Evo jednog finog pitanja koji mob trenutno po vama ima najmocniju kameru nema veze integrisanu ili onu sto se spaja na telefon?
Printable View
Evo jednog finog pitanja koji mob trenutno po vama ima najmocniju kameru nema veze integrisanu ili onu sto se spaja na telefon?
SE T-610 :)
Pa jesi ga vidio uzivo ili samo gadjas
Mislim da t-610 ima rezolucije 288x352 ili120x160 a to je daleko od siemensovih 640x480 + blic
ma nemoguće da ima tako niske rezolucije!to si ti neš krivo pročitao.
da zato siemensove kamere su dimenzija koliko i cili mobitel :D= Citat =:
Poslao: viki2win
Mislim da t-610 ima rezolucije 288x352 ili120x160 a to je daleko od siemensovih 640x480 + blic
pa ali daju dobre slike, cak ih se moze i razvit!
Evo ti primjeri http://www.mobile-review.com/review/...10/pic24-3.jpg http://www.mobile-review.com/review/...foto/foto4.jpg http://www.mobile-review.com/review/...foto/foto6.jpg= Citat =:
Poslao: gIK
ma nemoguće da ima tako niske rezolucije!to si ti neš krivo pročitao.
640x480 je mms standrad, tj svaka Nokia slika tako
imho panasonic 87 je najbolji ...neznam
A jel dobar Samsung V200?
Ja s T68i imam 4 različite rezolucije do maksimalnih 640x480 a di ih tek T610 neće imati!? One slike s vjerojatno s prototip verzije a što se tiće blica on se može dodatno zakačit na telefon tak da je to još bolje riješenje!= Citat =:
kako mislis da svaka nokia slika u 640*480, vajtboj, pa na t68 se kamera naknadno dodaje, a ovdje je integrirana
Ma o tome i govorim! A vjerujem da je ta integrirana 33mm kamera na T610 kvalitetnija od moje (priključne) MCA-25 koja pak može slikati do 640x480... ne znam, bar mislim da je tako.
Treba isprobat pa vidjet... sve je moguće ali ako je tako onda im je to propust. no ne vjerujem da je tako, pa samo veličina displeja na T610 je 120x160 piksela a sumnjam da reza kamere nije veća...
No moguće je i da je ta ugrađena kamera u T610 samo za 'prvu pomoć' tj. za slike ljudi koji će se pridružiti bojevima u imeniku, a ako netko hoće jaču kameru možda je u SE i izbace kao dodatnu opremu (kao npr. MCA-25...)
Tražio sam na službenim SE stranicama i nigdje ne piše kolika je max reza kamere na T610...:(
Srbijanski Mobkom je napiso u svom broju april/maj da je ekran T610 128x60 tackica>>!<<= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ma o tome i govorim! A vjerujem da je ta integrirana 33mm kamera na T610 kvalitetnija od moje (priključne) MCA-25 koja pak može slikati do 640x480... ne znam, bar mislim da je tako.
Treba isprobat pa vidjet... sve je moguće ali ako je tako onda im je to propust. no ne vjerujem da je tako, pa samo veličina displeja na T610 je 120x160 piksela a sumnjam da reza kamere nije veća...
No moguće je i da je ta ugrađena kamera u T610 samo za 'prvu pomoć' tj. za slike ljudi koji će se pridružiti bojevima u imeniku, a ako netko hoće jaču kameru možda je u SE i izbace kao dodatnu opremu (kao npr. MCA-25...)
640x480 mms standard? Pa ne znam baš.= Citat =:
Poslao: jsp_m
640x480 je mms standrad, tj svaka Nokia slika tako
imho panasonic 87 je najbolji ...neznam
sta nije 120*160?
krivo sam se izrazio, hto sam reci:= Citat =:
640x480 mms standard? Pa ne znam baš.
MMS telefoni standardno slikaju 640x480
eto vidis kud me kracenje dovelo ;)
pa li ne slika svaka nokija 640480
tako pise ne sjecam se gdje je onaj thread o stavljanju slike na net ako znas napisi a ja cu skenirat stranicu na kojoj to pise i stavit je na nov thread= Citat =:
Poslao: coma_zgb
sta nije 120*160?
Trebao sam čitati među redovima znam:)= Citat =:
Poslao: jsp_m
krivo sam se izrazio, hto sam reci:
MMS telefoni standardno slikaju 640x480
eto vidis kud me kracenje dovelo ;)
u arhivi ja mislim
Vjerojatno tipfeler! Treba biti 160!= Citat =:
Poslao: nimda
tako pise ne sjecam se gdje je onaj thread o stavljanju slike na net ako znas napisi a ja cu skenirat stranicu na kojoj to pise i stavit je na nov thread
Panasonic GD87...a SE P800?
Panasonic GD87-----> pa kamera mu je smece