potrebu za odlaskom fotografu iliti razvijanjem slika
-N92 bila bi logično nasljednica ali kako sam jednom pisao treba je probati
ako izdržim i ne napravim u međuvremenu neki dil ili se prije dočepam N 71
- motoroli sam se povremeno vraćao a sa v3x ili kako je budu nazvali sam oduševljen-tj. barem dizajnom:licklips:
ovaj thread jest sumnjiv i to opravdano,nevjerujem od pocetka,imam razloga= Citat =:
Izvorno postao marko6630
ali n91 kod king illidana,zašto ne.
N92 i N80 ne vjerujem, za sve ostale vjerujem. N91 ima u Japanu a Moto V3x sam čuo da je negdje u tajlandu ili indoneziji izašao....
evo izašo je u Vodafone izdanju -pretplata u Njemačkoj i imam ga šansu dobiti u šape pa ću vidjeti da li je v3x samo lijep ili ima nešto= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN