Gdje ima za nabavit one slušalice za w800i koje se dobivaju s njim? Ustvari treba mi samo onaj dio do mikrofona pa da mogu onda spojit bilo koje.
Printable View
Gdje ima za nabavit one slušalice za w800i koje se dobivaju s njim? Ustvari treba mi samo onaj dio do mikrofona pa da mogu onda spojit bilo koje.
to bi i ja trebao. Vidio sam da se ti adapteri nude po netu. Ako netko sazna di toga ima kupit kod nas neka javi. http://www.mobilefun.co.uk/product/7118.htm
Da probate u Elektromagicu, on je zastupnik za SE= Citat =:
Izvorno postao tomasini
da ali taj adapter ne proizvodi SE. To nije isti adapter kao onaj koji se dobije uz slušalice za W800 !
ja imam k750 i htjeo bi si kupiti slušalice za w800 tj riknule su mi one slušalice koje sam dobio uz moj k750. Probao sam pogledati na netu tj na stranici od Electromagica dali oni to prodaju i vidio sam da to nemaju u prodaji (barem nemaju na internetu). S obzirom da živim u Osijeku gdje nema ni jedan EM shop ne mogu se raspitati uopće za te slušalice. Stoga bih molio bilo kakve informacije su dobrodošle. Gdje mogu nabaviti te šugave slušalice?
I da zaboravih skoro. Raspitujem se takodjer za dodatnu bljeskavicu koju isto tako nigdje ne mogu nabavit pa ako ima netko informacije i o tome bio bih veoma zahvalan.
Jesi pitao u Osijeku tamo u podhodniku u onom CD shopu ili u tako nekoj trgovini sto prodaju mobitele? Sad sam ti bas probao malo naci na internetu, ali nista za hrvatsku. Mozda da probas preko ebay-a?
U Zagrebu u Maksimirskoj 78, ducan se zove elekteomagic MC mislim,cijena slušalica ( HPM-70 ) je negdje oko 220 kn, ja sam ih uzeo sebi za d750 jer su mi one koje se dobivaju uz uređaj riknule.
da li te slušalice HPM-70 koje si uzeo imaju onaj dodatak za javljanje na poziv i mikrofon (handsfree).
Slušalice imaju mikrofon za javljanje na pozive i to jako dobar. :thumbup:
čekaj, jel taj dodatak na samom kabelu, kao što je kod slušalica za K750? To prilično smeta i stalno vuče slušalicu van iz ušeseta.
Identicne kao kod K750 samo sto su HPM-70 puno kvalitetnije slusalice i imaju one cepice za usi i nema sanse da ti ispadnu iz uha npr. prilikom hodanja ili javljanja na telefon! :) Uzmi ih jer su fakat dobre, a s druge strane i zvuk je puno bolji nego na orginalnim od K750! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao tomasini
pa ove od w800 ti nemaju jednu širu i jednu kraću skušalicu pa ti neće vući slušalice iz uha!
JA jos ne kuzim da vi ljudi NE znate stavljati slusalice na usi....Strava....:-/= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
Zato imaju onu kvacicu, to je upravo zato da se ne izvlace iz uha. ;)= Citat =:
Izvorno postao tomasini
Covjek uci dok je ziv... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao DARJAN333
Ma nabijem tu kvaćicu....a ti što govoriš o znanju stavljanja slušalica u uho, jesi koristio K750 slušalice? (da, one sa onim gadnim mikrofonom 5 cm od slušalice).
pa ako ti neznaš kako se stavljaju slušalice u uho od k750i netrebaš vrijeđat one koji znaju,to nema veze što je jedna 5 cm dugačka,ona veća ide oko glave i ide u drugo udaljenije uho a ovas manja u bliže uho,tako da onda to ne smeta!
Tocno to....:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
e sad ovak usput jedno pitanje....jel te sluške za w810i imaju nešto bolji zbuk (tj. bass) od onih koje se dobiju sa K800i....jel netko možda zna...???
Ja sam sebi uzeo te slusalice (HPM-70) za K800 i zvuk je puno-puno bolji, razlika je kao nebo i zemlja!! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
Uzmi is obavezno jer su fakat dobre..:spin:
e dali vama te slušalice hpm-70 imaju jednu kraću i jednu dužu slušalicu,ili su oba dvije iste?:thumbup:
Jedna je kraca, a jedna dulja... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
znači tako je,ja sam se već usro da sam neke crapy kupio!:thumbup:
Iznad konektora za mob morale bi imati markicu na kojoj pise HPM-70, ako imaju onda su oridjidji... :thumbup:
ja imam slušalice za w810 i imaju vrhunski zvuk:thumbup: