Evo siemens je predstavio ova dva nova telefončeka...oba imaju 4096 boja :D 1,6mega memorije....
Printable View
Evo siemens je predstavio ova dva nova telefončeka...oba imaju 4096 boja :D 1,6mega memorije....
Znači ipak nije 256 boja... ajde super onda!
lijepo . . .
A kaj znači ovaj "PC sync"? Na koji način, tj. kabelom, putem IrDA, ili Bluetootha?? Brijem da nije bluetooth jer pi to posebno isticali s ponosom.
Ak ga nema to bi mogao biti jedini nedostatak (o nedostatku IrDA da i ne govorimo, to bi se trebalo podrazumjevati).
Inače ovo zgleda super!
:D :spin: :beer: još samo da dođe u moje ruke. Ovo je (M55) slijedeći Siemens koji ću kupit. Sviđa mi se više od SX1.
Meni isto! Ma oba mi se jako sviđaju a nisam baš neki ljubitelj Siemensa... stvarno su krenuli nabolje i mislim da će "navući" mnoge nove kupce ako ovako nastave.
Vjerujem da ima IC port , samo su ga zaboravili napisat.
Ja se iskreno nadam :)
Evo još jednom specifikacije
sl55
Battery : Li Ion 500 mAh
Charging time : 2 hours
Band : Triple Band GSM 900 / 1800 /1900
Display : 4096 colors display, 7 lines text, 101x80 pixels
Ringtones : 16 tones Polyphonic
Games : Java
Java : J2ME, MIDP 1.0
EMS : Full EMS with tones, pictures and animations
MMS : Supported
WAP : WAP 1.2.1
GPRS : class 8
Screensaver: Animated or picture
Memory : 1,6 Mb
Phone book : 800 contacts
Organizer : Calendar, Alarm, Tasks, Appointments, Dictating machine, Time zones, Calculator, Currency converter, Stopwatch, Countdown, Remote sync.
Communication : IrDA, cable <-------------
Mail : POP3, IMAP4 and SMPT
Other features : Vibration, GSM Data (14,4 kbit/s)
M55
Battery : Li Ion 700 mAh
Charging time : 2 hours
Band : Triple Band GSM 900 / 1800 /1900
Display : 4096 colors display, 7 lines text, 101x80 pixels
Ringtones : 16 tones Polyphonic. Cubasis DJ software to make own ringtones.
Java : J2ME, MIDP 1.0. Pre-installed sport-games
EMS : Full EMS with tones, pictures and animations
MMS : Supported
WAP : WAP 1.2.1 (Parts of WAP 2.0)
GPRS : class 8, 4+1 timeslots
Screensaver: Animated or picture
Memory : 1,6 Mb
Organizer : Appointments, Notes, Reminder, Remote sync.
Communication : cable <-------------
Mail : POP3, IMAP4 and SMPT
Other features : T9, Vibration, GSM Data (14,4 kbit/s)
Čini se da M55 nema IrDA ni BT (furaju se na Nokiu). Namijenjen je određenom krugu korisnika koji po Siemensu ne trebaju ni BT ni IrDa. Tako valda žele održati prodaju S55. No bez obzira na to jako mi se sviđa. A nije ni sl55 loš
:D
svejedno nije dobro ako nema Irda . .. i zasto nemaju GPRS 10 ?!?!?
ovaj m55 ima sve što mi treba!koda je napravljen za mene!:D bolji mi je od sl55.sad još samo da cijena ne bude previsoka i počinjem skupljat pare za njega!
Pa valjda će mu zbog toga biti manja cijena. Ne mogu sve natrpati moraju podjeliti kategorije tržišta. Ne nego kad sam vidio datasheet od sl55 prestrašio sam se da nema Jave! Piše samo da ima neke dvije igre. Ali to bi bilo zaista previše.
A možda će ME55 imati IrDa.:-X
Me55 ne postoji niti je u planu. U planu je nekakav SP55 tj. S55i
pa zašto bi i izlazio me55 kad je sad napravljen m55?pa to je ista serija.
Skoro ista... kad malo razmislim m35 je bio u klasi c35 onda je me45 skočio u višu klasu, pa je izašao m50 koji je izvan svake serije i sad m55. Koje su veze između tih telefona?
Nego ima jedna vijest iz siemensove službe za korisnike u Zg a to je da nažalos M55 nece biti prikazan na Cebitu nego samo SL55, SX1 i A55....
Viki oba imaju Javu.
Al fakat šteta da m55 nema IrDA. Pa to nije teško nagurat u telefon a stvarno je korisno za bilo kojeg korisnika (i "neozbiljnog") jer je jednostavno za koristit a silne sličice, teme, melodije, screensavere svak voli premještat između telefona i kompa...
viki, strašno je to što sl55 nema bluetooth a m55 nema ni Irda, strašno razočaravajuće i za sekiraciju, pa hoću da mi mob to ima da se mogu s klapom mjenjati za sadržajčiće u kafiću, pa to mi je najdraža fora kad u lokalu viknem frendu koji je na drugom kraju da upali bluetooth pa mu pošaljem 40 novih sličica za desktop
Istina... a da ne pričamo o igranju igrica preko bluetootha za vrijeme predavanja na faksu...
onda si ubodi n-gage
"Nego ima jedna vijest iz siemensove službe za korisnike u Zg a to je da nažalos M55 nece biti prikazan na Cebitu nego samo SL55, SX1 i A55....
Sinoć su na TV prikazala kratki komentar o cebitu na pro7 i pokazali par features od SX1 i od M55.
Mogu vam reći da kako je ona ženska sastavljala melodije na M55 "kao da smo u discu zvuči". A SX1.... ljudi boli glava sa 56000 boja..... Nije niti slika štekala!!!!!
nije lose ali nisam zadovoljan....sve je to prekasno a i sad su poceli petljati s opremanjem modela pa stalno nesto fali....nisam zadovoljan cini mi se da je puno bolji model sony ericsson t 610....
Sx1 je prava pila, ovo ostalo je onako-za srednjoškolce.