...javlja mi poruku "Multimedia Card access denied"...
Printable View
...javlja mi poruku "Multimedia Card access denied"...
probaj je izvadit pa malo ocistit ako jos nisi
jesi je ikako formatirao?
...nova je, danas ju preuzeo...= Citat =:
Izvorno postao killa
...s mobom ne mogu, ali jesam sa card readerom...i javlja isto kad ju vratim u mob...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
...u biti, on prepozna karticu, jer u postavkama ima opcija za formatiranje i izbacivanje kartice, ali jednostavno mi obija pristup kartici...ne znam zašto...
a taj ti problem valjda treba biti jer se to i meni pisalo svaki put kad ga upalim ali ga prepoznaje u mobu i možeš raditi sa njom.Probaj se naviknut jer sam ja sve pokušavo ali se nije moglo maknut!!!:thumbup: :thumbup:
...ali ne mogu ništa s moba na nju snimat, dok na kompu normalno radi... tj. uopće ne mogu radit s njom kad je u mobu...
koja je to kartica,si ju pravilno umetnuo i formatirao je kad si je kupio,i od koliko mb-možda mob ne podržava toliko.
Btw. meni se samo to napočetku javljao kad sam ga palio,ali sam mogo stavljat sve ostalo!!:thumbup:
...a nečija je...
...točnije, Multi Talent - 3092 Multimedia Card 256MB Reduce Size 3.3V Flash Memory (u Ve-milu naručena)...
...ali ajd da ne podržava, al znam da može jer sam prije 4-5 mj. u isti taj mob stavio običnu MMC 256mb iz tadašnje Nokie 3660...ne znam što da radim, da ga razbijem, da polomim karticu il da oboje zapalim...
možda ne podržava 3.3v
daj meni karticu i riješen problem!haha:thumbup:
ja dok sam imao s65 mi je ta poruka(da ne prepoznaje karticu) pisala svaki put kad upalim mob,al kasnije je normalno radila.:-/
...a kakve sve postoje...= Citat =:
Izvorno postao silvano
Ima jedna stvar na koju upozoravaju proizvođači digitalaca, a koja bi mogla i tebe mučiti. Izričito je napomenuto da se formatiranje memorijske kartice obavlja u aparatu, a ne na kompu. Jer ako se obavlja na kompu, nema garancije da će ispravno raditi zbog razlike u datotečnim sustavima.
zato sam i pitao dali je uspio formatirati na mobu, jer meni također u knjizici pise za sx1 da bi trebalo obavezno formatirati karticu pri prvom koristenju na mobu...
ja to nisam napravio i nisam imao problema, ali eto vidis...
...e pa kad ju pokušam formatirat u mobu, samo mi javi "Format error" i tako u nedogled...uopće ne razumijem, možda je do kartice ali kad nemam nikakvu drugu da probam da li radi...
ako imaš card reader probaj neki program za ono mmcfix,vidio sam da to negdje ima!!:thumbup:
evo probaj sa ovim...
...hvala, ali ni sad ne radi...ipak sad polako mislim da je problem u mobu...a možda je i do samog sw-a u mobu...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
kad upalim mobitel uvjek mi javi onu poruku 'pristup na multimedijsku karticu zabranjen'. negdje sam citao da se to moze sredit al neznam di... jel moze? kako?
Moze se srediti jedino tako da formatiras karticu. Da bi sprijecio ponovno pojavljivanje te poruke, nemoj na kartici raditi nove foldere ni na koji nacin osim sa samim mobitelom.
Koji FW imas?= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ja bi isto rekao da je problem u mobu ili bas imas peh pa ta kartica nije kompatibilna sa s65 iz nekog razloga. Nije stvar u velicini MMC-a jer je moj prepoznao 1GB MMC
ne uspijevam formatirat mem. karticu jer mi kaze da je kod telefona blokiran...
...imam v25, al mislim da je do vodafonovog sw-a...= Citat =:
Izvorno postao chop
...sad čekam da mi stigne DCA-510 pa da ga mogu flashat sa Winswupom, pa ćemo onda vidit dal je problem sa karticom il sa mobom...
@floorkilla
pa da, trebas ukucati kod telefona. Ili formatiraj uz pomoc card readera.
@eminem
sumnjam da bi vodafone tu mogao imati neke veze...
aj bas me zanima dali ce proraditi kad ga flashas. Sretno :)
Eminem, Vodafone u ovom slučaju nema veze. I ja imam S65 (nije brandiran) i pojavljuje se ista stvar. Na SW v12 piše da je pristup zabranjen, a na v43 da je kartica neispravna ili nije formatirana. Gdje si naručio taj kabal i kolko košta? WinSwap bi trebo radit i s originalnim i neoriginalnim ili se varam?
@chop ali ja nemam ni priliku da ukucam kod telefona jer kaze da je blokiran...
a i neznam koji mi je kod