ta motorola je vrhunski stroj!!!!!!!!!!!
Printable View
ta motorola je vrhunski stroj!!!!!!!!!!!
Ta motorola nije symbian?
Ej johnny english šta ti imaš taj mobitel??
uiq symbian.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
nije symbian= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
@hrco ta motorola nema uiq
dobro da si mi skrenuo pozornost na to,eto svi smo ljudi i grijesimo...
uiq symbian imaju samo mobiteli sa touchscreenom
i NAJBOLJI grijese. ja sam samo postao ono kak mi je kazeno :) ok je. malo mi je bilo cudno kak na gsmareni ne pise nista
...slike -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8887 ...
kak radi video telefonija . jesi probo???
odlicne slike. Koliko kosta taj mob i da li imas njegovu sliku jer uopce nemam pojma kako izgleda.
Evo tu imaš slike i par podataka,inače kod nas u vipu košta oko 4000 kuna s nekom pretplatom, a preko u srbiji je 305 eura.
mobitel ipo slike su odlicne razlika u cjeni u srbiji i u HR je velika !!!zasto
cijena mobitela u srbiji u trgovini je podjednaka kao kod nas u oglasniku..razloga moze bit vise ..razlicita davannja drzavi mozda i veci dio moba potjece sa crnog trzista..mislim da je ipak ovaj prvi dio vjerovatniji= Citat =:
Izvorno postao darioilic
Srbija dućan=HR na crnjaka..= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
baš zbog poreza, kod nas su davanja opaka. da ne govorim da oni tamo, zasad, još nemaju PDV, a koliko čujem iznos njihovog će biti manji dosta no kod nas.
zapitajte se koliko taj mob košta recimo u Kini?? ili singapuru gdje čovjek radi 8h za 1$! a omjer cijene i plaće opet ostaje jednak ovom našem.
Kod nas je cijena u vipa 3291 kuna ukoliko korisnik potpiše pretplatnički ugovor na razdoblje od 12 mjeseci, a pretplata ti je 500kn misečno pa ti sad računaj da te mobitel izađe nakon godinu dana 9300kn !!! A cijena na crno je od 3400 do 3600kn a prodavale su se i po 600 eura. Ostalo po oglasniku su lažne patka ponude da bi se rušila cijena što je svakodnevna pojava u našem plavom o.
to je ipak dobro je kad kupujes da ima netko ko rusi cijenu bez veze al nije dobro kad prodajes...sve u svemu ko voli nek izvoli..ja osobno nebi dao 3500 kn za mob nikad..= Citat =:
Izvorno postao johnny english
tako je jdabic ipak je to previse za mobitel koji ce za pola godine biti vec zastario!!!!
Ta e1000 neće sigurno zastariti bar u sljedeće 2 godine jer je isprid svog vrimena za razliku od v3, d500 ili s700 koji su već zastarili a prodaju se po sličnim cijenama i ljudi ih još kupuju iako znamo da je 3g budućnost a i v3 ima 0.3mp cam
ej johnny nista od onog
slike izgledaju izvrsno .
napokon mobilni fotič koji se moze mjerit sa nekim digitalcem
na koju foru je to telefon ispred svog vremena ?= Citat =:
to što podržava WCDMA ništa ne znaći. s tim sam se telefonom služio prije nešto više od godinu dana. tada su već postojali Z1010 koji je sada stara kanta.
svi 3g telefoni su još uvijek sa sada nažalost iza svog vremena zbog tehnologije bateriije koja ne može potrajati onoliko koliko smo navikli sa sadašnjim telefonima.
Treba još malo proći do pravih UMTS telefona, a kamoli do onih ispred svoga vremena. Mislim da je SE V800 na pravom putu.
Ne kažem da E1000 nije OK telefon, ali možda je trebao neki drugi OS biti u njemu da taj UMTS dođe do izražaja.
Nebi se složio s tobom, e1000 ima ok bateriju a i u ovoj zadnjoj generaciji 3g uređaja su to donekle popravili tako da sad 3g več ima smisla, evo dijela teksta koji se odnosi na trajanje baterije iz jednog testa e1000: ''The device worked for about 3 days in case of using extra functions minimum and up to 40 minutes of talks''. Proba sam i v800 i e1000 mi je bolji i lipši mobitel (a s time se slažu i specijalizirani časopisi a i ostali koji su imali prilike oba probati tako da si u manjini da nekažem u jednini :-) ali to ovisi opet dali preferiraš preklopne ili candybar. I v800 ti ima dosta inferiorniji (čitaj sporiji) operativni sistem od e1000 tako da ne kužim tu tvoju poantu kako u njemu dolazi UMTS do izražaja a u motoroli ne. A i da si bar reka Z800 nego V800 koji ima one šugave vodafone izbornike (za one koji ne znaju radi se o istim uređajima samo što je v800 rađen specijalno za vodafone). Čini mi se da baš ti to i nisi najbolje proučio i ako nije isprid svog vremena reci mi koji to drugi telefon na našem tržištu (a da je u prodaji ne najavljen da izlazi za 6 godina :-) ima te karakteristike? izuzmimo sad operativni sistem jer o tome bi se dalo u nedogled raspravljati koji je bolji i koncentrirajmo se na tehničke karakteristike.
e1000-3100 kn bez vip lock U VIPU
:rolleyes: Nisam našla ništ kaj bi mi bilo nekaj posebno ,još za te novce :dunno:
@ j e
eto meni baterija na E1000 ne izdrži niti jedan dan. malo video telefoniranja, malo streaminga, malo Interneta i to je to. Prema mojim zahtjevima to je prtekratko.
Što se tiće UMTS-a i telefona sa N 6630 i 6680 imaju malo više aplikacija vezanih uz mrežu; Internet radio i tako to pa mi je zanimljivije s njima.
nered jesi zadovoljan sa motorolom,osim relativno slabe baterije ili li još koju manu?
pa manje više sve je OK. ekran je među naj koje sam vidio
imam ga i u principu sam zadovoljan ali poneke stvari malo imam malo nemam npr. sim meni (slabo se kužim u programe i u principu samo čitam mšljenja) :-/= Citat =:
Izvorno postao Zujan 3d
razlog nadopune: u postu sam napomenuo da mi mob. povremeno nema meni sim kartice pa ako netko zna pomoć bio bih zahvalan- znači povremeno imam ikonicu gde piše T mobile meni i sadrži neznam-horoskop,kina itd. a uglavnom se taj meni ne vidi
-kartica je nova a kad stavim neku evropsku onda ga uglavnom imam
kako radi ovaj GPS na njemu???
neke E1000 nemaju AGPS u sebi. Stvar je operatera dali će naručiti model s AGPSom ili ne. u VIPovom slučaju ga nema jer ga VIPnet ne podržava.
e 1000 koju ja imam podržava AGPS a dal će nam operateri omogućiti uslugu-nemam= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
pojma pa se samo nadam
znači to ide preko operatera??
ja sam mislio da ima u sebi integriran gps receiver! a i ako to omoguće sigurno će to masno naplatit!
pa ima GPS prijemnik u sebi ali je namjenjen za neke usluge operatera. točna se lokacija korisnika dobiva uz pomoć GPSa i položaja BTSa zato mu je i ime AGPS (Assisted GPS)
Sta ne valja, ma kog briga i ako nije symbian, to meni bas i ne smeta ima podrsku od motorole a najvaznije od korisnika ce da jos zazivi jer samo malo razmislite koliko od vas ima Vxxx seriju neki cak i po vise mobitela, prvi mob mi je bio Motorola nakon tog pun djavo nekih propasti ali kad su se ponovo dignuli bila je u mojim rukama.
A to kome ne valja i sta prica je zato sto je nikad nece kupit jer ne zna sta valja...
= Citat =:
Ovdje se pak ja nebi slozio s tobom,evo imam e1000 nekih tjedan dana i uporabom svih funkcija(osim agps-a) te malo vecim razgovorom,baterija traje cca 6-9 sati...a ako se imalo zakacim na UMTS to se spusta na kakvih sat dva,a ne ni u ludilu onako kako je motorola bubnula da bi trebala trajat 5 dana(sluzbeni teks od motorole). I prije nego me i pitas baterija je bila pazljivo punjena,tj.po uputsvima...trebat ce jos neko vrjeme da se baterije dovedu u red na svim 3G mobitelima...
imam e1000 oko 3 mjeseca i pretezito sam zadovoljan ali ima par stvari koje uzasno smetaju
prvo i najgore sto trans flash mem kartica nema nigdje u hrvatskoj a 18 mb bas i nije nesto
onda i video snimanje koje je samo 30 sec i nemoze se produljit
i na kraju nemogucnost gledanja slika preko cijelog ekrana bez java programaa koji meni ne radi.
a i slike u mraku su katastrofa.imo sam d500 i kaj se kamere tice puno bolje. mjenjo sam ga samo radi mogucnosti mem kartice ali sam se gadno zajebo
Daj njofra ne pizdi, slike na e1000 su 3 puta bolje nego na d500, tebi je firmware neki stari, nadogradi na zadnji pa ćeš vidit što su slike i uvik koristi night mode osim kad je sunce. Ja sam ima više e1000 i mob je prva liga a bateriju treba znati punit pa onda traje puno duže.
Meni baterija na E1000 traje 2 dana... bez beda, a svaki dan igram kvazi snake :) i slušam mp3...
jedino što mi smeta je to da imam samo 32mb tf karticu, moram nabaviti neku veću
Moze se snimiti i duzi video, ali moras editovati nekakve seemove, ja pojma nemam kako to ide.Duzinu snimanja videa mozes podesiti po zelji uz pomoc seemova. Inace Motorolu E1000 imam nekih 20-tak dana, i odusevljen sam. Samo ne znam kako da snimim govor(diktafon), osim da idem na novi e-mail, pa insert voice record.
Imam originalni motorolin data kabl, pa mogu li sa njim uraditi update firmware-a. Imaju li gdje uputstva kako da to izvedem ako mugu sa originalnim kablom?
Tema je komentari na slike e1000...Ako te nesto drugo interesuje sto se tice e1000 otvori thread o tome pa ces odgovor...
Dobar tel sa groznim izgledom...Moje misljenje