Može li mi netko reći kakav je ovaj mobitel jer ga nigdje ne mogu naći. Ako može postajte opis ili link da ga mogu proučiti.
Printable View
Može li mi netko reći kakav je ovaj mobitel jer ga nigdje ne mogu naći. Ako može postajte opis ili link da ga mogu proučiti.
9100????kaj to nije onaj prvi???????????????
ili ti mislis na 9500 ili 9300?
EDIT:da,to je onaj prvi i vise ga nema za kupit
imaš li kakve slike i opise? I ima ga za kupit.
Imam ga ja doma, rablejnog. Nešto se malo restarta tu i tamo.
Super mob, stvarno super. Jedine mane, danas-gfledajući, su to što nema MMS, Bluetooth, nije u boji, nema kameru (mada se može dokupiti). Max. MMC kartica koju čita je 64 ili 128, nisam više siguran, ali pošto nema slika u boji, to je dosta.
S malim trikecima se puno stvari koje inače odsjedaju u memoriji moba može hacknut pa preselit na MMC, tako da možeš imat doslovno beskonačno velik imenik (i broj podataka po kontaktu), možeš imat beskonačno SMSova (ja imao preko 2000 u memoriji, i jedva se kužilo).
I tako to... velim, imao bih ga i dan-danas da se nije počeo resetirat (nakon x padova me to i ne čudi previše).
Bronth,ima ti Nokia 9300
evo ti link pa pogledaj
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...idphone=264669
irenica......znas ti koja je razlika izmedu 9100 i 9300?prevelika
prva je u godinama,jedno 5 razlike
Sta mu oznaka nije 9110?
http://www.nokia.com/nokia/0,,145,00.html
Taj stari se vise ne prodaje,a 9300 je novi
Da. Ali očito ga negdje još ima, jer u postu #3 u ovom threadu Bronth veli:
Očito ga je negdje našao pa se interesira...= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Kolko to cudo vrijedi?
Ima ga za kupit polovnog za 600 kn pa me zanima kakav je. Rađe bi uzeo ovog 9300 ali preskup je. Neznam još ću razmisliti. BlueDevil rekao si da nije u boji i da se može dokupiti kamera. Kako to ako nije u boji. I to me je*e u zdravi mozak jer nema kameru, bluetooth i ekran u boji. Mislite da je bolje uzet SX1.
Uzmi mobitel koji ti se više sviđa,pa dobro razmisli :)
u svakom slucaju je bolje uzet SX1= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Hvala na odgovorima. Sljedeća postaja Burza -->SX1.
Ako imaš 6600 onda ti je najbolje ostati na njoj...
Ostao bi ja na njoj ali mi je spora, i ne mogu raditi kad mi je tako spora i stalno mi se ledi. Pošto nema kabela, niti firmware za skinuti bolje mi je uzet SX1. Uostalom SX1 ima MMC vađenje na živo, mrvicu veći ekran, za teme koga briga, ima stereo zvuk u sluškama za mp3 jer sam sestri dao MP3 player i ne želi mi ga vratiti, bolja kamera, ima extremnu tipkovnicu, nešto je manji i lakši, i ima radio. Prednost SX-a je FW na Siemensovoj stranici, datakabel i stereo slušalice u paketu. A ovi bugovi i sporost se uvijek može popraviti novim FW. Oprostite ako je ovo offtopic, ali ovo može čak nekome poslužiti. Ako nisam u pravu ispravite me. Ovo su razlike između mog sadašnjeg 6600 i SX1.
Imas 6600 i ti bis uzeo SX1... Ti si lud :)
Covjece, formatiraj mob i radit ce ti ko urica.
Sta mislis da ce ti SX1 biti brzi?
točno tako,dobro ti cakke kaže.
šta ako formatiram mobitel, radit će mi brže. Do sada sam samo formatirao karticu. kako napraviti backup telefona. Ako mi vi tako predlažete OK jer sam još uvijek u nedoumici. Stavio sam u oglasnik koji sutra izlazi pa neznam šta da odgovorim ljudima koji se vesele kad vide da ga mijenjam za SX1.
reci da si zamjenio ili prodo sta drugo.
OK ako se nitko ne slaže da uzmem SX1 neću ga ni uzet. Jedan tip mi je mislio prodat P800 prije nego što sam kupio 6600. Tražio je 1000 kn i MP3 player. Priča mu je bila da mu je frend dugovao nešto love, pa mu nije imao za vratit, pa mu je dao P800. Još kaže da mu stoji u ladici i da skuplja prašinu. Nema nikakve papire i kaže da zvrcnem tipa koji mu je dao mob za papire, i ja njemu kažem da mi da broj, i on meni kaže da ne želi imati samnom posla i da si nađen nekog drugog tko ima takvu ponudu. Vjerujete li u ovu priču. Tip živi u Rijeci, pa ako vam treba broj pitajte. Oprostite ako je offtopic jer mi se neda za svaku sitnicu stavljat novi thread.
Zajebi backup... Formatiraj i karticu i mob i onda nanovo instaliraj sve sta ti treba.
To ti je najefikasnije čišćenje
Cykke imaš poruku.
to nemoraš obavještavat ovdje,moram napomenut da se skrenulo sa teme zato molim dalje o komunikatoru.
Koji je kod za format. Ne da mi se tražit.