Čuo sam da bi mob trebao doći kod dilera (za mobove naravno ;)) ovih dana, najkasnije sljedeći tjedan... ima kakvih informacija??
Printable View
Čuo sam da bi mob trebao doći kod dilera (za mobove naravno ;)) ovih dana, najkasnije sljedeći tjedan... ima kakvih informacija??
ima... ako i dođe, to su još vjerojatno malo neuređeni telefoni.. softverski, mislim... to kaj iz italije ekipa dofura kad talijani sve prvi žele imat bez obzira na moguće bugove u SW.... ja bih se na tvom mjestu strpio još nekoliko tjedana...
Ma ono samo pitam.... nisam baš ljubitelj panasonica, ali mi se ovaj sviđa....
Danas u oglasniku sam vidio da ga tip prodaje i cijeni ga na 900 eura :o
sverceri ga imaju
::: cijena u Italiji je 699
eur - porez= 580
Eto danas ga vidio u techno mediji i cijena mu je 5000 kn.... mob mi se fakat sad čini super nakon što sam ga imao prilike vidjeti i na infou i u dućanu.... Kad će kod vas na test ??
Testiran je,ako nemozes cekati novi broj mobila onda kupi "moj moby".Stvarno je strava fon.:D
samo 5 somova?jako dobra početna cijena za mob.panasonic nešto opasno napada tržište!
zgodan komad od telefona...jako zgodan a a usporedba sa ovim sharpom?
Mislim da je gotovo ista stvar ali za upola manju cijenu(Sharp).Nisam 100% šur,moram pogledat u časopis specifikacije.
pa ak će sharp imat onak nisku cijenu onda je logično uzet njega!nema veze što je malo ružniji!:lol:
UUUUPS nije cijena 5000 nego 5999.... šteta, a ja se ponado :(
Koji vi to sharp usporedjujete sa ovim panasonicom? Gdje mogu vidjeti sliku i neke okvirne informacije o tom sharp mobiletu? Thanks
sharp gx10... i njega i panasonica se može pronaći u novom mobilu...
a ja sam se došao pohvalit da je GD87 u mojim rukama već tri dana i sutra ide natrag :cry:
telefon je cool opako, kamerica je zaaakon, pogotovo dok je MMS besplatan :) steta jedino sto je samo screen rezolucije.... telefon ima i infracrveno, po prvi puta na panasonicu.... kaj još? mega memorije za slike, al brzo se potroši kad se krene slikat :)
eh, a zaslon je posebna priča... TFT u 16-bitnoj boji.. ma sve se fino vidi iz svih kuteva i to je nešto što se rijetko viđa....
a evo i nekoliko slika fotkanih njegovom kamerom:
edit: slike prebačene na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2326
Jel puno bolji od S55-ice?? Vrijedi li tih para??
Pa kažu "Kol´ko para tol´ko muzike!" onda vjerojatno da da.Slike su odlične za jedan mob s kamerom.
zapane,jesu ti se tresle ruke il su sve slike mutne?
Ipak slike malo izgledaju kao da se gleda kroz špijunku na vratima(ne baš toliko iskrivljeno ali ipak malo).Centar je ok ali se dalje rasteže prema dubini slike i postaje mutno na rubovima.
jesu dobre,al ništa više.zapane jel se to može kako popravit?
capanu su se tresle ruke kada je vidio S55 ;)
malo možda i jesu na S55 :p
ovak... po dnevnom prirodnom svjetlu su i boje i ostrina stvarno okej, nažalost uglavnom sam fotkao frendice i frendove po faksu, a ne vjerujem da bi im bilo drago da im se slike nađu na netu... sorry :)
na umjetnom svjetlu se malo muči, pogotovo ako je izvor svjetla neki u kadru.... ono predavanje s FERa nije isfokusirao na udaljenost, već an klupu red-dva-tri niže (mogao sam malo više dignut kadar pa bi bilo bolje). i malo prema rubovima ide na mutnije ako nije dnevno prirodno svjetlo, ili jako i ravnomjerno umjetno.
a i ja nisam neki fotograf pa da držim svoje ruke mirno :flame:
evo zato još jedna s FER predavanja, ovaj put u svijetlijoj predavaoni... i kad već ne želim stavljat fotke drugih ljudi, evo vam jedna moja koja je okej ispala navečer... pa procijenite :)
edit: slike prebačene na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2326
E ove su zadnje još najbolje snimljene. Zappane popalit će se cure sa foruma na tvoju sliku.:cool:
koji mačak!:lol: priznaj,ti si maneken?ove su slike okej!zapravo odlične!hvala na novim fotkama(sigurno ih je bilo teško napravit...):D
ova s FERa je u srijedu fotkana... prije neg sam vratio telefon :(
a druga u utorak navečer, al stvarno nisam htio to stavljat, no one gore istina jesu dosta lošije ispale pa ono.... eto vam, a zgodne FERovke ću za svoju kolekciju sačuvati :)
pa to na neki način i nije FER od tebe.Jesi vidio kakvu nam je Kanađanku pokazao jsp_m? On je bio FER.