kako hacknuti sa jednog compa na drugi.. tj. da imam pristup nj. diskovima u cmd ili necemu slicnom da mogu brisati i kopirati podatke ... dali je to moguce i sta mi za to treba (mislim na ip adresu ili nesto slicno...)
Printable View
kako hacknuti sa jednog compa na drugi.. tj. da imam pristup nj. diskovima u cmd ili necemu slicnom da mogu brisati i kopirati podatke ... dali je to moguce i sta mi za to treba (mislim na ip adresu ili nesto slicno...)
ti ocekujes da ce ti neko sad to objasnit ovdje u jednom postu?
ja sam citao o tome na specijaliziranim forumima i jos uvijek neznam.
ne kuzim se u takve stvari kako hacknut nekja. ali ima jedna dobra tema na ovom forumu . stara je a radi se o programu atentator. nadji pomocu pretrazivanja. dobar je program i sve je besplatno. neznam da li znas za to ali evo mozda ti pomogne.
Evo ovako, nabavis netdevil 1.5, otpakujes ga iz zipa i zrtvi posaljes file zvan server. Nekako se potrudis da njegov antivirus ne skuzi taj server. Nekako doznaj koji je ip zrtve, pa onda upali program net devil i upisi IP zrtve, pa connect i upao si mu u komp, ako si sve dobro uradio.
Eto tako ti se upada, ima drugih načina koji su puno bolji ali kompleksniji 100000 puta, ja sam to izucava dugo vremena i još ne vladam s time, zeznuto do daske.
Ovo ne vladam čitajte nemam blage veze...
najbolje je sam napraviti trojana koji neće prepoznati antivirus..
ja ti imam jedan primjer pa ako ti treba javi..
znači postoje server i client..
server ti je exe fajl kojeg trebaš poslati žrtvi, a imaš i Joinere koji ti dva programa skupe u jedan tako da istovremeno otvore oba dva..
client ti je isto exe fajl s kojimkontroliraš drugo računalo, ako imaš ispravnu IP adresu unešenu..
neki od trojana su ti NetBus...
imaš full puno opcija koje možeš raditi sa tim trojanima..
nadam se da sad kužiš
ako zrtva ima SAMO firewall i malo mozga u glavi na*ebo si ti ak te prijavi abuse sluzbi. mozes i prek telneta samo moras naci open port. sto ti je dans ne moguce (nekad bilo na 98-ici ;D )
...ma sve je to velika zahebancija, pa ispada glupo da se sad na ovom forumu uči kak haknut komp... ipak je ovo forum za mobove, računala su usput ak se ne varam...
Ma manite se ćorava posla :)
a nabavi neki trojan i malo ga sakri...
Šta je bio onaj program BooDestroyer tako nešto...
Koje su to dječije fore. Ja sam haker i ja ću ti hakirati komp hahaha. Strašno...
Postoji par programa kojima sam se ja nekad koristio, sub7,back orfice ili tako nešto,ali uglavnom, ako mi treba za nešto, onda si prog sam isprogramiram
u čemu programiraš?= Citat =:
Izvorno postao error
nemam ništa određeno, šta mi se ponudi, c++,qbasic,prešao sam i unix,javu,asp,php i tako,ima toga= Citat =:
Izvorno postao Inovator
A kako haknut forum ?
pitaj zappmana ;D :comp:
ako imaš HTML code opciju, onda možeš, ali nemožeš vBulletin..
HTML code?!?!?!?!
Upises u web adresu: Hack Mobil Forum
ma samo se zajebajete, ako cete hackirati onda programirajte i tako to, ja to ne znam lai nema ti nikakve koristi upadati s trojancima i tako to....
Nesto isprogranmiraj pa malo hackni tu i tamo
Evo DOSS attack, skupite frendove s internetom, pa nadjite neki nuker i svi u isto vrijeme attackirajte forum.
Eto malo zajebancija, hackirajte tek kada naucite vecinu stvari o programiranju i kompu, ono preko trojana je zajebancija :)
Pojma nemam
Ma nemam ni ja samo bubam nešto na osnovu ono malo što znam upast s trojanom :D
ako nam netko hackira forum, zna se ko je..... ;D= Citat =:
Izvorno postao blazzer
Svi smo mi ovdje prirodni hackeri, hackiramo razne sustave u rekordnom vremenu. Držimo svijetski rekord u hackiranju na 100 metara i na 100 metara s preponama :D
ako misliš hacknuti forum, znaj da ti je ubilježena IP adresa..
toga se pazi, a drukčije ti ne mogu pomoči..
Znači niš od toga...= Citat =:
Izvorno postao Bronth