Tko je rekao da je to nemoguce???
Ljudi napravili i testirali na v300 i radi bez problema. Evo link pa procitajte i isprobajte. Naravno dajte i komentare.
http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=8196
Printable View
Tko je rekao da je to nemoguce???
Ljudi napravili i testirali na v300 i radi bez problema. Evo link pa procitajte i isprobajte. Naravno dajte i komentare.
http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=8196
Evo probao sam "XPMobile_Icons_Pack_4_Vxxx" flex. Cini mi se jako usporen mobitel pa sada pokusavam tj evo stavio sam drugi pa da vidimo kako on radi. Mogu vam svima poruciti da je USPJELO stavljanje ikona.
Evo stavio probavam ovaj drugi flex "Moto4Speed_Icons_Pack_4_Vxxx.hs". On je dosta brzi od ovog prije ali opet je sporiji od originalnog. Kazu da ce napraviti novi flex sa istom velicinom kao i original pa bi mu brzina trebala biti ista. Ljudi isprobajte. Radi provjereno.
Izgleda mrak! Sad baš skidam tonu RARova pa ću probat :)
Probaj BlueDevil. Evo ja sam probao i mogu ti reci da nije lose osim sto brzina malo zeza. Ako slucajno naidjes negdje na restore flex daj mi molim te link na to. Procitao sam da ce ga napraviti ali ne znam da li su ga stavili.
vau..
Neke stvari fkat odlično tamo izgledaju na sshotovima što su postali likovi.
Thanks, DeMar, upravo downloadam neke icon packove, kad isprobam javim kako je prošlo :)
Domi probaj pa javi nam svoje misljenje. I dali se i tebi usporio mob???
i zašt meni sere , ne mogu skinut ni jedadn file !!!!!! :evil:
Skinut cu icon packove pa posaljem na gmail
Pozdrav
Poslano cca 2mb
bez uvrede al spori ste, pa to je bilo moguce napravit od prve verzije P2K menu editora koja je imala podrsku za to, nisam siguran koja je to tocno verzija al ja sam s njom mijenjao ikone prije oko mjesec i pol dana al nisam htio nis postat jer sam mislio da se tako jednostavna stvar davno skuzila
nije mi bas eng. najbolji ali izgleda ludo !!!moze neko malo bolje objasniti postupak!¨hvala
da, točno, P2K menu editor to već dosta dugo nudi. ja sam mislio da svi prate simultano i onaj forum, tako da nisam ništa pisao...a i mislio sam da ljudi neće biti toliko oduševljeni flexanjem.= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
no, dobro, bitno da sad svi to mogu i znaju!
ajd pogledaj moje skinove ak ti se da pa mi javi sto mislis
kako mogu pogledat ove ikone kad san ih skinija na komp???Kojim programom???
Molim bilo koga ko se razumije u tu, i tko je isprobao da objasni točno što treba jer ne razumiju svi savršeno engleski. tnx
Ak mislis kak se stave ja sam ih stavio pomocu Pst i ludo izgledaju,treba otvorit u PST-u pod pFLEX i samo run kad ocita mob.Ak si mislio na to kako stavit.
Da na to sam mislio, ok idem sad probam.
Probao sam i kad odaberem pFlex pojavi se prozor *PST Framework* onda nešto traži i poslije dođe poruka *No Security key detected! Please attach Security key to enable this feature* neznam zašto neće...
Jesi kad si instalirao pst stavio onaj patch sta ide uz njega?
Jesam, i sad je nešto radio i onda piše da mob. nije spojen
super..e to nesto sto je raidio si ti trebao usmjerit na pravo mjesto..= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
uglavnom treba instalirat pst..pa onaj pach koji samo otpakiras u pst i onaj drugi sa onih 6 ak se ne varam podstavki...sve sto te od toga pit usmjeri u pst folder
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Upravo to a folder ti je u program files,tamo moras sve te stvari sta radi pod patchem stavit u taj folder.
to nešto je u stvari spajenje s mob. i piše da mob. nije spojen i EROR pa onda Flex Failed
Imam to sve u Program Files - Motorola- i tu imam taj PST pa patch, a i te ikone koje želim stavit WinXP_Icons_Pack_4_Vxxx
i pokusao si vise puta i nije uspjelo?= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
pa to je samo posljedice ne napravljenih radnji opisanih u postu malo vise gore.
ak si sve iz patcha stavio u onaj folder moralo bi ti radit,probaj sve ispocetka.Probaj iskopcat pa ponovo ukopcat mob i upalit PST.
ovaj patch ti mora bit instaliran u taj pst folder ne ubacen samo..= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
instaliran je u PST folder, i dalje mi se ne želi spojit
Velim ti probaj ponovo instalirat pst i patch.
Jesam ponovno, i opet se događaju iste stvari
Sad idem izbrišem sve u vezi Motorole, imam sve na cd-ju pa ću sve na novo
aj probaj pa javi.Ili probaj recimo spojit mob sa TTC-om pa da vidis jel ti se mob uopce spaja sa kompom.
Evo sad radi, ovo ikone su zakon! :-) Nadam se da neću požalit što sam stavio ove ikone. Zahvaljujem
Molim Vas ako osim WinXP_Icons_Pack_4_Vxxx, C975-Light_Icons_Pack_4_Vxxx... neko ima koje druge ikone neka napiše!
Neces pozalit,ak hoces vratit stare samo ubaci flex delete icons.
Ja probao, stavio ove iste XP ikone kao i DeMar, ali mi je mob dosta usporen.
Još ću malo pratit onaj thread, valjda će napravit nešto kaj je i normalno brzo a dobro izgleda :)
Sta kazete za brzinu??? Jeli se i vama usporio mob??? Ako tko zna di se mogu nabaviti jos ovakve ikone neka da link.
ps. Inovator & jdabic1 ne pisem ja samo gluposti da bi bio upisan. Vidis
meni je npr. kad listam po slikama il melodijama ide puno brže , jedino kad listam u Postavama onda ide mrvicu sporije!!!!!drugo sve ok! :thumbup:
Rade li ovi skinovi na v525 orginal????
Meni radi posve normalnom brzinom ko i prije dok sam imao orig. ikone.
Ljudi,ima neko ko bi imao volje skupit informacije sa drugih foruma,pa nam prevest na hrvatski sve to-napravit jedan dobar tutorial o ovome????
Na sta mislis:kak napravit ikone ili kak ih stavit ili opet sveobuhvatno?
To bi bilo super kad bi se netko potrudio i napisao kako napravit ikone!!
Slazem se sa kolegama sa foruma. Trebali bi jedan dobar (DETALJAN) :rolleyes: tutorial da mozemo sami praviti te flexove pa da tako i samo mozemo koristiti svoje ikone i sve ostalo. Pa bi mogli uploadat na site pa nek svi imaju.
A ne samo ovih par koje smo nasli na mobile files forumu.
Ma necemo se prepirat sada.to je bila primjedba i svatko se nakon primjedbe popravi a i ti si to dokazao..samo tako..zivio..= Citat =:
Izvorno postao DeMar
nema frke jdabic1. Samo ne zelim da mislite da ja pisem samo gluposti. Nego da i pomazem ljudima. Kao sa onim postom o ikonama:Zašto nema ikona ??. Sad je zatvoren.
Meni je uspjelo bez problema sa PST-om promijenit ikone na V500@V600, ali nikako ne mogu na V620. Probao sam više flexova, ali neće pa neće. Jedino mi se izgubio onaj IM folder a pojavio se kalendar, što u biti nije ni loše, ali su sve ikone ostale iste. Prije svakog novog flexa sam i flexao sa Delete_Icons flexom kao što je i predloženo na forumu, zbog uštede memorije, ali nikakvog konkretnog rezultata...
:wstupid:
A IM je logicno da se izgubio jer si stavio drugi mma koji ima drugaciji razmjestaj..zasto si uopce i probavao kad imas skinove na v620..a i v 620 je r376 a ne triplets telefon..skinovi su ikone i jos toga...= Citat =:
Izvorno postao Nike181
Ja sam manuelno brisao tj. otvorio ljepo sa psk i udri...
Šta da onda napravim? Da onda pobrišem sve one fajlove koji su postani na mobile-files forumu? Šta da stavim umjesto njih da mi se ikone promijene? Da li da sam napravim ikone i uploadam ih sa p2k u mob.?= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Gle na v620 na taj nacin ne mozes promijenit ikone mozes preko skinova...sve ove ikone su vecinom izvadjene iz nekih skinova...znaci najdji odgovarajuci skin i njega stavi na mob...dobio si odgovor od inovatora u tam nekom postu...koristi opciju TRAZI i upisi skin....= Citat =:
Izvorno postao Nike181
ej meni sve radi ok !!!izgleda dobro za promjenu!!!uglavnom brzina mi je ostala ista!!!ako neko ima nekih drugih ikona neka javi!!!bog
ma nema razloga da ne radi...budem ovih dana malo testirao brzinu omba sa i bez tih ikona pa cemo tocno znat je ima razlike..= Citat =:
Izvorno postao darioilic
A koje si ikone stavljao (koji pack)??..= Citat =:
Izvorno postao darioilic
p.s. Pročitao sam da uspore mobitel zato jer koriste slike čija je veličina veća od motorolinog stacka!
Tako ljudi govore. I je tako. Barem meni. Cini mi se stvarno da je malo sporiji. A sve to ovisi koji si flex stavio. Npr.: sa "3D_Icons_Pack_4_Vxxx.hs" je mobitel dosta brz jer ima malo icona, dok je sa "XPMobile_Icons_Pack_4_Vxxx.hs" nesto vise usporen mob.= Citat =:
Izvorno postao kova
Neka i drugi malo testiraju pa nek javi sta misle.
A bas da se brzina nesto previse promijenila i nije.
Istina potpuno se slažem da uspore mobitel, ja sam stavio ikone WinXP i za mrvicu je sporiji a to je zbog ovih ikona koje imaju veću velečinu od orginalnih.= Citat =:
Izvorno postao kova
ma sve su to subjektivna naglabanja..napravit cu sutra test pa u vecernjim satima je moguce ocekivat i rezultate ...= Citat =:
Izvorno postao DeMar
u vecernjim satima je moguce ocekivat i rezultate ...
(Ok, onda ću ja bit za šankom)
jdabic1: ja sam ih sve isprobao i uglavnom su sporiji od originalnog. Ali nista pretjerano jer ja bas i previse ne ovisim o brzini. Sve u svemu moze proci.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Ja sam sve do danas bio na onima XPMobile ikonama, ali prespor mi je mobitel i to mi se nimalo ne sivđa. Sad sam se vratio na defaultne ikone.
Još ću probat s nekim icon packovima pa ako mi se neki svidi podjelit ću mišljenje s vama :)
po meni je najbolji flex 3D_Icons_Pack_4_Vxxx, ne usporava mob ni malo,
zauzima malo mjesta i pristojno izgleda.
Kao sto sam i ja rekao. Potpuno se slazem sa kolegom= Citat =:
Izvorno postao motoV525
stavlja sam xp mobile i sad imam xp 3D ikone i malo mi je usporen bio onaj xp mobile icon pack u podesenjima !!ovaj xp 3D ikone je super brzina ista ko i sa onim orginal ikonama !!!= Citat =:
Izvorno postao kova
Ja od početka koristim taj 3D_Icons_Pack_4_Vxxx ... i potpuno zadovoljan... Ono što sam primjetio je sljedeće: Meni JE malo sporiji pri prelasku s ikone na ikonu ALI to je nadoknađeno puno bržim izvođenjem animacija tako da se uopće ne primjeti sporost meni-a... Pozdrav! ;)
Evo, morao bih sae složiti s DeMarom i motov525.
Isprobao sam neke icon packove, IMO najljepši su 3D i onaj XPMobile. Nažalost, kad stavim XP mob mi je malo prespor pa se trenutno vrtim s 3D i zadovoljan sam. Usporenja nema, a čist ok izgleda (iako ne kao one XP ikone :P :) )
Ljudi rekao je tip koji je ove icone napravio da ce ih napraviti jos kada stige. I da ce se potruditi da ne usporavaju previse mob.
Nadam se da nisam predosadan, ali koja je točno procedura za stavljanje tih ikona? Što treba učiniti sa onim xp....hs fajlom u PST-u? Napominjem da do sada nisam mijenjao ni flash ni flex na 525-ici pa nisam siguran sa tim previše...
Hvala
p.s. koji je postupak za vraćanje na stare ikone?
otvoriš PST>File>Open>pflex otvoriš taj flex npr ikone.hs...nakon toga samo run i to je to...= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
Ako si pratio onaj topic na koji je DeMar dao link na prvoj stranici onda si tamo mogao vidjet one icon packove koje možeš downloadati, a isto tako imaš i za downloadat file koji ti briše nove ikone.= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
s onog foruma skini flex Delete_Icons i dalje raidš po istoj proceduri koju ti je naveo Inovator.
Klikneš na run i ove nove ikone koje si stavio ti se maknu, a ti onda ponovno imaš one defaultne ikone ;)
Kad san stavija preko PST-a Delet icons nisu mi se vratile moje defaultne ikone,vec nesto izmjenjen redosljed.Jeli to normalno?Ja bi tija da mi se vrate bas moj raspored ikona,jer ode ima jos neke opcije koje ne zelin.
pitanje za domia: sto znaci IMO?
Pa... prema mom mišljenju to znači : "In My Opinion"... :))= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
E zato sam aj izvadio sve sličice iz tog flexa i stavlaj samo neke (one koje sam htio zamijenit)... sve sam radio pomoću P2KMenuEditor-a ... i sad samo kad želim originalne obrišem putanju do te svoje ikone i automatski mi se prikazuju defaultne... prednost (po meni) kod ovoga ej što sve iamte pod kontrolom i ne morate se zezat s flex-ovima...ovako imate potpunu kontrolu što se događa i što ubacujete u mobitel..= Citat =:
Izvorno postao lujito
pozdrav!
Meni isto nakon korištenja tog delete_icons flexa ikone nisu porazmještene kako su bile prije, ali mi se vrate one sličice koje imaš po defaultu, dakle ikone izgledaju kao d anisi koristio niti jedan od onih icon packova= Citat =:
Izvorno postao lujito
btw
da, IMO je In My Opinion, a postoji i varijanta IMHO - in my humble opinion..
Dosta često koristim IMO jer se barem tako mogu ograditi od nekih koji me odma napadaju ako u nekom postu izrazim mišljenje drugačije od njihovog :)
Evo i ja stavio, one xp ikonice, i cist sam zadovoljan... Ništa se mob nije usporio, treba samo porazmjestiti malo rapored i to je to... Nego,vidim da kad se označi neka ikona, kao da je oštećena slikica na nekom dijelu... Skoro je neprimjetno,ali tu je, je li to netko isto zapazio?
da kad kliknes na tu ikonu malo se pokazu ko osteceni
rubovi ikone!!to je valjda normalno
= Citat =:
Izvorno postao lujito
stavi stari mma_ucp file , kad staviš ove flexove sa novim ikonama , taj file ti je malo izmijenjen , nađi taj file negdje ako nemaš backup od starog i stavi ga u mob i to ti je cijela mudrost ovog svijeta! :thumbup:
Pa to je normalno. Svaki mma ima drugaciji raspored tj. (da nebi neko krivo shvatio) svako to sebi moze namjestiti po zelji pa je tako i ovaj raspored namjesten kako je i onaj lik koji je to napravio htio.= Citat =:
Izvorno postao lujito
Jesu malo ostecene ali mene to ne brine previse. Mozda to ovisi o samom mobu a mozda i o editiranju tih icona. Ma koga briga glavno da rade i da su dobre ;D= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
I kod mene su kao oštećene. Ali s obzirom da sam "picajzla" dosta me nervira...
Jel zna netko način kako otpakirati samo taj flex sa ikonama, da mi možemo stavljati svoje? :king:
Pa to ces najlakse preko motokita. Preko break flex opcije= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
Kao što je @DeMar naveo Motokit..također imaš i (ja sam s njim radio) TTC.= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
Imam jedno pitanje. stavio sam xp ikonice start animacije i zvukove ali tako da sam kopirao sve te ikonice, zvukove i mma neki fajl pomocu p2k kako je pisalo u readme.i sve je okn nis se nije usporilo ali imam problem kad odem u ring styles i kad odem na details da nes promijenim on mi automatski ode home screen. i jos neke stvari u settingsima nemogu otvoriti. jel zna netko kako to rijesiti? unaprijed zahvaljujem
= Citat =:
Izvorno postao brada
ah da pretpostavim...kao prvo si prckao po melodijama..klasicna prica glupo objasnjavati kak to rijeist...drugo sto ti ne radi moze bit uzrok u tome sto je mozda nesto u seemu 0032 ukljuceno sto nije predvidjeno u mma file-u...stavi nazad svoj orginalni beckup...i najdi si nove ikone u obliku flexa i stavi ih gore...najlakse i izbjegnu se ovakovi problemi...
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
E tanx :kiss:
e ljudi ovo je zakon. ja stavljam preko multiflashflexa i sve radi
I ja sam stavljao preko mff-a pa se nešto zblesiro i pola ikona je ubacio a pola nije, a kad ga puknem preko p-flexa nema beda.
pa i treba to radit preko pflexa...= Citat =:
Izvorno postao Darian
ali kod mene radi bez pol frke preko multiflasha.
...ovo je sa onih mobile files-a...= Citat =:
Doing that I've discovered also the significance of the spcolor.sch offset 0x118 (it's the background of a selected icon).
Uglavnom meni sve ovo dobro radi, čak nije ni puno sporije nego prije, ali mi se pozadina ikona u glavnom meniju promjenila u crveno?! Sad mi to ružno zgleda koje god ikone stavio... Pitanje je dal postoji kakav GUI koji to mijenja u spcolor-u ili moram manualno?
Da li ima jos kakvih packova ikona osim ovih koji se drze kako je to omoguceno...
Molio bih vas za link...
molim pomoč!!!!! stavio sam ove ikone i kad sam upalio mobitel nemam više signala,samo piše "nema usluge" sta da radim?
mislim da ti to nema veze sa ikonama, meni isto nekad zna to pisat, samo restartiraj mob= Citat =:
Izvorno postao bzarkovic