N70 u Mobi's dolazi početkom rujna znači za par dana. Kad će se pojaviti u oglasniku i kolika će mu biti cijena???
Printable View
N70 u Mobi's dolazi početkom rujna znači za par dana. Kad će se pojaviti u oglasniku i kolika će mu biti cijena???
To oni tako kažu, u mobis će doć najvjerojatnije tek za dva tjedna, a u oglasnika za kojih mjesec dana. Situacija sa cijenom u oglasniku će najverojatnije biti kao i sa 6680. U početku 550 eura a nakon par tjedana 450. To je moja procjena....neznam...
Mislim, kako da znamo kad će se pojaviti u Oglasniku i kolika će mu biti tamo cijena? Znat ćemo kad i ti.
Mislim da ste se malo zajebali, jer početkom 9. mjeseca dolazi N90 na ne N70. A vijena na crnom tržištu (oglasniku) će vjerovatno u početku biti između 600 i 650 €.
A što se tiče N70, kako stvari stoje, neće doći prije 10. mjeseca na "glavna" tržišta, tako da je možemo očekivat u Mobisu nedgje početkom 11.mj.
Je, može biti. Zato i nisam htio čekati sam izlazak N70 da bih se istrošio skroz na nju, već ipak pričekati početak godine. A i tada ću si dobro razmisliti. I kad padne malo cijena, neće to biti mali novci.
E to je ono što sam i ja mislio. Htio sam svoju 6630 zamjenit s N70 kad dođe, ali po nekim najavam i glasinama, a boga mi i po samoj logici, početkom godine ili najkasnije na proljeće bi se trebale pojaviti Symbian Nokije s većom rezolucijom ekrana, jačim procesorom i joše nekim novotarijama. Zato ipak mislim da bi trebalo preskočit N70. ******, tolikom brzinom izlaze novi modeli da se više jednostavno ne može pratit.
Ne možeš ga pratiti financijski.Da mi ih netko besplatno dijeli,pretio bih ja sve.
Odlučio sam svoju 6630 ostaviti još godinu dana.Do tada neću niti razmišljati koje bih nove Nokie mogao imati.
Potpisujem od riječi do riječi.
lol,istina ;D= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
mudro zboriš mobyy,takvu nekakvu kombinaciju sam si i ja zamislio:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Bećari moji,ja sam zvao Mobi's i rečeno mi je da će N70 biti u maloprodaji početkom 9. mjeseca, a to znači da bi onda već trebao biti u prodaji npr. u Njemačkoj ili Italiji jer je tako uvijek dosada bilo, a to znači da bi onda trebao već biti u oglasniku,na pitanje kako bi vi to mogli znati jert ćete vidjeti oglas u oglasniku kao i ja,e pa odgovor je ima ovdje ljudi koji prodaju takve mobitele u oglasniku pa sam mislio da će oni vidjeti moje pitanje.A Nokia 6680 nije koštala nikad u oglasniku 580-650 eura nego joj je prva cijena bila 370 eura,ja znam jer sam ju kupio u prvom oglasniku kad je izašla.Po mojoj procjeni ni N70 ne bi trebao koštati više,možda 400-450 maksimalno.
Evo je došla N90 u Mobis 5990,00 kn.
http://img395.imageshack.us/img395/1917/image000is.jpg
A N70 još nije došla nu Njemačku.
druže otišao si malo off topic,ne zanima me ta cigla od 5kg,zanima me N70,kako ti znaš da je nema u Njemačkoj?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Evo, ovdje gledam 85462145 puta dnevno:
http://www.nokia-online-shop.de/cgi-...alog/main&2D01
aha,ok ali čudno mi je to kako je nema u našem oglasniku,a treba izići u Mobi's u za par dana,mnogo čudno
Je li to provjereno u Mobisu za par dana?
ja nazvao i pitao i rekli su mi da izlazi početkom 9. mjeseca,N70 je izašla u maloprodaju negdje u svijetu(Rusija) jer je imaju oni tipovi na mobile-review-u,odakle bi ju imali na testu ako ju nisu kupili, i mora biti negdje u Europi još,pogledat ću TIM-ovu stranicu u Italiji.
Zato ja preskačem sada symbian i prelazim na nešto drugo, a za nekih godinu i pol se vraćam symbianu, kada bude bolji ekran i sve ostalo...
Ma,ne kužim kakav "bolji ekran" vi tražite.Ko da su do sada ekrani serije 60 bili mali.Dobro,možda koji pikselić više čisto zbog konkurencije (mislim da novi SE ima više piksela,onaj W-nešto).
Drugovi moji,ono kaj kažu u MOBISA okačite mačku o rep.Siječam se kad je trebala doći nova 6310,oni su je očekivali od listopada 2001.,a pojavila se tek u 3.mj. 2002.g.
macane moj n70 je izišao u prodaju u Rusiji nema razloga zašto ne bi izišao u prodaju i u Hrvatskoj,pa izišla je i N90= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Evo sam baš bio na MOBISovim stranicama-ništa o N90.
Offtopic-pogledajte cijenu 6630 u VIPovoj ponudi.
Mislio sam na pikselažu (320x240) a W800 nema ništa više od 6630 piksela, isto kao i ona. Htio bi malo bolji proc (nekih 400 MHz), bolji ekran (320x240) i stereo dva zvučnika. Pa ne tražim puno valjda ha??!?= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ma,uopće ne...Čovječe,da stereo zvučnici!!!
Do sada ih ima samo Motorole 398 i 1000 (E serija).To s procesorom se slažem,ovdje svi shvale proc na 6630 i 6680,ali ja razliku ne vidim.Kad uključim mob isto mu treba "pola sata" da prikaže meni,bla,bla
ako ste toliko ovisni o harverskim preinakama onda ne koristite nokiju,postoji hrpa uređaja (jest da se moraju naručivat izvana ali vidim da kukate tu preko cjele stranice pa vam valjda to nešto i znači) koja ima vrlo impresivne specifikacije,rezolucije koje ste naveli procesori preko 400mhza pa naviše
slažem se. kome treba,a boga mi i može si priuštiti,neka naruči izvana.
promislite,ipak tolike preinake baš i ne trebaju.a n90 će i kad iziđe vjerojatno biti jako bugovit.