Gledam malo po popisu clanova i ima nekih stvarno cudnih (necu ih nabrajat, javit ce se :) ) pa me ful zanima... A mozda otkrijemo ponesto novo ;)
Printable View
Gledam malo po popisu clanova i ima nekih stvarno cudnih (necu ih nabrajat, javit ce se :) ) pa me ful zanima... A mozda otkrijemo ponesto novo ;)
Starting with you. ;D= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Meni je ovo prvo palo na pamet. Kao, friški sam ovdje. Sad baš više i nisam. Al' neka...
Mogao sam si misliti ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...Jedna pjesma se tako zvala (daaavno), a posto mrzim caps lock tipku sad je dosla na svoje...
Sta bi to znacilo da si sad "gnjili" ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Najčudniji nick mi je ?????? , mislim da tako nešto nije dozvoljeno ni primjereno,bar nisam vidio na ni jednom forumu, no nemam ništa protiv toga možda dečko ima nekakav opravdan razlog.
kao neobično m uje u životu , sve mu je nepoznato i sl
ja sam svoj dobi ona način da sam bio bannan , pa sam nekak mislio da se vie nemogu koristit starim nickom (hrvoje xyz) . buduci da je jedan frend imo nick smogovac , a onda su se na telki reprizirale nase satriej serije , ja uzo ovaj ...
hehehhe
@ gruntovčan > btw. jesi ti na mom forumu prijavljen kao "hrvoje xyz" ?
Ja sam pola sata lupao nick prilikom svoje prve registracije na jednom sajtu,a na TVu je bio jedan crtic!POGODITE KOJI??? ;)
VUKI
U čast mog bivšega psa ljubimca bio je legenda!
Ante_Gotovina
Osama
VIPnet
T-mobile
evo par dobrih nickova za nove članove :))
Zanimljivo pitanje ;D;D;D, sestra mi je donjela sapun sa maturalca iz Grčke na kojem pise ATNO i on mi je bio kod monitora i kad sam se trebao regat pogledam prvo na sapun i reko ajde neka bude ATNO ;D
hahha
@aco jesam.
htio b ikartu za indiru jso uvjek :D
@gruntovčan > pa što nisi sudjelovao u nagradnoj igri, ajde smislit ću nešto, nazvat ju je ovih dana da vidim jel mogu produžiti nagradnu igru dosta vam ima zainteresiranih
ah nisam stigo . daj ajd probaj nes!
pliz!
Ja tek sad vidim da nisi ANTO,kao sto sam uvek citao... ooops....= Citat =:
Izvorno postao Atno
Ili:= Citat =:
Izvorno postao aco
1.Ante_Keš $
2.Bin Laduje (laduje>u čorki)
3.BIĆnet (eng>hrv)
4.T-m(eor)obile (me orobile>opljačkali)
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_6.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_4_134.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_29_132.gifoprostite na ludosti;D
@Vuki imam program cash detektor a u praksi je Gotovina(prezime a ne ke$) detektor
= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
ha, a deder mi reci otkud tvoj nastade?
Ne kužim, jesi ljut na moju šalu ili misliš da je smiješno? :-/= Citat =:
Izvorno postao aco
nisam ljut,zašto bi bio :)
OK ali nisam skužio šta želiš reći sa= Citat =:
Izvorno postao aco
Originally Posted by aco
@Vuki imam program cash detektor a u praksi je Gotovina(prezime a ne ke$) detektor
Ovo nije baš iskopirano jer je ovakvih tema bilo ovdje već pred neko vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao ana222
Tamo sam i objasnio svoj nick, ali evo još jednom: DARKo
kinfa - > fakin
iz zabjejancija koje svaki dan priređujem učiteljima
Ja dosad promjenio par nickova, svi više manje nemaštoviti jer sam papaq, priznam :)
Daklem, osim ovog Domi - jer sam Domagoj jelte, tako me zove hrpetina frendova još iz doba osnovne škole; koristim još i schizophrenic i shizo- (ova zadnja dva koristim uglavnom dok se napucavam po nekim serverima dok igram MP, ali isto tak na serverima me možete nać i ko Domi-a :) )
Kaj se tiče nastanka nicka, prvo sam koristio shizo- jerbo sam živčenjak, a onda sam s vremenom to malo addonao na schizophrenic.. eto :)
Šipoš = Šile
Ima smisla :lol: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Šile