e ne bi čovjek reko da će hrt vrtit srpske filmove (nisu titlovani ;D )... naime, u ovom trenutku je ko to tamo peva na hrt2 (zakaj mi niko nije reko da si snimim, imam tak lošu snimku tog filma da je to prestrašno)
Printable View
e ne bi čovjek reko da će hrt vrtit srpske filmove (nisu titlovani ;D )... naime, u ovom trenutku je ko to tamo peva na hrt2 (zakaj mi niko nije reko da si snimim, imam tak lošu snimku tog filma da je to prestrašno)
najavljivan je već par dana....bit će i maratonci uskoro, pa pripremi snimalo!= Citat =:
Izvorno postao zappan
Vidio sam u lokalnoj dvd-teki (ili teci???) pun qrac njihovih filmova, imaju ih garant svuda, jedino nisam siguran za te stare. To bi ti možda bilo pametnije ako si ih misliš arhivirati
...trenutno gledam NMK pa ću onda na hrt,da gledam film...kak to da nisi znao,a idući će utorak biti *Maratonci trče počasni krug* ...
maratonce imam.. kaj će još bit? po danima ak ko zna...
ako smijem predložiti http://tv.phazer.info/ meni super pomaže (a nemičem se od kompahttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_211.gif)= Citat =:
Izvorno postao zappan
ima više mogučnosti ISPROBAJ TE
a oće bit repriza?
Imam ti ja Maratonce, Ko to tamo peva i jos neke sve oriđiđi na dvd. Kod njih to izlazi isto ko kod nas uz glas slavonije dvd-i.
Napokon pravi filmovi na HRT-u...onaj ko još nije pogledao ko to tamo peva je vrijedan ismijavanja;)
Maratonci su prešli u kultFilm
jos kada stave na tv ''rane'' i ''lepa sela lepo gore''
daj ti mali odi jest žganaca!!!... kakve veze imaju Maratonci,ko peva zlo ne misli i ovo kaj si napiso.
jedo je komedija a drugo je realost.
p.s. imam ti od klinca još mi je ostalo nešto čokolina itkvih stvari pa ak očeš imaš moj broj :)
Kad je to bilo na NeT-u ...
To je istina. Maratonci, Ko to tamo peva, Žikina dinastija, Balkanski špijun, Davitelj protiv Davitelja - to su komedije.
Ovi ostali imaju vrlo naglašenu političko-nacionalnu notu koju nije lijepo vidjet. I Underground je, recimo, fina komedija - dok ne dođe do zadnjeg rata. A onda je tako ispolitiziran film da ti zlo dođe.
Šteta, tako uprošpastit dobru komediju...
'ko peva zlo ne misli'??? a i ti si vidim pobrkao lončiće... ;D purgerski film s naslovom na ekavštini.. ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
moja greška bilo je kasno :)
pa sori buraz
ja sam reko opcenito za srpske filmove na tv. jel jos imas cokolina ili si ga ponjupo ujutro za dorucak?
Obadvoje imam na dvd-u...sela su umjetnički uradak...i uvrštena su u 30 najboljih ratnih filmova u svijetu(ono među tim filomivam je i "Kasablanka" pa si ti misli)!..."a milane da nije drekavac a?a= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Na osnovu ovog posta mi je netko skeljio reputaciju...no dobro nečemo o tome nego o ovome "Napokon pravi filmovi na HRT-u" to sam rekao jer mislim da tek sad dolaze filmovi na hrt od kojih pišaš od smijeha a ne neke hrvatske glupsoti što tobože treba biti komedija pa ispadne ništa= Citat =:
Izvorno postao IggXy
imam sve te spske filmove na divx i jos nijedan nisam pogledao :) (iggxy nisam ja)
plus jos brdo komedija al komedija ne ovih nasih filmova koji se nazivaju komedije popust kako je poceo rat na mom otoku i sl (koji su za plakanje a ne smijanje..= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
btw. zaboravio si jos jednu jebenu komediju TESNA KOZA
Maratonci trce pocasni krug 1992. -> 29.03.2005. 20.05h HRT2
Da, Tesna Koža :D
I ovaj "Kako je počeo srat na mom otoku", stvarno je puny excuse for a comedy. IMO.
A da li ste vidjeli da je HRT to preveo na 'Tko to tamo pjeva'... :rolleyes:
Ali drugi put o tome... [ima ta tema na hrt.hr forumu] :comp:
Taj sam film pogledao 50 puta i nikad mi nije dosadan...
Super stvarno film! :thumbup:
Tesna koza je posebno SUUPER KOMEDIJA...
-A sada dajem rijec koleZi Panticu... ;D
Mozda je mali OT al neka...Koliko sam vidio uspjesni cikls srpskih filmova poceo je prosli utorak a cini mi se da ce zavrsit ovaj utorak jer nisam nigdje primjetio da ima daljnih dana ili tjedana koji zanimljiv film na rasporedu
Ljudi vratio se Đenka da otvori bioskop :)
Upravo na HTV2 Maratonci
Gledam i umirem od SMEHA ;D ;D ;D
ima cak na mjestima i prevoda..da nema nebih ni skuzio bit filma :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Eh, vi mladi... Mi malo stariji kužimo sve. Baš neku večer sjedimo i kometiramo MAratonce (naravno da se film zna napamet unatraške) i skužim da malo mlađi ljudi zbunjeno gledaju i ne razumiju pola pojmova :confused:
Nikad čuli hrpu riječi ljudi...
Ma nije samo stvar riječi, ne znaju kako se tada živjelo i koji "problemi" su bili aktualni, samim time im film nije toliki doživljaj...
ma komentiram ga sa kolegom svako malo..zakon je film a malo mi je stvarno debilno bio ubacen prevod onog plakata...film je zakon..!!!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
imate već temu o tim filmovima... ;)
rane su super film ;D ovaj,pa sta nisu svaku nedjelju srpski filmovi na RTL-u???