...i eto uskoro INFO sajma...
...hoćete ići... ja idem 11. 11. da vidim ima li što novog, pa se nadam da ću nekog sresti...
Printable View
...i eto uskoro INFO sajma...
...hoćete ići... ja idem 11. 11. da vidim ima li što novog, pa se nadam da ću nekog sresti...
pa šta nije bio prijedlog da se svi nađemo
sto nema opcije: nemogu, nemam love ;D
još nisam ziher al najverojatnije da ću ići ....
@eminem mozda se sretnemo idem i ja 11.11. ........
iako neznam zasto da idem i sta da tamo gledam, ici cu kao i svake godine. navika...
Ja isto...
ako dam ispit 10.11 mozda odem...ako nedam onda idem sigurno!
....LLOOOLLLL
btw-neznam :mega:
Ja da nemam besplatnu kartu ne bi ni išao na Info. Ne isplati se jel se iz godine u godinu ve manje i manje ima za vidjet. To se ne odnosi samo na Info nego i na druge sajmove
Od noviteta svake godine sve slabije i slabije. Jedino sto mogu je potrositi je gomila love, a i to bas ne mogu, jer nesto bas i nisam podebljega novcanika trenutno.
Idem ako mi "tih dana u studenom" :D bude dosadno i ako mi netko prije polaska konfiscira svu lovu koju kod mene nadje, te mi oduzme sve kartice koje posjedujem. Treba mi samo za upad i cugu!
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
:beer: egzakli.
Da nemam free upad , nebi iso.
al neznam na koe druge sajmove ovo mislis ... ja cu ic na auto show ak ce bit :zzz:
Evo mi (ja i moji lege) okupljamo ekipu iz Osijeka... trenutno ima 20ak zainteresiranih, pa bumo vidili kako će biti i dal će biti, naravno, ako bude novaca, jer mi moramo platiti i nesto vise od 100 kuna put svako...
tak da ono...
hehe...
jos se razmatra
ma idem to mi je 100 metara od radnog mjesta;D
eh da , rekla mi je Lana da si sad na Velesajmu ..
a kako vi to imate free upad?
od best frenda stari radi tam negde u nekakvoj firmi , pa cemo uc na neki drugi ulaz ..samo neznam kak cemo izac na glavni , rec cemo da smo zgubili karticu :retard:
živi bili pa vidili
= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
hm pa izađite na onaj gdje ste ušli;)
E ljudi ajmo se dogovorit da se nađemo negdje tamo na cugi, vidim da dolazi i ekipa iz Osjeka možda, nadam se i iz drugih gradova, pa da napravimo jedno međugradsko okupljanje forumaša jedan dan na infou, ili bar poslije infoa (mislim poslije 19:00h).... Kaj velite na prijedlog?
ajd ak se dogovorite ja dolazim, skup s hrcom ;D
ja sam za da se dogovori dan na koji ćemo svi doć
Gle sad sam još jedini kojeg Info ne zanima...! A kad nije bilo odgovora 'NE' morao sam ovaj drugi odabrati..
Inače bi išao da imam priliku doć u zg..
ja idem u petak s školom ko i svake godine :thumbup:
prošle godine je bilo zanimljivo na prinocvom štandu ;D
Moj stari dobiva godišnju kartu za upad na sve sajmove pa se ja švercam s njegovom karticom :)= Citat =:
Izvorno postao igl
ja jedino mogu doc u petak jer idem s skolom.... i na Infu budemo nekih 5 sati....