kog trebam natč da bi m istizala poruka ko je zvao ad mi je mob zgasen ;D ?
ne ozbiljno pitam primjetio sam da neki to imaju e pa ja neznam di se to upali
fala
Printable View
kog trebam natč da bi m istizala poruka ko je zvao ad mi je mob zgasen ;D ?
ne ozbiljno pitam primjetio sam da neki to imaju e pa ja neznam di se to upali
fala
Ja sam to nebrojeno puta aktivnirao, ali ništa. Ne funkcionira. http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/neznam.gif
To radi ziher, nazovi CS pa ih pitaj što trebaš napraviti...
...kolko dugo imaš tu karticu...jer meni su automatski aktivirali...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Mani su isto automatski aktivirali, i dojde mi ako pricam na mobu a netko me zove ili ako mi je mob ugasen...
kolko vec imam .. pa kupio sam za uskrs...ono paket siemens m35 .. prije par godina dakle
jel to moguce uopce aktivirat za mene?
vidjeli su oni da nije to za tebe pa ti nisu aktivirali
daj ne zezaj .. eminem ? kaj onda jel ima veze kolko je stara?
Brijem da je na novim brojevima to automatski aktivirano
**70*124# - besplatna aktivacija za slučajeve kada je korisnik nedostupan ili je isključio mobilni telefon. Unosom ovog koda poništit će se preusmjerenje poziva na Govornu poštu (ako je aktivirana).
...pa probaj... ;)
naravno da nema veze.= Citat =:
ja imam prvu seriju simpa kartica, pa imam to aktivirano otkad je ta usluga ponuđena.
kako ti je rečeno samo udri: **70*124#
Pa covjek nije ni rekao jelima cronet ili vip. Koliko znam vip nema tu opciju ili?!?!
VIP nema, a on je na T-mobileu, znam po njegovom sudjelovanju u Moto podforumu....= Citat =:
Izvorno postao Šile
pa i pise vam antipatija dakle simpatija dakle cronet .. .probo sam ono dmijevo i kaze usluga ukljucena
@novator mislio sam da ima veze jerbo ja imam fakat onu staru karticu,stane mi 20 poruka,ona naranćasta,ful stara
to je 2. generacija SIM kartica na 098, ja imam 1.generaciju, riječ je o Simpi, a na njoj piše Cronet, crvena je. spora je užas, stalno govorim kako ću je promjenit, ali ne da mi se bacat 120KN, držim se one stare; dok radi ne diraj!= Citat =:
ah so ... ugl sam da javim ovo ka je dmi reko
RADI!!!dolazi mi poruka zvao sam se od doma.= Citat =:
**70*124# - besplatna aktivacija za slučajeve kada je korisnik nedostupan ili je isključio mobilni telefon. Unosom ovog koda poništit će se preusmjerenje poziva na Govornu poštu (ako je aktivirana).
...pa probaj...
baba kaze aa korisnik ej nedostupan il je zgasio mobilni telefon
a kako to na vip-u napravit?
Nazalost nikako...
..nama samo piše br.neodgovorenih poziva i vrijeme i ko !:chef:
Zašto to ne funkcionira? Sad sam isključio mob, nazvao se sa fiksnog i čuo da mi veli "Nazvali ste broj koji se ne koristi" te nakon toga samo dobio zvuk zauzeća. Upalim mob, ne dolazi nikakva poruka. Mislim, WTF!?
A di ti to piše ako je mobitel isključen?= Citat =:
Izvorno postao lili
...da .isprićavam se uuupppsss!!!:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao gog
u mislima..;Dma ima nekih prednosti t-mobile...ovo mi bas nije nest...imas sekretaricu i ostavi covjek poruku na njoj tebi dojde poruka..besplatna je sekretarica..= Citat =:
Izvorno postao lili
Da tebi, ali njemu nije, uostalom koliko puta ti je netko ostavio poruku na sekretarici?
to je u pravu si...= Citat =:
Izvorno postao gog