skinovi na triplets mobitelima
Daaaaaaaaa, Moguce je i uspio sam, Stavio sam skinove na moju V300 Kako ne znam, ali evo ukratko sta sam napravio.
Flasham ja svoj mob sa V398 Flashom, za koji mi je tvrtko rekao, i ne radi, sad znam i zasto covjek mi je objasnio, vratim nazad na 58R, ok radi sve.
malo kasnije dok sam kopao po netu odem go Victora GSM logujem se kopam i nadjem nesto sto se zove "Mot_V300_Skin_Flash". Naravno flasham ja s tim i upalim vid vrana nema vise onog cvjetica, nego je kako kod MP3 playera E398 dok se ucitava ona animacija, nove IKONE koje su dosta vece od standardnih, i nes sto mi je bilo najcudnije, naravno poslije onoga sto telefon radi je SKIN, daaaaaaaaaaaaaaa, skin na mojoj V300, jest da je ruzan ali ipak je skin, kopam malo po mobu kad vid ima ih sve ukupno sest komada, ovaj po defaultu sto je je preglup odma sam neki drugi stavio. Za zivo cudo pored svega toga mob ima free okruglo 5Mb memorije, imaju na njemu defaultne motoroline slicice, melodije i neke igrice, filmici, mobitel je mrvicu sporiji ali imam SKINOVE. HAjde sad onaj cudni dio preko P2K ne vidim skin direktorij ali ok rijesim ja i to nekako vidim ga, i umjesto ovog ruznog ubacim Tvrtkov skin koji sam sebi i ostavio. Nakon toga sam se bojao ugasiti telefon jer me bilo strah da ce to sve nestati kad ne upali se Tvrtkov skin je on sve radi, pomislim cool i nastavim puniti telefon svim i svacim...
Pozdrav svima.