dakle. doslo mi je ideju sto prije spiskat pare jer me zuljaju. Htio bi kupit auto-radio. novi naravno, u ducanu uz montazu. e sad limit je recimo 900-1000 kn. Morat imat mp3.
pa da cujem svijete:)
Printable View
dakle. doslo mi je ideju sto prije spiskat pare jer me zuljaju. Htio bi kupit auto-radio. novi naravno, u ducanu uz montazu. e sad limit je recimo 900-1000 kn. Morat imat mp3.
pa da cujem svijete:)
Za te novce za ugradnju u servisu ili negdje legalno, ti novci će ti biti jaaako na knap. Jedino ako za te novce kupiš auto-radio-mp3 player, pa ga daš nakom pajdašu da ti ga ugradi.
Čuj računaj da ti je ugradnja u servisu oko 200 kn. Tolko su meni naplatili. A sad ovisi koji je auto. Ja sam frendu u Golf 2 ugradio za 5 min bez problema
ja imam golf 3. unutra je orginalni radio. jel bi znao to ugradit? il bar da mi objasnis di ima kupit one kukice da izvadim ovaj radio koji je unutra
pa kad izvadis ovaj original trebao bi ti ostat jedan u unutra okvir u koji stavljas novi radio,a sa novim ti dolayi taj drugi s kukicama.
Kukice bu ti u bilo kojem servisu dali. A ako ne, ima ih okolo jer sa svakim radiom ih dobiješ.
Montiraj si ga sam, to je fakat 10 minuta posla. A čak i da moraš power dovlačit s akumulatora, onda ti treba još 10min više (osigurač na žici included).
JEr ako plaćaš montažu, onda ti dobro veli frisk-KI: nećeš dobit nešto dobro sa MP3 playerom i ugradnjom za te pare.
Kukice bi trebao dobiti ili bar da ti radio skinu u VW servisu. Skineš original kavez i staviš onaj koji si dobio uz radio. Ako auto nema ISO konektor kupiš ga i to je jedno 50-ak kn. Ja imam kukice ali od Pioneer-a ali VW ima drukčiji.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Ma stavi si sam u auto. Ja sam u svoj (Bora) stavio novi Pioneer za 15 min (zezale me kukice). Nije nikakvi problem
Điz velja pa nisi retard kaj nemres sam radio stavit?mi smo mrkusu vadili radio van , tro je bilo 10 minuta posla , ma i manje , u mazdi.fakat nemoj ic u servis zbog tog.
to da stavljas zvucnike ajde de..
sto se prjedloga tice - gle socijalo :D za 1000 kuna nemas kaj birat , uzmi sony od 4x4 50 wata , ima mp3-to e to.
Nije to sam tak ubacit auto-radio. Kad sam htio da mi frend ugradi u Kalos od staraca Pioneerov uređaj, kad je napokon uspio maknuti ploču, vidio je da ne ide unutra i da nema iste konektore. A kad sam ja u svoju Kiu isto htio ugradit sa frendom također Pioneerov mp3 player, naišli smo na neke nebulozne konektore za koje nismo mogli naći nastavak. Tako da sam u oba slučaja završio u ovlašetnom servisu na ovlašetnoj ugradnji. Svi vele, to ti je 10 minuta posla. Je, ako je sve kompatibilno. Ja baš i nisam imao sreće. Ali, barem sve radi kako spada.
Istina bog , trebas se onak prosjecno kuzit u to da.nekad zna bit nekompatabilno.
Zato postoje ISO konektori za svaki auto. Ako auto nema ISO konektor odeš fino u Dobar Zvuk u Aninoj kažeš za koji ti auto treba i problem rješen. A ako, kada izvadiš radio, ima pre više mjesta, u istoj trgovini se mogu naći adapteri za pojedine aute tako da ni to nije bed= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E, ako ne živiš u Zagrebu, pa u par trgovina sa takvom opremom u koje uđeš nemaju takve konektore, jedino ti ostaje moja solucija.
evo bio sam danas kod nekog lika koji prodaje i kaze da je ugradnja 50kn. Vidio sam clarionov radio za 1100kn sa mp3. tip mi ga je nahvalio
to je model Clarion BD359RMP - 1100kn
i kaze da je pionerov Pioneer DEH - 2700RB -1000kn je kao isto dobar
sta mislite koji je bolji od ova 2?
Moja preporuka ti je Pioneer DEH-P5600MP. Istina, malo je skuplji ali mislim da ti se isplati. Ako mozes nabaci 2 čeka.
Sto se tice ugradnje definitivno sam montiraj, macji kasalj....:)
http://www.mediamark.hr/content/proizvod/img-56.jpg
Cini mi se da ovaj Pioneerov nema MP3ce. Inace bi bio buno bolji izbor....= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Malo si se ti zajebo. Ovo je P9600MP i košta 4500 kn= Citat =:
Izvorno postao VandaL
Jesam. Zapravo tamo di sam gledao su stavili krivu sliku.....sry= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
evo P5600MP:
http://www.pioneer.no/images/product...detailpage.jpg
e i ja bi trebal neki MP3 za auto, rabljeni do 400Kn ima ko ili zna nekog da prodaje?
vidis nekad su bile one sheme u kutijama s radiom,kak spojit i to,vrlo je jednostavno bilo,a to spajanje,gle najvaznije da znas di je struja a zvucnike je najlakse spoji,pricam za prespajanje sa serijskih konektora na ISO,ja sam sebi i frendovima sam mjenjao i nikad nije bilo problema,jedino sta sam morao 2put mjenjat od zvucnika jer sam spojio tak da kad na radiju riktas prednje i zadnje radilo je obrnuto.;D
no ovo je 10min posla,a vjeruj te mi danas kakvih frikova ima po servisima za par dana bi poceo radio gorit.;D
= Citat =:
Izvorno postao tomo
stari dodas jos 350kunica i kupis novi u trgovini,imas dosta jeftine sony modele.
Kada smo kod kupnje auto-radija ovaj izgleda fantastično
a i može se povezati sa BT uređajima !! kažu-(prvi na svijetu sa integriranim modulom bluetooth hands free)
Ali je i cijena paprena 3.180,00kn
http://www.raptor.hr/data/2f3dfda6eb...463812e871.jpg LINK
http://www.pioneer-eur.com/images/pr...70bt_large.jpg
Mislim da je bila negdje rasprava da sonyja ne uzimaš za auto. Još mi ga nitko nikad nije preporučio, za razliku od Pioneera, a cijena je ista (+/- stotinjak kn).= Citat =:
Izvorno postao sirius
Preporucujem ti pioneer. imao sam prije sony-a i zvuk mi je nekako bio slab i prigusen. Sa pioneerom sam prezadovoljan. Razmisli cak i o blaupunktu
Ja imam slični. Model P80MP koji je po meni bolji od ovog modela jedino nema bluetooth= Citat =:
Izvorno postao Vuki