Isplati li se i po cijeni, a i po mogucnostima, prijeci sa Nokie 7610 na 6630/6680 ili na N70 kada dodje...?
Printable View
Isplati li se i po cijeni, a i po mogucnostima, prijeci sa Nokie 7610 na 6630/6680 ili na N70 kada dodje...?
6630/6680 se ne isplati, jer je upotrebljiva razlika između njih i 7610 neznatna, odnosno nikakva. Kamera 1 MP i 1,3 MP praktički nema razlike, jedino, koliko sam opazio, kod ovih novijih modela kvalitet leće ne nešto veća, pa su slike nešto jasnije. O UMTS-u i videotelefoniji nemam što reć, jednom rječju - neupotrebljivo.
Lijepo sačekaj rujan i kupi N70. Ja mislim da ću i ja svoju 6630 najesen zamjenit s N70 ili N90.
drug mile mnogi se neče složiti s tobom,(neznam tko i hoče),evo zašto...
imao sam nokiu 7610 a zadnja 3-4 mjeseca koristim n6630..prednosti su mnoge,počevši od boljeg ekrana koji ima veči kut gledišta,jači kontrast,neusporedivo boljeg zvučnika,slot za karticu koja se vadi "na živo", usb 2.0 što je vrlo značajno ako si orjentiran na multimediju,stereo zvuk, brzina...n6630 leti naspram n7610 u svim segmentima,meni je korisna opcija full screen u real playeru,umts za prijenos podataka
6630 je bolja,ali samo u nekim segmentima i to je to,neisplati prelazak po meni,n90 treba sačekati i bocnuti
Nema dovoljne razlike da bi mijenjao 7610...
Onaj dan kad N91 dodje u Mobis, mijenjam 7610.
ja se slazem sa Cykke-em,kad izade N91 ja uljećem u mobis i govorim:"Covjece,daj jedan N91,kupujem".
Sve to stoji, ali ništa od toga nije vrijedno razlike u cijeni (barem meni nije), odnosno prelaska kad se može sačekat 2-3 mjeseca i imat N70.= Citat =:
Izvorno postao sodom
u oglasniku razlika nije velika ,n7610 se uredno prodaje za 2000kn dok se n6630 nađe također od 2000kn nadalje
ja sam razmisljo da predem na 6680 sa 7610... ali ne znam kekako me brine sto ce n70 ima 2M kameru, a 6680 ima 1.3M. pa razmisljam da cekam.
Kaj ste svi tak zapeli za 6680...više se isplati čekati N seriju nego mjenjati i nadoplaćivati za, praktički, isti mobitel...
Svi su zapeli za 6680 zato što je jeb.. mobitel samo što je još uvijek preskup.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
6680 nije nista prehebeno...
Dapace, pokazuje losije rezultate od 6630
istina,ja sam nabavio tu 6680,i meni opce nije nes
preksutra ju mijenjam za 6630 sa sivom,crnom i jos onom maslinastom maskom,i hrupu para(oavk gledano,za mobitel,dobim jos 800kn)
Ako si siguran da ćeš najesen imati dovoljno novaca za n70, onda ne kupuj trenutno ništa. A ako ne znaš kad ćeš koliko novaca imati, onda slobodno kupiš 6630, jer to je ipak neki pomak na bolje sa 7610. Ne ogroman, ali sasvim dovoljan.
Prijelaz sa 7610 na 6630/6680 se zaista ne isplati, jer ako sada zelis promijeniti taj mobitel sigurno ces uskoro htjet promjeniti i na n70 sto bi bio veliki gubitak navaca.
Zato bolje cekaj.
U potpunosti se slazem sa Segom
imao sam nokiu 6630 ( izgubio sam je,******) ali jedina zamjerka je bila sto nema flash.. po meni kamera moze imat x mp a bez flasha je k...c.. zato je moj savjet pricekat N70, ima i radio, i flash i vise memorije i 2mp. ja ga uzimam cim dodje...
ja sam bash mislio kupit 6680 jer sam je vidio kod frenda i zakon je ali posto je N70 jos bolja (radio, vise memorije, 2 mp kamera) odustao sam uzet 6680 jer je tak i onak skupa pa mi nije velika razlika pocekat N70...
ja nisan nikad bio čovjek od strpljenja i prvom prilikom priuštio sam si 6680 i sada naroćito nakon upgradea (prva je verzija softa bila za k....) uživam a na mobu imam kaj se sjetim a za N90 ako bude šuštave muzike -akcija ljudi
ja osobno ne bi mijenjao 7610 za 6630..premalo je razlika a i 7610 mi 10 puta ljepse izgleda
razlika je daleko od premale,a koristio sam n7610 nekoliko mjeseci,no dobro.
Čovječe ne pričaj gluposti razlika je i više nego misliš, čak bi se usudio reći da je skoro sve različito :king:= Citat =:
Izvorno postao Weah
@mirkocrocop ,nemoj se trudit ja sam odusto nakon 1 posta (gore)
samo odreagiram kad me nešto poput ovog "pikne u oko"
Nećemo valjda ponovo o tome koji je ljepši, te kako ovaj nema dovoljno boljih i naprednijih funkcija od onoga? Prožvakano n puta.
Ma boli mene k**ac šta će on napraviti samo mi je glupo kad netko govori gluposti. btw. 6680 kao što Cykke veli nije ništa posebno jedino u čemu je bolji naspram 6630 je to što ima 2 kamere, a sada se svi lijepo trebamo zamisliti i pitati TKO TO KORISTI :dunno:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Tvoje pitanje sadrži dva odgovora= Citat =:
Izvorno postao Z.studio
1. Kada dođe N70 onda ti se isplati kupiti ga.
2. Ili ako ti se neda čekati ubodi si 6630 nećeš požaliti a i vidjeti ćeš razliku vjeruj mi :thumbup:
Dakle sve ovisi o tebi dali ti se da čekati ili ne :)