...naslov govori sve...
Printable View
...naslov govori sve...
A, kalendarski mi ništa ne znači. Kad je zapržilo, meni je došlo ljeto.
...a evo i pripreme za ovo ljeto -> http://www.pripremazaljeto.com.hr/ :) ...
danas mi je frendu rođendan.... :), inače baš sam se sad vratio sa maturalne....
malo rano si se vratio...
Da fakat, malo si rano došao...ja se sjećam da smo mi bili na svojoj maturalnoj do pol 6 u Sheratonu...onda smo otišlli u Importanne na jutarnju kavicu kako to biva običaj...pa smo otišli natrag do srednje škole (to je isto kod nas običaj)...tak da sam došao doma oko 10 ujutro :)= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Al bilo je to prije više od 3 godine...
ovi počeli razbijat.... pa nas murija haltala... ja put pod noge :)
of kors ti misliš na srednju....:rolleyes:
...fak - jel' danas najduži dan u godini???
da... traje 16 sati.... ;D
...aaaa - krepat' ću klinka ide spavati tek kad je mrak...
Kako je ime maloj ofčici ?= Citat =:
Izvorno postao dmi
prvi dan ljeta i mislim da ce bit jedan od najtoplijih do sad. inace, sunce je danas izaslo u 5:06 a zalazi u 20:50
...rundlava - kako bi drugačije bilo...
Ja se digo malo prije 6 i već je sunce pičilo...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
...nisi jedini... danas sam išao vadit liječnički za vozački i cijeli sam dan neki sheban...= Citat =:
Izvorno postao gog
stavio sam na gmail jedan ljetni spot (topless) malo je velki al se isplati
...il sam ja ćorav il ga tamo nema...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ma već je u 5 debeli dan bio, koliko se sjećam... ;) :cool:= Citat =:
Izvorno postao gog
21.06.2005 - ovo je bio zadnji dan mog faxa! Sad sam apsolvent...
Osobno, mrzim ljeto! Vrucina, gomile kukaca u zraku, pelud (na koju sam BTW alergican), sparina, velika vlaga! Ogromne kolicine sunca i svjetlosti koja mi na veliko i kroz naocale smeta, uzurbanost, gomile ljudi na cestama, po svuda...koji odjednom imaju gomile posla i razloga za izlazak van...gdje su bili u zimi?! Guzve na cestama, plazama, u gradu... Preznojim se 10 puta na dan, tusiram se 5 puta i jos mi je uvijek muka izaci van! Ljeto suck! Dakle iza spustenih roletni u klimatiziranome stanu, izlazim sto manje (u klimatizirani auto), na more takodjer u klimatizirane prostore, kupanje samo rano ujutro i kasno navecer...cekati da jos jedno ljeto zavrsi...nadam se sto prije i da nam se ponovno vrate oblaci, po mogucnosti kisni, hladno vrijeme i debele jakne i magla. Obozavam maglu, hladno vrijeme, kisu i snjeg!
J obozavam ljeto,je istina da je prevruce,ali plaza,cure u t*p*e*u...............lkaj treba nabrajat??????zabava,zabava,zabava.............lje to je samo zabava :D
Iso miki...koji freak!!! :D :headbang: ;D= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
@ bimbi, gledaj malo s vedrije strane.
Ljeto je i fino u hladovinu i gledaš gak se jarić okreće na ražnju i točiš si fino hladne gemište. Pa drugi dan fino malo morskih plodova onako ljepo hobotnica ispod peke, malo brodeta i naravno opet vinčina. i tako dalj i tako bliže
Ovo zvuči već malo bolje :)= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ja sam doso sa zvukom izlazeceg sunca doma bil oej to 21 5 2004 u 7 ujutrotak nesto
:creep: exkjuzmi očemu to?= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan