Hi ljudi ko zna koliko Siemens C55 ima kb memorije rezervirane za Java aplikacije?:-/
Printable View
Hi ljudi ko zna koliko Siemens C55 ima kb memorije rezervirane za Java aplikacije?:-/
imas 370kb memorije koje se dijeli za tonove slike javu
378kb!!!! :-)
Koliko verzija softwera v.18 sa zvukovima koji dodju uz njega zauzme od tih 378kb ili neka druga verzija softwera naravno bez i jedne poruke u Inboxu,i ako vam nije mrsko da mi napisete ukupan dojam o telefonu,sta po njemu valja sta nevalja koje su mu opcije.....
kad dobijes telefon imas malo slobodnog mislim oko 70kb,ali pobrises nepotrebno i imas dovoljno memorije,odlican je telefon,odkljucas mu javu nabavis kabel i deri
To znači da mogu pobrisati nepotrebno (?) i imat ću više sekundi (minuta) na snimanju za zvuk?
@mobyfan-ica: ispravan zaključak.
Bravo za mene.:D
Sad samo moram skužit kaj je nepotrebno he he...
kaj nije negdje na forumu receno da ce se tako osloboditi vise mjesta za snimanje samo ako imas verziju 18?!?!
Da fakat da nebi ja bezveze brisala kad imam verziju 14.:-X
Verzija nema s tim veze.
Jel netko zna koja je zadnja verzija softwarea za c55? Ja imam na mobu v18!
I kada ce vise taj kabel doci, neoriginalni naravno?
imas ga vec za kupit kolko znam,18 je zadnja verzija! sljaka jesi siguran da nema veze,bilo je vec govora o tome!??!
za v.10 znam da vrijeme snimanja ne ovisi o kolicini slobodne memorije vec je fiksno postavljeno na 18 sec.
za v.14 neznam jer sam odma skocio na v.18 gdje je to ispravljeno.
Gdje se to moze kupiti kabel- neoriginalni!!
I mene to zanima ljudi?
Ovako stoje stvari, malo sam bil neprecizan. Koliko se ja sjećam nije moguće snimiti odjednom više od 18 sek, ali je moguće postupak ponavljati ako ima slobodne memorije. O kojoj se verziji radi ne znam, ali bila je jedna od prvih.
u chipoteci po 140 kn, nije provjereno ali sam tako cuo.
140 kn !!!!!!!!!!
pa jesu li oni normalni?
komad kabela i 2 konektora?!
Mobyfan-ica , mislim da ti je ona purica zaista nepotrebna.= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Sad samo moram skužit kaj je nepotrebno he he...
Ja sam izbrisao sva tri nasnimljena zvuka jer zauzimaju puno memorije.
Pa je, al baš mi je fora žal mi je to izbrisat.:(
kupi kabel i prenesi na komp
Uskoro kupujem Nokiu 8310 pa mi se ne isplati uzimati kabel.
ti si neka sminkerica
u chipoteci je kabel 140kn ali mislim da je to siemens originalna