http://img373.imageshack.us/img373/7...l5704jr.th.jpg
Dakle, kupljena. Ne znam jesam li prvi na forumu.
Dobro, na netu je stvarno pun kufer raznih rivjua, pa mi se ne da pisat detaljno, mogu jedino navest nekih par stvari koje su me dobro iživcirale.
1. Vratašca memorijske kartice:
- mislio sam da su na 6630 katastrofalno napravljena, ali ovo je tek ultra glupo. :creep: Morate imat dobre nokte ;D i mislim da će za mjesec dana crknit.
2. Memorijska kartica:
- dobro sam se namučio da je natjeram da radi. Malo radi, malo ne. Onda kad sam htio sa stare iz 6630 prekopirat podatke, onda nju nije htio pročitat. Upotrijebio sam sve moguće olovke i pincete i nakon pola sata sam uspio
3. Osjetno sporije radi nego 6630, mada je količina raspoloživog RAM-a ogromna. cca 20 MB (čini mi se). Mislim, ništa tragično ali ipak se osjeti
4. Navi tipka je jednom riječju lošije dizajnirana nego na 6630/80, ali nakon 2 sata drkanja, navikao sam se.
Eto to su negativne stvari, pozitivne vež dobro svi znate. Ne želim da se dobije osjećaj da je mob loš, dapače, ali ipak ovdje nije u pitanju razum nego sirovi životinjski nagon ;D, jer je to ljubav na prvi pogled.:licklips:
Ako vas još nešto zanima - pitajte :wave: