da ne nabrajm sta ima, potrazite noviB Barbie casopis na kioscima...
T310, SPV, LG5300, SL55, A55 i jos hrpa stvari
ma najbolji smo, a ja sam pilot za HRŠGĆČS Airlines
Printable View
da ne nabrajm sta ima, potrazite noviB Barbie casopis na kioscima...
T310, SPV, LG5300, SL55, A55 i jos hrpa stvari
ma najbolji smo, a ja sam pilot za HRŠGĆČS Airlines
ma ti si LUUUUd!!!!!!!
ti si se nacugo veceras?!
Evo danas ga iskeširo! ;)
Baš mi se sviđa naslovnica.. pinky, proljetna... i naravno, bijela! :D
Idem ga sada guštati... vrijeme je do jaja pa se idem lijepo sjest u vrt, kavica, novi MOBIL... eh, to je život! :) Il da si uzmem pivicu... ah te dileme! ;)
pivica bolje ili salica mlijeka!
Bila je kavica... ipak sam se jučer uništio! Došao sam doma u 5:45 (u jutro)!!! :drink: :D
Do mene jos nije doso !
Di živiš?
Jel ima opis Motorole V600?
Nema.
Kupio sam ga danas i svidjaju mi se Pretpremijera,Symbian aplikacije i Java igre.Vidio sam da je Java na monokromatskim ekranima sprdnja.
sada ces ti vikija cuti! ja se bas ne slazem sa tobom
U usporedbi sa kolorcima, moraš priznati da je teška sprdnja...
Nije sve u boji :cool: istina da bolje izgledaju ali ako im je igrivost loša onda ni to ne pomaže. :cyborg:= Citat =:
Poslao: nimda
Kupio sam ga danas i svidjaju mi se Pretpremijera,Symbian aplikacije i Java igre.Vidio sam da je Java na monokromatskim ekranima sprdnja.
pa upotrebljivo je, nisu ovi danasnji kolorci nesto!
To su već nagađanja, Viki :cool:
Za sl45i imaš do sad stvarno veliki izbor
Imaš pravo sve je relativno i igre na ekranu u boji izgledaju puno bolje i ja to znam ali kad imam sl45i a on (još uvijek :D ) nije u boji= Citat =:
Poslao: vanja
To su već nagađanja, Viki :cool:
Ja imam mobitel koji uopće nema podršku za javu ni kolor ekran pa su mi opet bolje igre u boji ;) ;) ;)
vanja di ti je 7650?
malo ste ošli oftopik
Pa pogledaj slike u Mobilu one u boji i one crno-bijele?
Malo ti njih izdilejtaj... ;D= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
malo ste ošli oftopik
No evo da kažem ja nešto o prvim dojmovima što se tiče novg nam najdražeg magazina... iako nije u cijelosti prožvakan (al bit će ;)) JAKO sam zadovoljan. Zaista sa svakim novim brojem neko poboljšanje u odnosu na prethodni koji se ionako čini već odličnim i ne daje mjesta kritici!
Vizualni dojam već je pobrao lovorike ali moram još jednom spomenuti da mi se jako sviđa, stvarno je (kao i web stranice) pregledan, jednostavan i 'čist'. Čista petica!
Odličan test bluetooth slušalica i za svaku pohvalu je stavljanje istih zajedno s ostalom GSM dodatnom opremom u poseban odjeljak u cjeniku! Cijenik i dalje vrlo dobar iako se još zalažem za stavljanje boje dioda kraj piksela za telefone s monokromatskim ekranom...:)
Također je odlična usporedba SIM kartica u naših operatera i tekstovi o javi, tj igrama u mobitelima i dlanovnicima... Testovi novih telefona poslovično dobri, jedino mi je 2 stranice po telefonu (s slikama) nekako premalo! Ja bi još!
Eto, toliko za sad ali mislim da se nema šta više dodati osim 'dečki BRAVO!'
Nema više 7650 :)= Citat =:
Poslao: jsp_m
vanja di ti je 7650?
Tražim neki jeftini BT-enabled mobitel kojeg ću upariti sa Tungstenom T (ako se skupi dovoljno love) :)
Brojač postova se zaštopao. :rotfl: