Ajmo ljudi pišite koliko vam u prosjeku izdrži baterija uz vaše normalno korištenje telefona... i budite iskreni.
P.S. Naravno, napišite i o kojem se mobitelu radi.
Printable View
Ajmo ljudi pišite koliko vam u prosjeku izdrži baterija uz vaše normalno korištenje telefona... i budite iskreni.
P.S. Naravno, napišite i o kojem se mobitelu radi.
S45 - tri dana normalna uporaba cca. 10-30 min razgovora; 30 min GPRS-a... (naravno u ta tri dana) :)
Na N 7650, dva dana, jedva, s 10ak SMS-ova, 3 minute jake priče i desetak slikanja, bez slanja.
Na M T720 dva dana, jedva, s 10ak SMS-ova i 3 minute jake priče.
Meni na T68i nikad manje od 3 dana, ponekad i punih 4 dana. Normalna upotreba, 10-20 min pričanja, 10-ak poslanih SMS-ova i hrpa primljenih (preusmjeravanje s maila). Ponekad uz upotrebu CommuniCam-a i IrDA.
T68(apgrejdan na "i"): cca. 3 dana(šaljem dosta poruka i jako često "pozvonim" curi)
N 6510 : 4-5 dana,isto ovisi koliko poruka pošaljem(pozivi gotovo ih nema)
Moj Siemens C55 traje 3 do 4 dana uz dnevno slanje po 10-15 sms-ova i do 3 min. razgovora dnevno.
S35 star 29 mjeseci;bat. mi traje 1.5 dan uz malo razgovora i puno poruka.
ja imam i staru prastaru, ali legendarnu nokiu bananu (iz matrixa) gle budale nemogu se sjetit kak se zove...
ma znate sigurno svi, i a baterija - ovdje je pitanje koliko vam traje baterija, ali ova NE TRAJE, mrtva skroz na skroz, i tražio sam več di da kupim novu, pa ili nema ili je jako skupa...
A koliko ti traje na T68?
pa ja moram reči da ne razgovaram baš često, ali često šaljem poruke, tak da se puno baterija troši na svjetlo...
pa traje mi 3 dana, nekad više NIKAD manje
8110
Evo noćas stavio svoj T68i na punjenje i jutros kad sam ga upalio kaže:
Standby time: 259 h
Talk time: 11h 27m
Naravno da se to kasnije brzo smajnuje i ne treba slijepo vjerovati tim brojkama. Ali kako se baterija prazni to više je vrijeme na čekanju i u razgovoru preciznije pa mi daje dosta dobar uvid u preostalo vrijeme korištenja...
A kad soft upozori slikom i zvukom da je baterija prazna ima u njoj soka za još pol dana normalnog korištenja. Ja sam jako zadovoljan.
moj kad upozori na bateriju, traje još 24 sata, naravno ako ne prčkam previše po njemu...
T300 3 dana, 10ak minutica, brdo poruka i jako rijetko slikanja... gprs skoro nikad osim par mailova da si pošaljem koju fotku na komp. ide mi na živce što kad me upozori na bateriju, rikne u roku pola sata (nedaj bog poslat poruku ili nazvati onda...)
a nema više ni u izborniku informacije koliko će još trajati..
To mi je čudno... meni kad upozori na bateriju piše u statusu koliko je ostalo... npr. 12 h na čekanju i 10 min razgovora a kad je skoro skroz prazna piše 0 h na čekanju i 0 h u razgovoru. I tad mi još traje par sati i mogu slati poruke ili kratki poziv.
A715 - 3, 4 dana; ovisno o upotrebi
N7650 - jedva jedan dan
u 7650 su trebali staviti neku jaču, puno jaču bateriju, jer stvarno prekratko traje...
@ whiteboy ja imam t 300, a ne t 68... t300 nikad ne pokazuje preostalo vrijeme (niti standby, niti talk time)
Ma kužim... mislio sam da svi SE imaju isto rješeno to s baterijom... moj T28 čak to ima.
Imam t68 i meni je na statusu danas pisalo Standby time:265. Inace, negdhe sam procitao da bi t68ica trebala imati standby time od 390 sati kada je napunjena...
Sto se tice odokativne procjene vremena upotrebe, ne bi znao buduci da ne pustam da mi se baterija isprazni (nakon dugog proucavanja skuzio sam da je praznjenje Li-polimerske baterije stetno po vijek trajanja baterije(dok je kod Ni-Cd i NiMh baterija upravo to pozeljno. Li-polimersku bateriju je korisno sto vise vremena odrzavati punom
to ti zavisi o mrezi,tako da mozda negdje i pise tih 390h
Istina! Ovisi jako o mreži, tj. signalu. Ako odeš npr. u neku drugu zemlju može ti se desiti da odjednom mobitel možeš napuniti puno više nego što je to u hrvatskoj. Već sam čuo za par takvih primjera.
To istina?:rolleyes:= Citat =:
Poslao: SeriousG
skuzio sam da je praznjenje Li-polimerske baterije stetno po vijek trajanja baterije(dok je kod Ni-Cd i NiMh baterija upravo to pozeljno. Li-polimersku bateriju je korisno sto vise vremena odrzavati punom
I ne samo Li-poly nego i za Li-ion je bolje što češće na punjač.
zanima me jeli je netko od vas 'prepunio' mobitel?