Prošle godine bilo je razgovora o tome da se jedan vikend nađemo negdje na Mrežnici i napravimo "mali" tulum. Zbog kratkoće vremena dogovor je propao. Kako se nebi opet ponovilo isto, ovog puta je tema tu na vrijeme ;).
Printable View
Prošle godine bilo je razgovora o tome da se jedan vikend nađemo negdje na Mrežnici i napravimo "mali" tulum. Zbog kratkoće vremena dogovor je propao. Kako se nebi opet ponovilo isto, ovog puta je tema tu na vrijeme ;).
svaka čast!....meni odgovara zadnji vikend u 4mj :beer:
ja sam definitivno za, ali sumnjam da ce mi termin odgovarati jer sam prilicno zauzet do 13.7
Daj se saberi, 6 mjesec najranije. Da se možemo otrijeznit u vodi da bi se opet mogli ......= Citat =:
Izvorno postao tomo
ZAinteresiran naravno... roštilj, piva, voda (ova za plivanje naravno :) ) pa opet piva pa roštilj pa pvia.. hik ;)
Ako je 6 mjesec najranije, onda mislim da treba provjeriti kada je zadnji dan rokova i hoćemo li svi tada biti u zagrebu :(
ja imam frku do 15.7.... ali vjerojatno mi mogao naći neki vikend i prije...
prošle godine sam bio na mrežnici 04.07. i bilo je fenomenalno - voda skoro pa topla, zmija na bacanje... ;D
@whiteboy zmije se jedu, nisu za bacanje ;D
u 6mj nebum mogao, 7 sam na moru....tak da....
a ja sam uvijek za jedino je upitno ak radim a u petom
mjesecu mi počinje rad po noći,tako da....:dunno:
pa nisi cijeli 7 mjesec valjda na moru...= Citat =:
Izvorno postao tomo
prije čemo mi organizirat put na Mars nego okupljanje na Mrežnici. nažalost :(
sve mi se čini da će ovo biti (ako) negdje u 9 mjesecu...
kaj put na Mars :)
čuj...ka ne riješim neke stvari do onda ;)...možda i cijeli 8.mj= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ja sam za i sto, dobro ej tam , ali tek kad bude ljepo vruce
coma- kaj si ti 4.razred srednje , kaj ias upise na fax?
jap.
ja bi fakat htio na mreznicu na rostiljadu i cugu.
Ja isto...!
ima neko ko neće?
Imamo još vremena dogovoriti datum, a nereda budemo poslali na Mars kad već tako jako želi :D
Mislim da je vrijeme da ovu temu oživimo i dogovorimo moguće datume.
Meni odgovara tek vikend 23-24. 07...
Eventulano 09-10. 06.
A da pogledaš kalendar ;),= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Prvi prijedlog je tu, meni odgovara, ostali?
Pardon, ono je trebao biti sedmi mjesec, dakle 09-10.07. :)
:rolleyes: Mislim da do iduće godine budete se dogovorili!!
P.S. Mrežnica je prekrašna ;D
meni pašu oba ta datuma, osim ako se do 23.7. pol ekipe ne pobere na more :) ... ali kako se dogovorite, može. ja sam za oba i to fakat moramo napravit.. tulum forumaša na mrežnici! jooooj...
meni isto više paše 23.-24. 07
meni isto, valjda cu biti u zgb
meni isto kao i comi ;D
Došao bi, ali sam 23.07. već debelo na moru...*uck!!!
u to vrijeme sam na jugu hrvatske, poluotoku zvanom peljesac.. ali mozda mozda budem jos bio u zg pa svratim na... mreznicu jel.
na more idem radit 22.07 znači štani...
Vidim da nema drugih prijedloga osim 23./24. 7. pa bi mogli lagano dogovarati detalje.
Znači koliko kužim za sada su tu: Whiteboy, Zappan, gog, nered, coma i još nekolicina koja nije sigurna.
Mrežnica je već sada za kupanje, a zamislite samo do 23. ;).
detalji su - šljaka par gajbi pive hladi u mrežnici od negdje 21. a mi dolazimo 23. i furamo nešto mesine za roštilj.. u cijeloj priči šljaka najlošije prolazi jer naravno treba puno pive za nas malo... ;D
no, ukratko - tko vozi iz zgb? bar brijem da jedan mora dofurat stvari - cugu, klopu, šatore :) i slično... a ako nas ima više nego dobrovoljnih vozača, ostali vlakom.. šljakeru, na kojem selu silazimo? ;)
Ma još ćemo mi brojeve razmjenit, pa će Šljaka glumit GPS preko telefona... ;)
Ja ću vjerojatno s autom. A što se šatora tiće, prvo sam se nasmijao, ali sad si mislim da to i nije tako loša ideja, "ako" se zarakijamo...
BTW ja ću na mrežnicu vjerojatno i vikend ranije... ;)
mene nema na žalost, prakticirati ću nešto slaniju vodu :)
papku, ne može. dolaziš na mrežnicu, kuća na moru će te čekati. možeš dovuć dupe na jedan dan do mrežnice... sad imaš i autoput...
baš ste se ljepo dogovorili...hehe..
neću ništa obećati.... jer sam poznata po tome da zeznem...ah...
je, imam autoput, al jeftinije mi je sa avionom ;)... ne znam zap....bum videl, bar bute više pive imali ;D= Citat =:
Izvorno postao zappan
tomo, pas znašvećkaj, ak ne dođeš ne bu dobro po tvoje zdravlje... daj organiziraj se tak da buš tam 23. pa onda piči na more direkt s mrežnice il nekaj... ne bu to to ak eskiviraš, jednostavno ne može da ne ideš, mislim da ti je to jasno... don't be a papak :bunny:
pa kaj će hladit pive u toploj vodi, da da pobudalimo do kraja. Si lud.= Citat =:
Izvorno postao zappan
BTW ima ko onaj friđ na 12 V ?
pa jel ih se moze spustiti na neku vecu dubinu di je hladna voda...?
Ma bez brige, to što je Mrežnica 'za kupanje' ne znači odmah i da je topla... ;)= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Kaj se tiče hlađenja pive kad spustiš gajbu na dno rashladi se bez problema. ;)
sumnjam da može postići najbolju "radnu" temperaturu od 5°C, al ajde dobro.
nego jel ima neko friđ?
imam ja ali ide samnom u novalju :p ;D
OK vrijeme je da se dogovorimo dal treba šleper il dva cuge, a klope bar tri po mojoj procjeni :D.
Ajd ozbiljno, tko na kraju dolazi? hoćemo li u subotu ili nedjelju ili cijeli vikend ili kako tko može?
Molim konkretne prijedloge, zahtjeve ... sve pametno( ;D ) kaj vam padne na pamet.
nedjelja obavezna, subota prema prohtjevima, ako se mene pita.. naime, ja u subotu možda u grazu na jazz festivalu, za sad se niš ne zna jer nema konkretnog dogovora još sa ekipom, pa se u tom slučaju u nedjelju dotepem u neko doba do mrežnice... ako od graza niš, onda igra i subota za mene...
Tko na kraju sve ide, Šljaka, ja, zappan, nered i?
ja moram vidjeti dali cu ici na ronjenje od 19-24, uglavnom znati cu za par dana
Hm, svi šute, a i prognoza nije baš neka bajna za ovaj vikend.
Hoćemo li riskirat ili da promijenimo datum?
UH... baš me Gog neki dan podsjetio na ovaj izlet... Pa gledam vrijeme, pa prognozu... čini mi se da neće baš vrijeme bit lijepo...
ak se ide ja idem, ak se neide ja neidem :D
Ako je prognoza banana onda ništa :(
Prvo kaj je neka polubanana, a osim toga kad je prognoza jedan dan shit, pa dva ok, pa opet shit, onda možeš 99% siguran bit da će sva 4 dana bit shit.
:rolleyes: +->shit.... :spin:
javite kaj prognoza priča, meni je nedjelja u điru u svakom slučaju ako bi vrijeme bilo OK. bilo bi kul na mrežnici provest dan...
Stalno najavljuju lokalne pljuskove s grmljavinom koji se tu i tamo negdje pojave. Samo kaj nikad ne znaš gdje će i koliko će gadno biti.
Točno tako. Baš sam sad par siteova s prognozama gledao, svi vele da su T-storms. A kak je u Zagrebu danas, sve me strah...
Pa gdje to točno organizirate? Na otvorenom ili u nekoj viksi?
Koliko ja znam na otvorenom, ali ako je i u viksi, baš mi se i neda potezat do mrežnice a da ne uživam u lijepom vremenu...
Bilo bi najbolje da pričekamo stabiliziranje vremena ( valjda će već jednom :( ) pa da onda dogovorimo jedan vikend.
od ovolike kiše mrežnica će se izliti iz korita
exkjuzmi malo je off-koja je 4 rijeka u Karlovcu:Kupa,Korana,Mrežnica i :spin:
Jel Dobra možda?
Neznam ,more bit,nisam vidla kaj je pisalo na tabli sad kad sam se vračala tud. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Dobra se računa kao četvrta rijeka iako u biti ne protiče kroz sam Karlovac nego u neposrednoj blizini.
e Fala :kiss:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Držim te za riječ ;)= Citat =:
Izvorno postao lili
Nikako nam vrijeme ove godine nede na ruku, kao da se Netko urotio protiv nas.
ma za dane piva, kaj cjepidlačite :) zauzmite si šator i rokaj ;)
Nije loša ideja, razlika u troškovima je jedno pet puta. :D= Citat =:
Izvorno postao kinfa