-
bluetooth neće radit
neznam zašto mi neće radit bluetooth na kompu do prije neki dan sve je radilo i odkad kad sam isao skidat mobile phone tools neće radit, pa neznam da li to ima kakve veze s tim ,a sad kad god upalim komp dođe mi neki error i piše :Unable to start the Bluetooth stack service. Probao sam izbrisat sve od bluetootovih softwarea i ponovo instalirat al ništa. :-/ ....šta da radim?
-
Možda je stvar u dongleu, kojeg najvjerojatnije koristiš...ak ti dongle nije prestar, trebao bi imati garanciju na njega pa ga odnesi tamo di si ga kupio da ti kažu kaj da napraviš s njim...
-
-
morao bi on raditi i bez sp2 preko com porta mozda je tam kaj zmrdo
-
Da, trebao bi raditi i bez sp1, a da i ne radi, onda ne bi radio i prije. Vjerojatno je u pitanju hardverski problem
-
znam da bi moro,ali service pack 2 podrzava BT tako da mu driveri od dongla onda nece ni trebat,pa ako onda ne radi znaci da je u donglu problem
-
vrati na restore point od prije instalacije mobile phone tools-a. trebalo bi biti sve u redu.
to se i meni desilo jučer i sada mi nakon restorea sve radi :)
-
nemora ti to imat veze s mobile phone tools-om...meni se to nekad događa kad upalim komp,ali ga onda restartam i onda radi normalno...
-
meni se počelo dešavati jučer kada sam instalirao phone tools. Do tada je BT radio savršeno, nikad nije javio takvu grešku.
-
meni je jedan tip reko da treba instalirat service pack 2 , jer da ovi softwarei od dongla i mobile phone toolsa međusobno si rade probleme tako da je sigurno to...kakav nered jel imaš ti instaliran sp2?(sigurno ne) pa dajte vi koji znate di se može skinut taj sp2 stavite ovdje link......
-
http://www.soft32.com/download-Windo...k_2-992-5.html
uzivaj,ja sam ga skido 3 puta:-) prvi put sam skinuo i sve se shebalo,napravio restore,vise ga nisam imo na disku,drugi put skido i nisam imo vise mjesta na disku a treci put je bilo uspjesno:-)
da,btw sad mi ne radi win explorer pa imam neki ljevi explorer:-)
-
ajoj , uz ovu moju modemsku vezu trebalo bi 10 sati da to skine.......
-
Ili još više :-/
Probaj skinuti SP1 i onda update za bluetooth
-
meni je program kojeg koristim super radio i odjednom mi nije htio uplovdat fileove. onda sam formatiro mobitel i sad sve radi. probaj
-
a kako se formatira mob? Imam motorolu v3
-
Ja imam slijedeći problem: na poslu sam normalno instalirao i osposobio BT dongle i s njim prebacivao fileove na mob. Doma na kompu sam instalirao BT, prepoznat je, stoji u taksbaru, ali kad idem na file > send > bluetooth > moj mob, ništa se ne dogodi. Nekad na djelić sekunde prikaže dijalog sa transferom, ali odmah nestane. U čemu je problem? Na poslu imam win xp, doma isto, ali sam sp2. Nisam siguran da li i na poslu imam service pack.
-
probaj reinstalirat drivere za bt,mozda pomogne.
-
Uspio sam poslati sliku na komp, ali ne želi prebacivati sa kompa na mob.
-
...a,pa tako reci,to se i meni događalo....nakon restarta kompjutera stvar je proradila...
-
Ma jesam i kvit. Neće. Kad otvorim "Eplore My Bluetooth Devices" i kad kliknem 2x na ikonu od moba, sruši se sxporer sa onom porukom "We are sorry... bla, bla, bla...".
-
jesi probo preko pc suita?
-
-
jel imas instaliran pc suite?!...jel si ga probo preko njega uparit sa kompom?
(sori oz,...natrag sam za 1h :) )
-
Pazi ovo: imam uključen windows blinds i jedan od skinova. Rekoh, "da probam". Isključim windows blinds i stvar proradi. Tko je ovdje lud? :)
-
hm....cudno,....ja sam imo astona i radilo je,dakle ako zelis skinove aston je alternativa.
-
Ma dojadili su mi. Sirovi windowsi mi sad pasiraju. Stvar riješena.