http://www.4ukphones.com/motorola/mo...x100-large.gif
Ovaj mobitel je super.Ima kameru 1.3mpx i bluetooth,mp3, može ici i mmc do 1g.
Jeli ga ko ima da ga detaljno opiše.Kolika mu je cijena?
Printable View
http://www.4ukphones.com/motorola/mo...x100-large.gif
Ovaj mobitel je super.Ima kameru 1.3mpx i bluetooth,mp3, može ici i mmc do 1g.
Jeli ga ko ima da ga detaljno opiše.Kolika mu je cijena?
meni se isto sviđa i mislim da ga u hr neces naci.... asto mislite o :
Motorola E680
* Class: smartphone
* Position in the line: out of line
* Rival phones: unknown for the moment
* General features
o Announced in February 2004
o GSM 900/1800/1900
o Colour screen with the resolution of 240x320 pixels, up to 65K,TFT, touchscreen
o Battery type Li-Ion 850 mAh
o Battery life:
+ standby mode up to 250 hours
+ talk time up to 170 minutes
o Digital VGA-camera, zoom, shooting video clips
o Linux OS
o Intel xScale 300 MHz CPU
o Colour - Satin Silver
o Weight: 133 grams
o Dimensions: 109x53.8x20.5 mm
o Volume 105 cc
* Memory
o 50 MB of memory are shared dynamically between all the applications
o Phone book, unlimited number of phone numbers and other data. Users' groups, sorting in groups and classes.
o Interchangeable miniSDmemory cards
* Call management, ring tones, voice functions
o Stereo loudspeakers for volumetrical sound
o Vibrating alert
o Different ways of vibracall working, schemes
o Voice dialing for
o Voice tags for menu access
o Dictaphone
o Speakerphone
* SMS
o EMS (ver. 5.0), MMS
o Predictive text input iTap
* Connectivity
o GPRS (4+1)
o Bluetooth
o WAP 2.0
o e-mail (POP3/SMTP), supports attachments (audio, video)
o IrDA
o Synchronization with PC via a cable (USB).
o MMS
o IM
* Organizer and extras
o Integrated digital camera (mpeg4)
o FM-радио
o MP3, AAC player
o Calendar, date, time
o Organizer
o Java (MIDP 2.0)
o Games
http://www.mobile-review.com/phonemo...-e680-en.shtml
ima ga Krompirko.
a opis imas i ovdje
@Devil_007 covjek je pito za mpx100 a ne za e680.
Joj care ja sam se bio zapalio za taj model motorole ali nikako da se nabavi ovdje u HR samo ako imaš nekoga tko radi sa mobitelima i ide van granica naše lijepe možda ga i nađeš.
Koliko dođe ova motorola e680?
Koju motorolu ima krumpirko?
Koliko dođe mpx100?
krompirko ima za sada MPx300, MPx100, i MPx200, tako da njega pitaj u vezi mobitela jer ti je on maher u tome..
Mene također zanima Motorola MPX100, pricalo se da je otkazana i da uopce nije bila u prodaji. Dali netko zna gdje se moze nabaviti MPX100???
Da, Mpx100 i 300 su otkazane u prodaji... ali su odgodjene na godinu dana...
dakle mislim da ce se opet poceti proizvoditi za godinu ili pola godine... (sad vec neznam koliko je proslo od tog donesenog zakljucka)
ima svega nekoliko tisuca Mpx100 i ne moze se naci u trgovinama... mozda jedino u nekim posebnima...
najbolje ih je naci na e-bay-u....
moja je iz njemacke dovezena u madjasku i iz madjarske kupljena i dovezena u RH...
isto kao i mpx300....
u biti telefon je stvarno oooodlican... kazu da podrzava WM2005, ali instalacijom sam imao dosta bugova pa je vracen na 2003... radi puno brze od mpx200, po specifikacijama procesora je kao mpx220...
i eto.. .te kaj josh zanima?
Care, koliko bi dao za MPx100? onak samo informativno?
To što je mpx100 jeli to znaci da je gora od mpx200 i 220
U sedmome mjesecu na plavome oglasniku su se prodavale dvije mpx300 i cijene su bile 2300kn. A ja mislim da bi mpx100 mogla doci oko 1500-1800kn
ne, to sa 100 ima veze sa modelom... 100 nepreklopni, 200 preklopni 300 dvostruko preklopni...
ono kao i jednostavnost uređaja...
a to da bi bio lošiji, onda ajmo nokiu malo spomeniti
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/854/Nokia/3250
to je 3250
hm, lošija je od
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/63/Nokia/3330
3330...
ajde de...
hm, realno, to bi bila dobra cijena, ali sam vidio da sverceri za nju traze jaaaako mnogo... i mislim oko 400€ na foru, to ti je poseban mobitel... a motorola je inac epoznat, a ne ko neki otudjeni...= Citat =:
Izvorno postao Car
ja sam na svu srecu imao dobru vezu pa sam dobio gotovo po nabavnoj cijeni taj mob...
Tu si u pravu.
Sto ce ti te sve tri motorole. Valjda samo jednu korstis, a cemu ti služe preostale dvije.
Napisi koliko si platija i koliko cijeniš te svoje motorole.
Kolko cijeniš mpx100??
dao bih svoju Nokiu 6630 za nju ako je dobro ocuvana....
Ta tvoja nokia je ništa prema mpx100
ako usporedis specifikacije oba mobitela ne bih bas rekao da je nista.......a da je motorola ekskluzivnija to je istina ali to joj je JEDINA prednost pred 6630
uvjeri se i sam...
Offtopic: Krompirko kakva ti je motorola mpx300, onako realno? Jel ima Bugova i kak si općenito zadovoljan njome?
Windowsi za mpx100, jel na nju idu Windowsi ko na mpx200 ili ko na mpx220? Mislim instalacijski file, tj. način upgrade-a, verzije itd.??
Evo vako... ja intezivno koristim sva tri moba...
Mpx100 mi je eto mob, nosim ga u grad, kad negdi idem, i sda mi je u đemu mp3 player te da je lagan...
Mpx200 mi je većinom za školu i trening... jer postoji mogućnost da mi ukradu mob, ovo ono, a svejedno želim imati mp3 player i cijeli mobile OS pored sebe...
Mpx300 je moj PDA.. u njemu su svi moji zadaci, sve moje sto mi treba... nosim ga, ako nekom treba nes pokazati prezentirati, ubijanje vremena pod dezurstvom, no najvise kao osobni organizer...
vako imam Vip i Simpa karticu za mpx200 i 100, a u 300 nemam karticu jer može raditi kao pda... i za razliku od ova dva, on je PocketPC, a ne smartphone...
što se tiče zamjene, ne dolazi u obzir... pogotovo ne za symbian i za tu smiješnu nokiu... izgleda ko igračka...
eventualno ću ga mijenjati za P910i...
da, i mobitel je poootpuno nov... ima cijelu novu kutiju, sve u njoj, čak je bio i originalno zapakiran... prije jedno 2 tjedna...
u biti to je to...
Mpx300 uopće nije bugovit, jaaaako odličan telefon... kao MDA 2 isti soft, potpuno kompaktibilan sa svim novim windows PocketPC edicijama...= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
a Motorola Mpx100 koristi sve kao i SPV, odnosno, čak sam na nekim ruskim stranicama našao i WM05 za njega koji sam već rekao, radio, ali treba se obraditi...
da..ko igracka, ali igracka je za klasu bolji mobitel pa ti pricaj sta god hoces....
Hm dobro, nisam ja trazio tvoju Nokiu, nego si ju ti meni ponudio... iz toga proizlazi, kao sto vidim da znas klase, da ti zapravo oces bolju klasu? ha?
uglavnom Nokia ima svoje klase, Motorola ima svoje klase...
davno prije, Nokia je svojim symbianom imala neke konkurencije Mobitelima sa Microsoftovim OS-om, ali ja kontam da Tu nokiu, uopće nemože usporediti sa MPx100... jer su ne samo OSovi drugačiji, nego sve ostalo... kvaliteta izrade je jedino možda na istom nivou...
nu u mogućnostima i systemu, Mpx100 je mnooooogo bolji....
naravno po meni...
jer neki ljudi n egledaju mobitel po mogućnostima (kao ja)
neki mob biraju po cijeni, neki po dizajnu, neki mo marci a neki debili po boji...
dak da ono...
da...imas pravo, svakom svoje, inace trazim mob. s windowsima pa eto.... malo promjene nebi škodilo... ;)
Pa jel možeš nam dati linkove tih ruskih stranica, možda ima i WM2005 za mpx220