Da li je moguće na jednom mobitelu imati više operatera, 091, 095,098 (za svakog po jedan broj) i koristiti pogodnosti svakog operatera? ;)
Printable View
Da li je moguće na jednom mobitelu imati više operatera, 091, 095,098 (za svakog po jedan broj) i koristiti pogodnosti svakog operatera? ;)
Ja ti mogu nabavit jednu karticu u koju stanu dve kartice SIM
to su onda 2 operatera
Moguće je klonirati SIM kartice. Pisalo se o tome na forumu pa potraži malo. Postoje kartice koje mogu primiti do 8 različitih brojeva, podrazumijeva se da samo jedan može biti aktivan.
Mozes koristiti dual sim adapter.Osobno ga koristim i mogu ti reci da jako dobro radi
koliko to kosta i kako se instalira u mob? ja sam to jednom davno gledao i trebao sam (mislim da sam gledao za N8210) promijenit cijelo straznje kuciste sto mi se nije svidjalo jer je bilo dosta debelo, pa mi estetski odskakalo...
Ne mjenja se kuciste aparata.Kartice se izrezu i stave u adapter.Mozes koristiti dva operatera ( ne istovremeno ).Cijena 99 KN.Prebacivanje sa operatera na operatera vrsisi iz menija aparata.
...ali je problem u tome da li će mob uopće radit s tim adapterom, kao i u tome da li će sam adapter stati u ono mjesto gdje ide kartica...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Vecinom to, barem koliko sam ja vidio, radi bez vecih problema (iako je frend kada je rezao simove jedan unistio, ali to je njegova nesposobnost), ali jos uvijek ostaje cinjenica da se oba broja ili vise njih ako govorimo o kloniranim simovima, ne mogu koristiti u isto vrijeme, sto je meni osobno smetnja, jednako kao i mijenjanje mreza restartanjem telefona.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Dakle korisnije mi je imati dva aparata. Jedan "zescega" formata koji uvijek sluzi kao "prvi" mob, a drugi sto manji za nazvati i eventualno poslati sms. Meni se ovo rijesenje pokazalo zahvalno...e sad ako imas sve tri mreze i bas ih sve tri uvijek zajedno koristis...sam prosudi sto ti je jednostavnije i ucinkovitije!
ja za 150 to mogu nabavit..tu dual sim karticui da dobije se rezanjem.
al ak raul daje za 100 .. grejt.
99Kn, ali ne prodajem JA, nego jedna firma iz ZG.I kartice ne rezes samo vec ih oni izrezu i daju ti dva recoverya:jump:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
a kako izgleda taj recovery, baš me zanima, di se to može viditi?
evo linka http://www.freeport.hr/dualcard_hrv....from=&ucat=31&= Citat =:
Izvorno postao Vido
Ako sam ga ja ugurao u Siemens SL55 i na desetke puta vadio vani stati ce i u druge aparate;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
e, i sad on ti odreze da ostane samo onaj "zlatni dio", i kako ces ti sad recimo stavit tu istu karticu u drugi mob ako ti bas treba? malo je tu zajeb...
Ma neeee
ne reze se taj dio!
reze se onaj dio di nema onog "zlatnog" čipa.
doduse nisam vidio uzivo al mogu zamislit.
ok , 99 kuna shall be :thumbup:
pa to sam i rekao! rezes onu plastiku oko chipa! chip ostane i njega se strpa zajedno sa drugim chipom u taj vrag. ja cu ih malo zvat danas, zanima me...
Prava stvar, ja sam i VIP I Simpa i to bi mi stvarno koristilo, a VIP i onako koristim samo za friends broj. A kako doći do adaptera?Koja ih firma ustupa i koja im je adresa ili telefon? Može i na privat
najbolje da ovdje napisu, jer nisi jedini kojeg zanima... :thumbup:
pa u 12. postu je RAUL napisao firmu-> FREE-PORT
dual sim za 8210 i 8850 je 50kn.
Hvala na linku.
Danas sam naručio tri adaptera, svi kojima sam rekao odmah su tražili da podebljam narudžbu, nadam se da će brzo stići
od kud si narucio, za koliko? daj pojsani, mene zanima->uzeo bi 2 adaptera...
gore imaš link a broj telefona, a šalju poštom pa plaćaš pouzećem s 99kn plus 20 kuna poštarine
A mene zanima druga stvar, el postoje uputstva za instalaciju nagdje na netu, da to malo proučim, da ne bi ostao bez kartica?
@Chessmaster: obavezno mi javi kako to radi na 6230 jer me ful zanima!