koji mi auto preporucujete do 2000€??
kaj mislite o pežou 205?? klik ovde za sliku
jel valja kaj taj auto, jel se kvari, jel trosi..??
Printable View
koji mi auto preporucujete do 2000€??
kaj mislite o pežou 205?? klik ovde za sliku
jel valja kaj taj auto, jel se kvari, jel trosi..??
...koja godina, motor...
Kia Pride!!!!!!!!
pride 1.3 GLXI, 96.g., reg. 5/06.g., 130.000 km, servo, el. stakla, alarm, 1.750 €,
Pride 00.g., 57000km, reg.03/06., 19.000kn
GTi a ? ma pila jurilica, pretežno su rastureni, ak oš bit faca za 2000e uzmi opel calibru ;)
ta je rasturena gore neg seve...= Citat =:
Izvorno postao tomo
Il uzmi 205-icu dizel...pa nabavi jeftino spojlera od gti-a(imaš po oglasnicima)
guba autić zgleda....
Imao sam 205 GTI 1.9 iz 1986. i mogu samo NAAAAAAJbolje reći o njemu. Toliko je malo održavan bio a tako je dobro išao, to je nevjerojatno nešto. I juri ko grom, stvarno je legenda pila.
Ja volim taj auto od kad sam išao u 2 razred osnovne škole i dobio sam njegovu rally verziju (tada je on bio jedan od eminentnih takmaca na WRc-u), ali naravno verziju u obliku Majorette autića... :D ;)
:bunny:nisam znao da je taj auto tako star ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
= Citat =:
Izvorno postao IggXy
slazem se, nabavi si 205icu diesel, stavi spojler od gti-a i imat ces konja ko gti :D :D
@coma :smart:
@tomo kalibra je profurana vec odavno :rolleyes:
jel trosi kaj gti?? i jel ide kaj taj diesel??
koji jos auto preporucujete??
Uzmeš ti mazdu 626D:thumbup: pa da vidiš šta je pila mjesta ko u priči a leti ko mlaznjak + nije neki mali rastrešeni(blizina osovina u minus stavi)
Mislim da će nakon svega ovoga, čovjek odustati od kupnje. ;D
Zasto? Samo mu ideje dajemo koje aute u tom cijenovnom rangu moze ocekivat! Usput ova kia ima oko 65ks trosi oko 8lit i ne kvari se!!!!
imam ti ja mazdu 929 s klimom 3.0 v6 180 konja full oprema bez kože
sve radi (ama bas sve ) za amereicko trziste duga je 5,5m
jedini bed s ovim autom al jedini je to kaj puno trosi i rega je 5 somova
ona starija 323f a uzmi koji god auto i ugradi plin isplati se moraš samo malo više dati gas ali sve je totalno isto
Pa, upravo zato što svatko navede drugačiji primjer. Od toliko prijedloga, ni sam ne znaš kaj da uzmeš.= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Navodno ti dizel pežoi starije generacije nevaljaju,da samo benzinci valjaju. Jab uzeo nekog fiata ili 5 jugića za te novce. :D
najbolji izbor za tu lovu je definitivno FIAT Uno fire , vec godinu dana radim studiju kaj kupit za takve pare, jer sam tolko u stanju skupit , i Unić je najbolji izbor.
djelova iams na svakom čosku , jeftini su , a fire motor je tolko jednostavan da nema kaj crknut!
raspito sam se an vise mejstai to je fakat najbolji iizbor.
imas jos Corsica iz 90 i neke al one ipak malo premasuju tu cifru.
tolko od mene
unić je ok, al mi je pretjesan-viseg sam rasta, a i zivciraju me vrata kod una-kad ih zatvaras zvuci kao da lupas po loncu..htio bih nekakav auto kaj ima mogucnosti se srediti..
..zelja mi je imat bmw 2002 180ks -prvi turbo,auto je legenda,pici ko raketa i ugradio bih mu plin..JEL SE ISPLATI TO UZETI??-motor star 30g, jel se kvari kaj to??
..isto kosta 2000€ sam kaj nije u dobrom stanju kao ovaj na slici
http://www.motorimania.net/manifesta...2.turbo.22.jpg
uno je bolji izbor...imas onaj od 70ks...dobra pila,stavi alu felge i super= Citat =:
Izvorno postao vjeko
i kolko dođe uno od 70ks? e da i koja je to godina proizvodnje?
180 ks u motoru starom 30 godina? :D :D :D :D Šta,đir po kvartu i onda sljedeći tjedan skupljat za sljedeći đir?
za 2k€ se ne isplati kupovati neki jaki auto
a cuj od 100 eura do 4000...jer su se proizvodili od skoro sredine 80ih do 2000e godine= Citat =:
Izvorno postao vjeko