ima li ga u prodaji igdje, ako tko zna za ciijenu PLEASE javi te mi na
drazenko_j(monkey)hotmail.com
Printable View
ima li ga u prodaji igdje, ako tko zna za ciijenu PLEASE javi te mi na
drazenko_j(monkey)hotmail.com
Koliko znam trebao bi se pojaviti najesen. Znači strpi se malo. ;)
najavljen je za jesen, nadajmo se da nece kasniti bar za testiranje... Meni se osobno ne sviđa sto se nece vrtiti na Symbianu nego na nekom drugom OS-u, ali hej, vidjeti cemo kad dođe...
SXG 75 je upravo izbacen u prodaju, ne znam tacno cijenu. Ima test u MoBiH-u...
Ocekuje se cijena oko 700 eura...
ocekivana cijena na club-siemens.net je oko 550 Eura...
ove pitarske novine MoBiH ionako nemaju blage veze.............................
nadam se da ce uskoro u mom potpisu stajati i SXG75.....................
U pravu si za moBih, a ako imas SX1 ne treba ti bolje, SX1 je zvijer...
jeste on zvijer ali ga imam vec skoro 20 mjeseci i vec mi je poceo dosadjivati ...................
ja sam nekako jos uvijek rezerviran sto se tice sxg75 - ne sviđa mi se os na kojem se vrti...
cekam da vidim kako ce se pokazati u praksi....
Ne sviđa ti se siemensov OS? Mene zanima kako ce Brew izgledati na njemu.
Ja sam se vec nabrijao da cu si kupit taj telefon, jos samo da pocnem skupljati pare...
navikao sam na symbina i puno su vece mogucnosti prosirenja (bar za sada)...
Symbian i gotovo, to je riješenje. Možda bi bio bolji XP phone malo za promjenu, ali neka, rekli su siemensovci da ce iskusavati sa raznim OS-ima pa možda i to dođe.
...čuj, nekome symbian ni netreba..imao sam symbianera i iako daje veliku mogućnost personalizacije ipak mi nije potreban...= Citat =:
Izvorno postao blazzer
...vidjet ćemo što će nam taj sxg75 donijet pa ćemo tek onda moći prosuđivati o os-u i drugome...
hmm, nisam znao da je Siemens odustao od BREW UiONE za SXG75... Navodno zbog moguceg kasnjenja OS-a, a samim time i SXG75...
I dalje ce biti BREW OS, ali ne BREW UiONE...
neznam kako mi je promaklo, ali nisam znao ni da ce podrzavati pravi GPS...
uglavnom vise informacija ovdje - http://www.club-siemens.net/articles/gc2005/
...zanimljivo, stvarno impresivan mob... a to za GPS, bit će shranje ako ostane na tome da će se mape moći skidat samo s neta preko moba (znači korištenje skupog GPRS-a ili UMTS-a), ali ne i sa PC-a...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
da, slazem se, ali sam gotovo sad siguran da ce netko brzo pronaci nacin da se mape stavljaju i preko kabela...
ma bitno je da negdje budu za DL a onda ce ih opet netko hacknuti............
ma mob je zakon. bas me zanima cijena kad stigne. na kojem ce so OS-u vrtit (mislim da bi mu to moglo pokvariti udio kod symbian freaka
Ima Siemens UI... to nije smartphone...
steta inace bi bio prava konkurencija n70 ovak jedino velika cijena n70 moze sxg75 dati prednost
ne samo to... neznam jesi li citao spec SXG75, sigurno njegova najjaca strana je ugrađeni GPS prijemnik uz A-GPS funkciju...
naravno uz vizualno i audio kretanje kroz mape GPS-a
Mislim da smartphone nema bas neku strogu definiciju, ali po mome misljenju SXG75 je smartphone. Multitasking, GPS i jos hrpa drugih stvari= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Evo i googlove definicije, ako nekog zanima :)
http://www.google.com/search?q=defin...utf-8&oe=utf-8
Pa smartphone se tako zove ja mislim što se ima neograničenu mogučnost proširivanja, pa onda može obavljati svakojake "smart" operacije koje obicni mobiteli ne mogu, a ako ovaj BREW (tako nekako) mogne barem blizu kao symbian 7 vrtiti svakojake cobre aplikacije bit ce cudo mob. Jel je bilo igdje price o tome hoce li se na ovaj OS za SXG75 moci stavljati onako dobre aplikacije kao za symbain??? ima netko nekakvih informacija???
a gle najvece je pitanje dali ce se ljudima dati raditi aplikacije samo da bi ih jedna mobitel podrzavao?!?
hoce, ako mob bude hit, a trebao bi jer je cudo po svemu nokia is gonig down (a provale) :D